- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
güleryüz zaten hep gösteriyorum bir gün böyle yorgunluğumu gösterince yüzü asılıyor benle konuşmuyor canımı sıkan taraf o. yemek konusunda bende haklı buluyorum ama eve gelip gelmeyeceği son anda belli oluyor. yemek yaptığımda ve gelmediğinde canım sıkılıyor ne yalan söyleyeyim kendime o kadar özenmiyorumPiremses hanım arada lütfen kalkın yemek yapın eve gelen eşinize güler yüz gösteriverin bir süre sonra tek taraflı kullana kullana karşınızda bu kadar anlayışlı bir insan değil bir canavar bulursunuz . Sonra o piremseslik hiç kalmaz .
Siz yemeği hazırlarsınız o gelir ya da gelmez, gelince ısıtırsınız yer. Adam gelmeyince sadece kendinize yemek yapmanız saçma değil mi, bu adam nasıl olsa gelecek, en kötü ertesi gün de yersinizgüleryüz zaten hep gösteriyorum bir gün böyle yorgunluğumu gösterince yüzü asılıyor benle konuşmuyor canımı sıkan taraf o. yemek konusunda bende haklı buluyorum ama eve gelip gelmeyeceği son anda belli oluyor. yemek yaptığımda ve gelmediğinde canım sıkılıyor ne yalan söyleyeyim kendime o kadar özenmiyorum
ya işte her gün öyle değilim, sürekli ona da enerji vermeye çalışıyorum, zaten işten eve hevesle geliyor çünkü ona da böyle mutlu pozitif davranıyorum. keyifli zaman geçiriyoruz çoğu zaman. ama canımı sıkan şey gerçekten bir gün böyle olsam eşim sürekli böyleymişim gibi lanse ediyor, hevesin yok falan diyorEn rahatsız olduğum ve hayatta da tahammül edemediğim insan tipi.
Uyuşuk, mıymıy, sürekli hasta, insanın enerjisini emen, hayattan soğutan, olan iki gram keyfin de içine eden..
Allah eşinize sabır versin.
Yani benim eşim evde olsa ve ben eve gittiğimde yemek olmasa yemeğimi kendim yapsam olay çıkarırdim. Evlilik iki kişilik bir kurum ve sorumluluğu var o daha güzel yapıyor işten yorgun gelse bile yapsın aman banane derseniz iki gün sonra o da sizin konforunuz için bir şeyleri yapmaz. Basit yolu var gelmediği zaman yemeği buzluğa atın sonra çıkarır yersiniz ben hep yapıyorum gayet taze oluyor yemekler.güleryüz zaten hep gösteriyorum bir gün böyle yorgunluğumu gösterince yüzü asılıyor benle konuşmuyor canımı sıkan taraf o. yemek konusunda bende haklı buluyorum ama eve gelip gelmeyeceği son anda belli oluyor. yemek yaptığımda ve gelmediğinde canım sıkılıyor ne yalan söyleyeyim kendime o kadar özenmiyorum
Sizi tanıştığınız süre boyunca hep mutsuz gördüyse afam tahammülü kalmamıştır haliyleya işte her gün öyle değilim, sürekli ona da enerji vermeye çalışıyorum, zaten işten eve hevesle geliyor çünkü ona da böyle mutlu pozitif davranıyorum. keyifli zaman geçiriyoruz çoğu zaman. ama canımı sıkan şey gerçekten bir gün böyle olsam eşim sürekli böyleymişim gibi lanse ediyor, hevesin yok falan diyor
onun yaptığı yemek tavuk sote gibi zaten son anda yapılacak yemekler aslında. sebze vs hiç birşey yemiyor benim önceden yapabileceğim tek şey çorba sanırım birde tava falan.Yani benim eşim evde olsa ve ben eve gittiğimde yemek olmasa yemeğimi kendim yapsam olay çıkarırdim. Evlilik iki kişilik bir kurum ve sorumluluğu var o daha güzel yapıyor işten yorgun gelse bile yapsın aman banane derseniz iki gün sonra o da sizin konforunuz için bir şeyleri yapmaz. Basit yolu var gelmediği zaman yemeği buzluğa atın sonra çıkarır yersiniz ben hep yapıyorum gayet taze oluyor yemekler.
