Eşimle ayrılma kararı aldık.

O zaman sakin olun madem anlaşan birbirini seven insanlarsınız madem mutluydunuz . Yapıcı olmaya bakın karşılıklı.Bence özür dileyin karşılıklı yeni bir başlangıç yapın.Birikimleri madem Cat Cat soylediniz . Taşları doktunuz.Madem genelde iyisiniz niye ayrılık kararı aldınız.Cok saçma.Tutun bı yerinden düzeltin karşılıklı

Okyanusu geçip derede bogulmak sizinki ben böyle bitmesine izin vermezdim madem mutlu ediyor madem seviyorum geri vites yaparım bu konuda .Her konuda fevri olmaya gerek yok

Kusura bakma ama bebek çok çok büyük hataymış zaten. Bu adamdan koca olmaz, ne mok olduğu belli anasının memesinden kopamamış. Hayat çürütmeye değmez

Eşinizle bir sorununuz yoksa ayrılmak için acele karar vermeyin. Belki terapi ile aile konusunu çözersiniz. Nice iyi anlaşan çiftler aileler yüzünden ayrılıyor, nefret ediyorum bu durumdan. Eşiniz de böyle düşünüyorsa bence bir oturup konuşun. Kötü söz söylemeden, ailesini küçük düşürmeden, onları kötülemeden evliliğinizin özelini korumak istediğinizi söyleyin. Yapıcı olmak her zaman kazandırır. İlerde boşanma kararı verdiğinizde bile ben elimden geleni yaptım dersiniz. Sakin kalmak her zaman iyidir, karşıdaki kişinin sizi suçlayacak bir şeyi kalmaz.
Bu cinsel sorunu yeni çözmüşsünüz siz daha 2 aylık evlisiniz aslında. Öyle düşünün. Kendinizi ezdirmeyin, güzelce konuşun. Bağırmadan, suçlamadan, kendi hislerinizi anlatın. O bana bunu yaptı şu bana şunu de demeyin. Kendinizi önemsenmemiş hissettiğinizi söyleyin. Üzüldüğünüzü anlatın.

Olayları değil hissettiklerinizi anlatın.

Sizin adınıza çok sevindim inşallah her zaman çok çok mutlu olursunuz.

Okyanusu geçip derede bogulmak sizinki ben böyle bitmesine izin vermezdim madem mutlu ediyor madem seviyorum geri vites yaparım bu konuda .Her konuda fevri olmaya gerek yok
Sevince egoyla hareket etmeye gerek yok ama beni evden uzaklaştırmak beni ailemin evine getirmesi çok çok büyük bir hataydı

"Ben onlara iyi olmak zorundayım ama onlar değile getirdi her zaman."
Sadece şu cümle yeterli zihniyeti anlamak için. Böyleleriyle mutlu bir evlilik olmuyor ne yazık ki.

Bir çok olay yaşanır insan sabreder ama bazen küçük bir mevzu uyanmayı sağlar. Her şerde vardır bir hayır. Bu karara ulaştı iseniz bugün olmasa yarın yapacaksınız. Artık içiniz soğumuş yeniden düzelmesi zor gibi duruyor. Hayat kısa ve güzel, herkes mutlu olmayı hak eder. Bence birbirine daha uyumlu eşler seçerek ömrünüzü yaşayabilirsiniz. Ayrılma kararı zor bir süreç ama sonunda mutlu olmak var. Hakkınızda hayırlısı olsun

Seviyorum genel olarak birbirine bağlı mutlu cifttik demissiniz .Ben buna bakarak yorum yaptım gerisi sizin hayatınız ben olsam genele bakarım .Herkes kendi bilir .O sizi göndermiş siz ağzınıza geleni saymissiniz bence berabere

Hatalar tolere edilir karşılıklı siz üzüleceksiniz bu karara esinizde dönme ihtimali varsa dönün buradan ikinizde başka yorum yapmayacağım keşke demeyin ikinizde

Çok komik çocuk musunuz baba evine bırakırımmış gram bi sevgi saygı yok

25 yaşındayım sosyal bir insanım evliliğimin tadını çıkarmadan sevdiğim insanla evliliğimi oturtmadan hamile kalmak benim seçimim değil eşimin isteğiydi.
Çocuk sahibi olurken 2 kişinin de buna hazır olması gerektiğini, taraflardan biri hazır değilse ya da istemiyorsa yapılmaması gerektiğini hiç duymadınız mı?
Hem sorunlar yaşamanıza rağmen evlenmişsiniz, hem ailesine karşı olan tavırlarından şikayetçisiniz hem de sırf eşiniz istiyor diye hamile kalmışsınız. Bütün tuşlara başmışsınız adeta, adam da kendini bir bok sanmış

bence onun için de bekleyin, şuan ondan hamle beklemeniz daha doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…