Eşimle ayrılığa kadar geldik..

O kadar çok söyledim ki bunları artık yoruldum ama önceliğim bebeğim olduğu için katlanırım düzelmese de

Sen sonradan mı öğrendin ona da yazdığını ?
Boşver Şekerim ya ne olduysa oldu şimdi senle evli konu kapanmış bence
İlk tanıştığımız zaman arkadaşıma bahsettim o da o bana da yazdı dedi ve mesajların screenshootunu attı onla da aram açıldı pek görüşmüyorum doğru konu kapandı ama işte hassasım sanırım

Eski defterleri açmayın siz üzülürsünüz. Sizi sevmişki sizinle evlenmiş. Asıl sorun sürekli ailesiyle vakit geçirmeniz. Bence biraz rol yapım sizde. Oraya gideceğinizi anladıgınız vakit kendimi iyi hissetmiyorum ağrım var dinlenmem lazım diyin geçiştirin. Bir iki yapın anlar o da çok gitmek istiyorsa gitsin kendisi sizde evde keyif yapın bosverin

Hepsi üst üste gelmiş bunalmışsın eşinden ilgi bekliyosun , seni asıl kızdıran sürekli ailesiyle görüşmesi sanırım .
Bu yüzden ona kızgınsın ve onun eksiklerini görmeye başlıyosun hatırlıyosun vs.
Bu geçici bir dönem hatta çoğu evlilikte birkaç kez yaşanabilecek tatlı atışmalar
Canını sıkma hiç ama ailesi konusunda tavrını koy
Sana sormadan plan yapıyorsa eğer sende onun planlarına dahil olma git gez eğlen biraz
Oda ana kuzusu gibi ailesiyle otursun
Belki bi süre sonra aklı başına gelir

Ben bu tarz konularda kayınvalideymiş oymuş buymuş suç bulmuyorum. Eşiniz söyleyecek karımla vakit geçirmek istiyorum, planımız var, gelemeyiz vs.

Evliliğin ilk senesi ve böyle aileye aşırı düşkünlük otorite kurma çabaları çok çok normal. Üstelik hamilesiniz ve hormonlar tavan. Geçmişi açmanız da bu sebepten olabilir. Dün başka konuda bir arkadaş çok güzel bir şey yazmıştı. "Ya unutun hatasını affedin, affedemeyecekseniz gururunuzla çekin gidin uzatmayın adamlara yazık " Böyle yaklaşmak lazım eşlerin hatalarına. Ya affet gündem etme ,ya da terket .

Valla "Dertler derya olmuş , siz de bir sandal." gibi anlatmışsınız makineli tüfek gibi ta ta ta ta ta ta ta diye arka arkaya dertler sıralanmış.Kafam karıştı.Eşiniz siz sevgili olmadan önce yakın arkadaşınız kıza mesaj atmış , sürekli ailesine gidip gelinmesinden sıkılmışsınız , eşinizin annesinin anneler gününü kutlamadığınız için eşiniz sizi annenize şikayet etmiş.Eşiniz siz yatarken size sarılıp karnınızı sevmiş , akşam bal ye demiş sabah çıkıyorum diyip çıkmış.Offf şiştim.Çok ayrıntı annecim !!!

Boşver özünde iyi biridir kesin
Zamanında hatasına göz yummamalıydın.

çok büyütmüşsünüz yazışma olayını ama ailesiyle bu kadar karşılaşmak zorunda değilsiniz haklısınız

Konudaki asıl sorunu anlamadım. Kv'den başladı eski kuz arkadaşa dayandı. Normal gorunmuyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…