- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
Şöyle söyleyeyim. Eşim sabahtan akşama kadar çalışır ve işlerinden dolayı fazla gezme tozma vakit geçirmemiz olmaz. Sadece beraber akşamları balkonumuzda çay-sohbet yapabiliyoruz genelde. Bayramda da hiç rahat edemedim çok yoruldum gelen giden bitmiyordu kahve yapmaktan ocak başında beklemekten tabanlarım hâlâ ağrıyor şöyle yarım saat aralıksız oturamadım ve eşimle de doğru düzgün iletişim kuramadık. Bunalan sıkılan ağlama derecesine gelen benim. Kafası dağılması gereken benim ve ben bunun için sadece eşimle oturup bir çay içmek istedim içimi dökmek istedim ve umursanmadım. Benim hissettiklerim bunlar yani ve ben gerçekten çok üzülüyorum. Biliyorum moralimin bozuk olduğunu dertleşmek istediğimi bal gibi anlıyor. Normalde kendi gelir sorar moralim bozukken. Bir çay koy da sohbet edelim der derdimi anlatmamı ister.Yaaa zaten köye beraber gitmediniz mi neyi özlediniz anlamadım ben beraber çay içmenin hayalı biraz sacma olmus bana göre siz biraz daha fazla haksızsınız gibi geldi gelirse konusırsa bencr uzatmayın.
Ama bu defa çok kayıtsız kaldı.
Ben ne düşünüyorum?
"Benden sıkıldı mı acaba? Hiç sormuyor bile beni umursamıyor artık galiba" ben bunları düşünüyorum şu saatten sonra çünkü dünden beri bana karşı çok umursamaz.