Ben sabah sekiz akşam altı çalışıyorum stresli ve yoğun işte eve gidip yemek yapıyorum bazen çamaşır atiyorum. Evde yapmamissiniz ama artık evlisiniz. Eşiniz de başka temizliği yapsın ama evde bir eş varken diğerinin işten gelip yemek yapması çok absurd
Yaw allah için yazdığını okurken bile daraldım pozitifim deyip durma bariya işte her gün öyle değilim, sürekli ona da enerji vermeye çalışıyorum, zaten işten eve hevesle geliyor çünkü ona da böyle mutlu pozitif davranıyorum. keyifli zaman geçiriyoruz çoğu zaman. ama canımı sıkan şey gerçekten bir gün böyle olsam eşim sürekli böyleymişim gibi lanse ediyor, hevesin yok falan diyor
Sote ısıtılmıyor mu, malzemesini hazırlasınız onun geleceği saate yakın atarsınız ocağa olur biteronun yaptığı yemek tavuk sote gibi zaten son anda yapılacak yemekler aslında. sebze vs hiç birşey yemiyor benim önceden yapabileceğim tek şey çorba sanırım birde tava falan.
Yo tavuk sote de yapar ısıtırsınız ısınmayacak birşey değil ki.. Bence siz eşinize yıkmaya alışmışsınız ama adam rahatsız bu durumdan. İşten yorgun gelip yemek yapmak istemiyor. Tavuğu etrafınızda market yok mu alıverin sote dediğiniz en fazla 20 dk lık yemekonun yaptığı yemek tavuk sote gibi zaten son anda yapılacak yemekler aslında. sebze vs hiç birşey yemiyor benim önceden yapabileceğim tek şey çorba sanırım birde tava falan.
Yoo. Bahane üretmeyin. Eve 20 dk kala arar atarsınız tavukları. Gerçi sizi 3 saat kala araması lazım. Anca yetiştirirsinizonun yaptığı yemek tavuk sote gibi zaten son anda yapılacak yemekler aslında. sebze vs hiç birşey yemiyor benim önceden yapabileceğim tek şey çorba sanırım birde tava falan.
ama cidden öyle, ben onun yemek yapmasına alıştıysam o da beni eve gelince mutlu görmeye alışmışYaw allah için yazdığını okurken bile daraldım pozitifim deyip durma bari
Biraz silkelen hergün evde Almanya Fransa kömür savaşının ortasında kalmış, Berlin duvarı üstüne yıkılmış, kurtuluş savaşında cepheye mermi taşıyıp yorulmuş gibi davranma yeter.
Hergün elbet pozitif olmayabilirsin ama hem negatif hem uyuşuk hem de uzak kalmayı aynı anda yaparsan göze batar.
Bir gün böyle oldunuz diye böyle tepki vereceğini hiç sanmıyorum.ya işte her gün öyle değilim, sürekli ona da enerji vermeye çalışıyorum, zaten işten eve hevesle geliyor çünkü ona da böyle mutlu pozitif davranıyorum. keyifli zaman geçiriyoruz çoğu zaman. ama canımı sıkan şey gerçekten bir gün böyle olsam eşim sürekli böyleymişim gibi lanse ediyor, hevesin yok falan diyor
annemlere gitme sebebim sebze yemeği yemek. çünkü eve sebze almıyoruz yenmiyor diyeKendimi kv gibi hissettim ama sürekli öğle yemeklerine annenize gitmeseniz mi acaba? Biraz evliliğin evin sorumluluğunu alsanız. Dışarda çalışsanız ne olacaktı sürekli baygın yatacak mıydınız? Annenizde yemek yerine evde yemek yapın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?