Bunlar kavgadakiler ama haklısın belki ben öyle sanıyorumeşiniz cidden sizi seviyormuş.
Hayır madem böyle bır hazımsızlığın var neden evlendın ?eşim biz sevgili olmadan tanışmadan önce benim o zamanlar en yakın arkadaşım olan kıza mesajlar atmış kız cevap vermemiş tabi bunu ben biz tanıştıktan sonra kızdan öğreniyorum yok ben sana ulaşmak için yaptımda bilmem ne dedim neyse geçmiştir ben o zamanlar yoktum eskide kaldı içime attım evlendikten sonra bu aklımdan çıkmaz oldu sürekli eşime bakınca kız aklıma geliyor tamam konuşmamışlar ama kız cevap verse konuşcaklar belli ki. Senin paikolojin bozuk senin tedavi alman lazım bilmem ne
Hep aynı sözler zaten.Dedim ya ilk başta önemsemedim geçmiş geçnişte kaldı dedim evlendikten sonra oldu bu
Bunaldım artık yüzlerini göresim yok napcam bilmiyorumeşiniz sizi seviyor tartışma esnasında konu ayrılığa gelmiş olabilir ama bence sinirlendiğinizden. gündemizde bulundurmayın bu mevzuyu hem ne güzel hamilesiniz strese girmeyin boşuna. senin haberin olmadan misafirliğe gideceğiniz falan da tamamen kv’nizin biraz işgüzarlığı. başta benim de öyleydi kv’ye saygısızlık yapmak istemediğimden eşimin tabiri caizse kafasına vura vura hallettimartık kv beni arıyor ne eşim huzursuz ne de ben. olması gereken bu zaten. eşinizle konuşun sert bir şekilde değil neden seni arıyorlar gidip hizmete yardım edecek olan benim beni aramalı falan derseniz o annesine iletir en makul şekilde.
Olabilir ama onunda bunu anlaması lazım annesini aramadım diye bunları yapan bi adamla nasıl olcak onuda bilmiyorumkız olayı da bence hamileliğinizin verdiği hassaslıktan. sizle tanışmadan önce bir kıza mesaj atmış ama kız cevap vermemiş evlenince bunu takmak biraz komik :) kafanız rahatlayınca daha iyi anlayacaksınız emin olun. ben sıkıntı göremedim evliliğiniz daim olsun
Konu aile planlaması değil yalnız.Hep aynı sözler zaten.
Herseyın ustunu kapatıp evlendıkten sonra adamların hayatını zından edersınız.
Adamlar ilk günden beri aynı srun bzı kadınlarda görmezden gelıyoruz ama daha sonra görmezden geldiğimiz şeyler bize batıyor ve dile getiriyoruzz ve kaçınılmaz son . Ayrılık .
Asıl acısı 9 aylık evlı bır kadın 5 aylık hamıle .
Ne bu acale yahu !
Bi tanıyın adamı . Bir ölçün tartın . YAzık oluyor bu huzursuz evlerde buyuyen cocuklara.
Bilmiyorum eskiden gerçekten yoktu sevgilisi mi olmuş napıyım benimde oldu derdim ama ciddi şekilde rüyalarıma giriyorBu kadar geçmiş takıntısı neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?