eşimle bazı sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sabahları uyanırken bile yorgun hissediyorum. kan değerlerine yakın zamanda baktırıp b12 eksikliği için iğne olmuştum ama pek durum değişmedi. kolestrol çıkmıştı doktor o da yorgunluk yapabilir dedi. bir de skolyozdan dolayı ayakta kalınca bel ağrısı oluyor. kronik baş ağrım var. saysam bir sürü şey var valla daha 28 yaşındayım.

Niye konu sahibinin üzerine gidiyorsunuz ki?
Onun beli ağrıyo bi kere. Ha bir de midesi. Ha bi de kendini yorgun hissediyor sürekli.

KK çok değişti konu açmaya çekiniyor insan...
dalga geçecek durum göremiyorum da belim skolyozdan dolayı ağrıyor ayakta kalınca, bir de bende en başta yazdım kendimi haksız görüyorum diye. beni tek üzen şey beni sürekli mutlu, enerjik görmek istemesi. ayrıca çoğu zaman hissetmesem bile öyle davranıyorum, o zamanlar sorun yok . bir gün kötü olsam niye böylesin diye çalıştığı için kendisiyle kıyaslıyor. ben yorgun olduğum halde işten eve seni görmek için hevesle geliyorum sende böylesin diye. halbuki onun da depresif halleri oldu işteki stresi bana yansıttığı oldu, ben onu sorgulamadım ki normal olabilir diye.

Ders çalışıyor olabilirsiniz ama ara verdiğiniz zamanlarda en azındna bir çeşit de yapsanız yemek yapın bence.Bu kadar uyuşukluk normal değil siz evlilik hayatına ayak uyduramamışsınız maalesef.Size zor geliyor bazı şeyler.

Eşiniz haklı işten gelecem birde yemek yapacam öyle bir dünya yok .
Tamam arada olur ama siz bunu huy haline getirmişsiniz sürekli eşinizden bekleyerek.
Yemek yapmak en fazla bir saatinizi alır kendinizi alıştırın.

Evet aslında hepimizin zaman zaman depresif halleri vardır ancak yeni evlilikte genellikle kadın evde türlü yemekler yapar erkekte gelir bir iştahla masaya oturur mutlu olur ya sizde o durum pek yaşanmamış ki bence bu tür şeyler olmalı. Bunun için üzülmeyin çok güzel söylemişsiniz severek yapıyorsun sanıyordum diye... bundan sonra sizde biraz onun midesini okşayın, o sizin her yerinizi okşar malum atalar boşuna dememiş erkeğin kalbine giden yol mideden geçer diye

Fazla çıt kırıldım geldiniz bana. Yapacağınız bir kap yemek. Ayrıca işten gelip surat falan çekemem. Makul bir sebep olmadıkça durup dururken çocuk gibi surat asamazsınız. Hastaysanız eşiniz yemek hazırlarken midenizin ağrıdığı söyleyip gidip uzanabilirdiniz, hiçbir şey söylemeden gidip yatak odasına yatmanız ona trip atmak maksadıyla yapılmış gibi duruyor.

adam zaten uğraştırmalı yemek istemiyor ki basit son dakka yapılacak yemeklere bile ses etmiyor.
bunu da mıy mıy mıy yapıyorsunuz, bir tahta yıkamakta ne var allasen.
hastayım dediğiniz de yataklık değilsiniz herhal.
ay ne bilim böyle enerji vampiri insanlara sinir olurum.
eminim ki o adam trafik de çekiyordur sonrasında zaten yorgun gelir, bir de o halde evde insan varken ağıza atılacak yemek yapmaması çekilmez. bak masa hazırlamak bile demiyorum.
yazık ya okuldan işten yoldan gelene zaten evde olan yemek hazırlar.
ben böyle biliyorum.

ahaha hayatinda hic hazir yufka kullanmamis her seyi el acmasi yapan anama ben yemek yapmam diyen gelin geldi nego
Ay evet yaaaaa. Bide öyle imtihanlar var Allahım burdan 6 yaşındaki oğlumun eşine sesleniyorum. Canım gelinim Allah rızası için kayınvalideciğin kadar ol yeter. Beni cinlendirme

Bacim hergun depresif olmaya yorulmuyomusun ya ben okurken bunaldim eşin napsin Kalk bi kendine gel sabah 8 de kalkiyorum iki cocuk birini okula gonder digeri bebek daha ev topla temizle yemeği yap öğlen 1 e kadar isim bitiyor birde ustune turk kahvesi keyfi yapiyorum miss. Gününü bereketlendir sürekli yorgunum hastayım mesaji verme beynine.Evet yoruluyorum bende ama gece zaten uyuyunca dinleniyor insan bence eşin son derece hakli.Gerekirse vitamin takviyesi al acil toparla kendini

