• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ayrılığa kadar geldik..

Bu evlilik denen meretin ilk aylarında neden hep kadınlar çabalamak zorunda? Yok alttan al yok bunlar geçer. Zorunda mıyız bunları çekmeye? Adam olsun, yerini yurdunu bilsin ailesine sınırını çeksin. Zaten 4 gün görüşülmüş bi de anneler günü için trip atılıyor üstelik kv de arayıp şikayet ediyor.
Çile çekmeye mi evlendin mutlu olmaya mı belli değil.
kendisine saygısı olan bunları reva görmez. Restini çek artık.

Bu evlilik denen meretin ilk aylarında neden hep kadınlar çabalamak zorunda? Yok alttan al yok bunlar geçer. Zorunda mıyız bunları çekmeye? Adam olsun, yerini yurdunu bilsin ailesine sınırını çeksin. Zaten 4 gün görüşülmüş bi de anneler günü için trip atılıyor üstelik kv de arayıp şikayet ediyor.
Çile çekmeye mi evlendin mutlu olmaya mı belli değil.
kendisine saygısı olan bunları reva görmez. Restini çek artık.
Çektim ayrılığa kadar geldi resmen çocuğu alırım elinden dedi bende geri çekilince bundan sonra dikkat et ben demeden yap vs demeye başladı hiç bir şeyin anlamı yok

Bu biryerlere davet edilme, sizin haberiniz olmaması falan tamamen evliliğin ilk yıllarında çıkabilen sorunlar... eşiniz tek kişilik hayatında nasıl davraniyorsa oyle davranmaya devam ediyor. Zamanla halledilecek problemler bunlar... yalnız kavga gürültü ile problemi çözemezsiniz daha da büyür dallanır budaklanır. Bunları güzelce oturup konuşmanız lazım...
Eşinizin annenizi araması cidden çok saçma yalnız.. veliyi arayıp çocuğu sikayet eden öğretmenler gibi.. siz aklı başında 2 insansınız bunu yapması çok rencide edici bence...
Bu kızla mesajlasma olayı zamanında dile getirilmesi gereken bir konuydu... her tartışmada gün yüzüne çıkarıp dile getirmek de saçma... bu konuda da siz haksizsiniz...
Annemi arayıp şikayet etmesi 2 oldu annemde sinirlendi artık o da üzülüyor bana bu yaştan sonra adam etsin diyor bide

O
Hamilesin diye bu hassaslık canım sakin ol. Eşin senin kadar gergin değil bence, hasta olduğunda karnını okşaması bal vermesi sana değer verdiğini gösteriyor. Ee zaten ayrılmayıda o kabullenememiş sen öne sürmüşsün ısrarla. Aramaman konusunda üzerine gelmiş olabilir ama oda aramanı istemiş belli ki, sakin bi şekilde unuttuğunu tekrar sakince anlatırsın. Görüşme mevzusunu da sakinleştiğinizde konuşun. Yeni evliyiz sürekli görüşmek istemiyorum birlikte zaman geçirmek istiyorum şeklinde.
Arkadaşınıza mesaj atma muhabbetini saymıyorum bile zamanında kabullenmişsiniz ve dediğiniz gibi geçmiş, siz yokken olan bi olay.
karnımı okşaması bal vermesi de bebeğini düşündüğü sadece :) ben çok kez dedim senle vakit geçirmeyi istiyorum sıkılıyorum diye huyumu da çok iyi bilir rahat yetiştim ben evlendiysem bunlar olacak şeylermiş kabullencekmişim

Çektim ayrılığa kadar geldi resmen çocuğu alırım elinden dedi bende geri çekilince bundan sonra dikkat et ben demeden yap vs demeye başladı hiç bir şeyin anlamı yok

Nasıl alacakmış bebeğini güldürmesin beni. Böyle bişeyi tehdit etmesi ne kadar çirkin yahu. Katlanmak zorunda değilsin. Daha sert olmalısın bu konularda. O inatlaşıyosa sen de inatlaş zamanla düzelebilir.

Bebek olunca
Nasıl alacakmış bebeğini güldürmesin beni. Böyle bişeyi tehdit etmesi ne kadar çirkin yahu. Katlanmak zorunda değilsin. Daha sert olmalısın bu konularda. O inatlaşıyosa sen de inatlaş zamanla düzelebilir.
ister istemez korktum hem dağınık bi ailede büyümesini istemem

Bebek olunca

ister istemez korktum hem dağınık bi ailede büyümesini istemem

Bundan boşanılmaz zaten. Ama senin istediğin gibi olana kadar bastıracaksın. Bi kere artık çocuğu var kendi ailesi var bunu kabul edecek. duruşunu bozma bu konularda onu demek istiyorım

Kız cevap verse zaten atlardı direk bi yalvarmadığı kalmış aynısını bana yaptı aptallık bende ki karşılık verdim
Kaç sene önce Yaşanmış bu olay ?
Kendini bunlarla doldurma .
Cevap vermemiş işte olmamış yani düşünmek bundan sonra gereksiz . Şimdi o kız gelecek tekrar yazacak değil ya geçmiş iş

geçmiş gitmiş mevzu...hiç huzursuz etmeyin kendinizi boşa..

hormonlardan dolayı hassassınız sanırım..

Kaç sene önce Yaşanmış bu olay ?
Kendini bunlarla doldurma .
Cevap vermemiş işte olmamış yani düşünmek bundan sonra gereksiz . Şimdi o kız gelecek tekrar yazacak değil ya geçmiş iş
Biz tanışmadan 1-2 ay önce tabi o sırada bana da yazıyordu cevap vermiyodum şimdi yazacak olmada bile aklıma geliyor soğuyorum

Evliliğin ilk zamanları olur böyle şeyler
Daha evliliği tam idrak edememiş eşiniz de ailesi de. Birde üstüne sizin hamilelik hassasiyetiniz eklenince ayarı kaçmış konuşmaların.
Sakin olun. Sizden habersiz plan yaptığında bende aileme söz vermiştim ben oraya gideyim deyin mesela. Ya da ev çok dağınık bana sor diye tekrar tekrar söyleyin.
Kocanıza kızıp kendinizi hırpalamayın. Önceliğiniz bebeğiniz olsun.

Biz tanışmadan 1-2 ay önce tabi o sırada bana da yazıyordu cevap vermiyodum şimdi yazacak olmada bile aklıma geliyor soğuyorum
Sen sonradan mı öğrendin ona da yazdığını ?
Boşver Şekerim ya ne olduysa oldu şimdi senle evli konu kapanmış bence

Back