Öyle mi dersiniz? Ama ben sesimi yükseltmeden çağırmıştım bağırmasına ne gerek vardı ki? Ayrıca köy kendi köyü kendi ailesi ondan çok ben bunaldım o çıkıyor arkadaşlarıyla kafa dağıtıyor peki ben ne yapayım? En yakınım o benim bir de Yuuna var ama Yuuna'yla her zaman görüşme şansımız olmuyor. O bunaldı gitti peki ben ne yapayım evde? Ki aramız bozuk düzeltmeden gidiyor beni en çok kıran bu.Adam haklı . O da stres olmuştur ve o stresi böyle atlatıyordur belki .
Siz sadece kendi acınızdan bakıyorsunuz .
Ayrıca bende geliyorum dendikten sonra 2. Kez çalışılmaya acayip sinir oluyorum.
Yüzde yüz adamı haklı buldum
2. Çağrılma konusunda bence herkes benim gibidir ya cidden ofkelenilecek bir konu.Öyle mi dersiniz? Ama ben sesimi yükseltmeden çağırmıştım bağırmasına ne gerek vardı ki? Ayrıca köy kendi köyü kendi ailesi ondan çok ben bunaldım o çıkıyor arkadaşlarıyla kafa dağıtıyor peki ben ne yapayım? En yakınım o benim bir de Yuuna var ama Yuuna'yla her zaman görüşme şansımız olmuyor. O bunaldı gitti peki ben ne yapayım evde? Ki aramız bozuk düzeltmeden gidiyor beni en çok kıran bu.
Nasıl da güzel tercüme etmişsiniz hislerimi. Teşekkür ederim beni anladığınız için. Ben de konuşmamayı düşünüyorum ama öyle yapınca da çok üstüme geliyor neden konuşmuyormuşum falan yine sesini yükseltiyor. Yani hep böyle oldu ben bu adama karşı bir türlü umursamaz davranamadım ben susarım o susmama katlanamaz bağırır, sonra da ben bağırırım daha çok bağırır kavgaya dönüşür. O yüzden bilmiyorum artık nasıl davranacağımı şaşırdım.Çocuk eğler gibi koca eğlemek durumunda kalan kadınlara çok üzülüyorum. Analarının paşaları evleniyor, kızların başına paşa kesiliyor bu kez de. Kusura bakmayın da ne bu alması sıkılması, gittiğiniz yer onların köyü anası babası değil mi, full bayram boyu esas siz bunalmışsınızdır, bir de gelin kısmısı(!) hizmet eder hesabı totonuz bile yer görmemiştir Allah bilir, ama paşa hazretleri bir tahttan diğerine seyahatleri sırasında bunalmış. Oooldu. Çok sinirlendim vallahi, yemeğine sofrasına kadar hazırlayıver, sonra ikinciye çağırdınız "Soğuyacak" ikazı yaptınız diye bağırsın. İki elleyince de hemen gönlünüzün alınması lazım tabi, keresteye bak.
Ya şimdi ben böylesi adamın kafasında, Fedon olup o tabağı kırmaktan yanayım da siz yapmayın tabi, aile faciası çıkmasın.
Orta yolu bulmak lazım, madem hep konuşmuşsunuz diller dökmüşsünüz, bir de küsüp, kendi eğlencenize bakın bakalım, çok da tın çok da fifi moduna geçin bi, ne yapacak. Şımarmış bu şımarmış.
Beraberiz de baş başa kalıp sohbet etme imkânımız hiç olmadı ki. İşin açıkcası benim ona anlatacağım şeyler vardı tek mesele özlemek değil.Yani biraz fazla abartmışsınız zaten berabersiniz bu kadar özlem duymak fazlaca değer verip karşılığını istediğin gibi alamadığını düşünüyorum bu kadar düşkün olduğunuzu belli etmeyin ki şımarmasın eşiniz
Yani saygı duyuyorum. Demek ki siz fazla hassas bir bayan değilsiniz. Ama ben fazla hassasım kabul ediyorum.Yine okurken bunaldığım bir konu oldu. Adamlar nasıl bunalmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?