Eşimle bitmeyen cinsel sorunlarimiz

Nasıl etkilenmek bacım bu adam şortla gezsem bacaklarıma dokunmadan durmaz yada önünden geçsem şaplak atmadan illa bi temas olur yada odamıza gidelim der demekki dediğin gibi icraat yok bil diye yazıyorum bunları
Katılıyorum , erkekler etkileniyor ve bir anda akılları oraya kayıyor.
Evde sürekli şort bustiyerle geziyorum malum sıcaklar bana misin demiyor insan hiç mi etkilenmez diyorum etkileniyorum diyor ama öyle içinden demekki bir icraat yok
Demekki şortla ,bustiyerle gezen bir kadını çekici bulmuyor. Ve sizi sürekli evden göndermek için bahane arıyor. Yıllarca ilişkiye girmeden evlilik yürütmüş, üzgünüm ama tek olasılık kalıyor gibi.

Çocuktan sonra yeni bir düzen oturuyormuşuz ondan zaman istiyor yavrumda kıyamam gece hiç uyanmayan bir çocuktu üstüne gittiğim içinde zaman istiyor vajinismus döneminden etkilenmiş falan
Tamam da vajinismus suphesi olan sendin simdi kendine ne olmus ki

Bence iliskiyi fazla sevmeyen biri ile karsi karsiyasini

Erkeklere bu konuda kırıcı ve sert konuşunca gurur meselesi haline getirip daha da yanasmiyorlar. Bunu bilin. Kendilerini eksik hissediyorlar çünkü.
Biraz yaglayip ballayin bu konuda pohpohlanmaktan hoslaniyorlar açık ve net.
Yine de düzelmiyorsa o sizin esiniz güzelce oturup konuşun kendinizi anlatın ona
Evet bende konuşmalarından etkilendiğini düşünüyorum ama araya 2 ay girmiş baştan başlayabilirdik oysaki karsilikl8 kırıcı cümleleri unutarak

Evet malesef tavırlara reddetti dün yatağa geçelim diyorum gidersem uyurum diyo uyumazsın merak etme diye mesaj veriyorum yatağa geçtik yattı gözünü kapattı neyse uyuma dedim öpmeye başladım öylece dürtüyor karşılık vermiyor nasıl oluşuyorsun diyorum sanada begendiremiyoruz diyo karşılık ver dedim o arada mesaj bekliyordu aldı telefona bakiyi nazlı bi sitem ettim tuttu sarıldı öpmemi engelliyor çok üzdü beni gerçekten
Çık üstüne onun bedeniyle masturbasyon yap, bu dediğinden sonra başka yol yok.

Aklıma bu adamla ilgili çok alternatif geliyor ama hiçbirini yazmayacağım çünkü senin de hatalı çok yanın var bu evlilik konusunda

Evet bende konuşmalarından etkilendiğini düşünüyorum ama araya 2 ay girmiş baştan başlayabilirdik oysaki karsilikl8 kırıcı cümleleri unutarak
O öyle olmuyor. Siz unutursunuz ama o unutmaz çünkü bir erkek için bu konu baya gurur meselesi malum erkekliğine laf söylenince kendini iyice geri çekmiştir.
Yanlış anlamayın bende az çok yaşadım ordan size böyle konusabiliyorum.
Biraz daha sempatik tavır gerekiyor oturup güzelce anlatın kendinizi mutsuzluğunuzdan bahsedin

Benimki telefonumdaki adet takip programını kendi telefonuna indirmiş. Baktım benden iyi takip ediyor. 😂😂
Inan benim esimde bilse indirir
O öyle olmuyor. Siz unutursunuz ama o unutmaz çünkü bir erkek için bu konu baya gurur meselesi malum erkekliğine laf söylenince kendini iyice geri çekmiştir.
Yanlış anlamayın bende az çok yaşadım ordan size böyle konusabiliyorum.
Biraz daha sempatik tavır gerekiyor oturup güzelce anlatın kendinizi mutsuzluğunuzdan bahsedin
Biz ilk zamanlar erken oldugu icin cok tartisirdik
Hatta kac kez konustum birde asiri kilo aldigi icin çabuk bitiyor isi ama beni asla yarim birakmaz

Ya insan gerekirse çamur yer , böyle tercihlerinin ortaya çıkmaması için. Sizi hamile de bıraktı . Zorlu görevini tamamladı. Artık cinsel ilişkiye girmek istemediği karısıyla neden uğrassin
Farklı tercih
Evet sana katılıyorum 3 gün annemde kalmaya gitsem sürekli arayıp mesaj atar özledim diye bende evimi eşimi özlerim kalamam çok çekim konusunda doğru söylüyosun baya
Evet çekim konusunda haklısınız ben eşim o çok özlüyorum arzuluyorum oda özlüyor ama kadın olarak değilde sanki ev arkadaşını özlemiş gibi hissediyorum

Evde sürekli şort bustiyerle geziyorum malum sıcaklar bana misin demiyor insan hiç mi etkilenmez diyorum etkileniyorum diyor ama öyle içinden demekki bir icraat yok
Adam belki uzun uzadıya uğraşmak istemiyor...mas ile 10-15 dk da işi biter..ama sevişme olunca belki 1 saat debelenmesi gerekir..sonra siz bosalamadim diyeceksiniz..birde sizin için uğraşacak...belki useniyordur...yada alışkanlık olmus

Yeni bebekle ve lohusa bir eşle uğraşmak istemedi yani. Sizi ve çocuğunuzu başından attı kurtuldu. Ben çok kızardım sizin yerinizde olsam , sen çocuğunu sevmiyor musun, zor mu geliyor çocuğuna bakmak ilgilenmek diye. Sizin çok büyük hatanız var burda. Adam ne eş olmayı, ne baba olmayı becerebilmiş.
Şuan kızına karşı çok ilgili kızını tabiki seviyor fakat o zamanlar virus dolayisiyla hep evde olmaktan sıkıldığımız için birazda bize vakit ayırıp gezdirmek sorumluluğundan kaçtığı için girmemizi istedi aslında

Katılıyorum , erkekler etkileniyor ve bir anda akılları oraya kayıyor.

Demekki şortla ,bustiyerle gezen bir kadını çekici bulmuyor. Ve sizi sürekli evden göndermek için bahane arıyor. Yıllarca ilişkiye girmeden evlilik yürütmüş, üzgünüm ama tek olasılık kalıyor gibi.
Ne gibi bir olasılık

Adam belki uzun uzadıya uğraşmak istemiyor...mas ile 10-15 dk da işi biter..ama sevişme olunca belki 1 saat debelenmesi gerekir..sonra siz bosalamadim diyeceksiniz..birde sizin için uğraşacak...belki useniyordur...yada alışkanlık olmus
Zaten her zaman benden önce boşalır ve içinden çıkmadan devam eder edisyonunu tamamen kaybetmiyor boşalınca o sebeple devam ediyor ama ilk haliyle aynı olmadığı için ben çok geç boşalıyorum ve oda çok yoruluyor tabiki bundan dolayı mi isteksiz acaba diyorum bazen

Bence oturup biraz kendinizi de eleştirin bu kadar zaman tamam doğuma gidilir de 3 ay değil tamam tatile gidilir de eşsiz 2 ay değil adam ne yapsın? Siz biraz kendinizi eleştirip onun sizi arzulamasini sağlayın mesela gecelikler çoraplar vs..
Böyle şeylerden etkilenmiyor üstünde gebelikte olsa pijamaca olsa aynı tavırda sevişiyor gecelik bir fark yaratmıyor şaşırıyorum bu duruma

X