Bu kadar uyuşuk olmanız normal değil. Psikolojik olarak kendinizi şartlandirmis falan olabilir misiniz? Çünkü normalde yataktan kalkarken bile uyuşuk olmak normal olamaz üstelik cocugunuz yada sizi okadar yoran bir durum yokken.Esiniz haklı bence yorgun argın işten gelip üstüne yemek yapıp birde asık bı suratla karşılaştığınızi düşünsenize empati yapin biraz. Ev işleri çocuk olmayan evde okadar yoğun olmaz sanmıyorum sonuçta eşiniz akşam geliyor oda kendi işini kendi görüyormuş zaten bu kadar yorulacak ne işi yapıyorsunuz ki ? Ders çalışmak insanın kafasini yoruyor evet ama biraz ara verip yemek vs yapmak sizin icinde hem mola olur hemde kafanız dinlenmiş olur yemek yaparken açın neşeli müzik dinleyin falan biraz enerjiniz yerine gelsin ne bilim böyle hayat geçmez biraz netten motivasyon sayfaları takip edin onlarda güzel motivasyon veriyo insana belki enerjiniz yerine gelir

Kusura bakmayın ama eşime ben de böyle derdim. Yani ben tüm gün çalışsam eve gelsem benden daha yorgun ağrılı oflayan puflayan birini görsem 1 2 3 4 5 bir süre sonra batar bana da. Skolyozunuz olabilir ama eşiniz de yoruluyor tüm gün. Ama siz daha çok sızlanıyor gibisiniz. Adam napsın ölsün mü?

Ben de 28 yaşındayım
Bel düzleşmem var.
Omurgam da ağrıyor anestezi yüzünden (doğumda epidural oldum)
Kısacası ayakta yemek yapma sürem 30 dk
Günde taş çatlasın 4 saat uyuyorum çünkü uyumayan 2.5 aylık bir bebeğim var
Ev işini saymıyorum bile
Tüm bunların yanında doktora tezi yazıyorum
Aşırı yorgunum ben de. Yataktan yorgun kalkıyorum diyemem çünkü yatağa nadir girebiliyorum. Koltuk tepelerinde uyuyakalıyorum bebek uyuyunca.
Ama yapınca oluyor.
Yemekleri ben yapıyorum. Eşim de arada yapar. Ama o mesaideyse tüm işi ona yıkmıyorum. İsteseniz yaparsanız siz durumunuzu kullanıyorsunuz...

sizin en başta hatanız şu, eşiniz eve geç gelse dahi pratik tarifler yapabilirsiniz. yani sırf eşiniz ne zaman geliyor belli değil diye salmışsınız. ben olsam eşimin geleceği belli olmasa dahi evde aparatif şeyler hazırlardım. geldiğinde açsa yer, toksa kalsın yarın bi şekilde yenir. hem siz de evde yemiş olursunuz. ev arkadaşı gibi olmuşsunuz kusura bakmayın.. eşiniz biraz haklı...

sonuçta artık internet denen bir şey var. değişik çok güzel tarifler oluyor. hem kendinizi geliştirirsiniz hem de eşinizin hoşuna gider. okurken bile yoruldum cidden çok uyuşuk bir yapınız var. sanırım ilgiyi seviyorsunuz.

bu mide ağrımaları vs psikolojik olabilir. benim ilk işimde çok mide ağrılarım olurdu. işimi değiştirdiğimde geçti mesela. doktora gittiyseniz ve bir şey çıkmadıysa psikolojik olabilir.
hobi edinin, yürüyüşlere çıkın. kendinizi biraz teşvik edin. ilgi beklemek yerine biraz da siz ilgi gösterin bence eşinize.. sonra kafanızı vurursunuz duvarlara benden demesi.....

bence ilk önce bir multivitamin almakla başlayın işe. zira ders çalışmakla bu kadar yorulmak normal değil. bende evlenmeden önce hiç yemek yapmayan, ev işi yapmayan biriydim, eşim çalışıyor ben çalışmıyorum. bir çeşit çorba bile koysam eşim sesini çıkarmayan biri, fakat ben fazlaca yemek seçtiğim için yapmaya çalışıyorum sizin eşiniz gibi tavuğu sulu yemeye tercih ediyorum yanına da bir pilav ve ya makarna bitti. çalışıyor olsanız, birlikte yapın ve ya eşiniz yapsın siz haklısınız diyeceğim fakat çalışmayınca da bir kap yemek yapmak çok zor olmamalı. yorumları okumadım fakat yemek bulamıyorsanız, internet bu günler için var ev de 2 kişiyle haddinden fazla kirlenmiyor bence. ben uyandığım gibi süpürüp, silip oturuyorum daha da işim kalmıyor. anladığım kadarıyla eşiniz de sizden çok fazla bir şey beklemiyor zaten. biz geri kalan işleri bölüşüyoruz ütü, çamaşır katlama vs gibi. yaşayıp gidiyoruz.. eşiniz işten eve gelip enerjikse, sizin mod düşüklüğünüzü şımarıklık olarak görüyor olabilir. ve uyumak uyumayı, oturmak oturmayı, enerjisizlik enerjisizliği getiriyor.. buna kesinlikle inanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…