Eşimle ayrılığa kadar geldik..

missdore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
78
26
38
Biraz uzun olacak ama kimseye anlatamıyorum yardımınıza ihtiyacım var. Ben 9 aylık evliyim 5 aylık hamileyim eşimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum. Nerden başlasam bilemedim. Eşim ailesine düşkün biri akrabalarıda çok bağlı mesela kayınvalideme bi akrabası gitse hemen bizi de çağırır eşim bana sormadan geliriz der hafta sonu oluyor mesela birlikte vakit geçirmek istiyorum bana soran yok hafta içi çalışıyorum zaten birde akşam oraya gidiyoruz hizmet vs artık bunaldım bi gün iznim olsa çıkar gelir gelsin başımın üstünde yerleri var beni rahatsız eden benim fikrimin alınmaması eşimle konuşup halloluyor herşey kim bize gelcek eşimden haber alıyorum son dakika neyse geçen hafta tam 4 gün üstüste beraberdik kayınvalidemler vs 2 haftadır annemlere gitmiyorum artık bunaldım eşim dün sen benim annemin anneler gününü kutlamadın nasıl yaparsın nasıl insansın bi öğrenemedin vs neler saydı unuttum diyorum gerçekten kendi annemi bile aramadım annemi aramış beni şikayet etmiş kızın böyle böyle yapıyor diye en sonunda bende patladım eşim biz sevgili olmadan tanışmadan önce benim o zamanlar en yakın arkadaşım olan kıza mesajlar atmış kız cevap vermemiş tabi bunu ben biz tanıştıktan sonra kızdan öğreniyorum yok ben sana ulaşmak için yaptımda bilmem ne dedim neyse geçmiştir ben o zamanlar yoktum eskide kaldı içime attım evlendikten sonra bu aklımdan çıkmaz oldu sürekli eşime bakınca kız aklıma geliyor tamam konuşmamışlar ama kız cevap verse konuşcaklar belli ki. Senin paikolojin bozuk senin tedavi alman lazım bilmem ne. Konuşurken ayrılığa kadar geldik. İlk kabullenmedi ben soğudum mutlu değilim dedim. O zaman bebek 1 yaşına kadar sende kalır sonra alır büyütürüm istediğin kadar gezersin dedi. Ben yapamam dedim. Akşam annemlere gittik o sonradan geldi tabi mesajlaşarak kavga ettiğimiz için bi kere arayıp sesimi duymadı ben çok hastalandım sesim filan gitti hep eve geldik gece uyuyamadım nefes alamadım sarıldı karnımı sevdi filan dön bana dedi karşılık vermedim ağlıyodum dayanamadı yine zorla bal verdi karnında bebek var iç düzel diye gece hiç uyuyamadım kendi uyudu sabah bi nasıl oldun bile demedi ben çıkıyorum dedi gitti napıyım şimdi ben

Hayır madem böyle bır hazımsızlığın var neden evlendın ?

Sinir anında olur böyle Şeyler .
Hem onu sevse onla evli olurdu boşver .
Eşinin ailesiyle arana mesafe Çizme'ye bak sen asıl

Okurken şiştim. Ne anlıyor bu erkekler ailesiyle her akşam görüşmekten? Niye evlendin ki o zaman? Büyümüyorlar, kendilerine eş değil oyun arkadaşı alıyorlar sanki. Kıymetinizi bildirin, koşmayın peşinden. Bilmiyorsa da yapacak birşey yok. Sevmiyordur,önemsemiyordur. Eski kız mevzunu açmanız saçma olmuş. Kaç yaşındasınız?

Sizin sorunuzu anlamadım şu an. Ailesiyle çok görüşmekten mi, eşinizin fikrinizi sormamasindan mi, aldatma ihtimalinden mi, değer görmediğinizden mi sikayetcisiniz? Şu kutlamalara karşı bulduğum taktiği şöyle aciklayayim. Önemli günler karşılıklı kutlanacaksa eşimle beraber ararız önce o kutlar sonra ben. Ayrı aramam. Zaten eşim geç kutluyor ben erken kutlayinca eşim mahcup oluyor. Kaldı ki annemi arayıp beni şikayet etme hakkı olamaz kocamın aklını alırım. Şunlara yüz vermeyin böyle. Sizi suçluyor mu üste çıkın. Biz kadınız alasini yaparız. Geri cekilirseniz üzerinize gelir. En iyi savunma saldırıdır. Ama eşiniz size değer veriyor gibi gelmedi.

Eşiniz de bir birey ve sizinle tanışmadan önce bir hayatı vardı hatırlatayım. Sizinle tanışmadan önce birine mesaj atmış eee ne olmuş yani? Hayır adam sizinle beraberken ya da evliyken böyle bir şey yapsa anlayacağım aldatmış diyecegim ama yok oyle bir şey, o yüzden şimdiki tepkiniz ve düşünceniz çok gereksiz.

Böyle sacma ve gereksiz bir konuya takılıp canınızı sıkacağınıza gerçek problemlerinize odaklanın bence.

Dedim ya ilk başta önemsemedim geçmiş geçnişte kaldı dedim evlendikten sonra oldu bu
Hep aynı sözler zaten.
Herseyın ustunu kapatıp evlendıkten sonra adamların hayatını zından edersınız.
Adamlar ilk günden beri aynı srun bzı kadınlarda görmezden gelıyoruz ama daha sonra görmezden geldiğimiz şeyler bize batıyor ve dile getiriyoruzz ve kaçınılmaz son . Ayrılık .
Asıl acısı 9 aylık evlı bır kadın 5 aylık hamıle .
Ne bu acale yahu !
Bi tanıyın adamı . Bir ölçün tartın . YAzık oluyor bu huzursuz evlerde buyuyen cocuklara.

eşiniz sizi seviyor tartışma esnasında konu ayrılığa gelmiş olabilir ama bence sinirlendiğinizden. gündemizde bulundurmayın bu mevzuyu hem ne güzel hamilesiniz strese girmeyin boşuna. senin haberin olmadan misafirliğe gideceğiniz falan da tamamen kv’nizin biraz işgüzarlığı. başta benim de öyleydi kv’ye saygısızlık yapmak istemediğimden eşimin tabiri caizse kafasına vura vura hallettim artık kv beni arıyor ne eşim huzursuz ne de ben. olması gereken bu zaten. eşinizle konuşun sert bir şekilde değil neden seni arıyorlar gidip hizmete yardım edecek olan benim beni aramalı falan derseniz o annesine iletir en makul şekilde.

kız olayı da bence hamileliğinizin verdiği hassaslıktan. sizle tanışmadan önce bir kıza mesaj atmış ama kız cevap vermemiş evlenince bunu takmak biraz komik :) kafanız rahatlayınca daha iyi anlayacaksınız emin olun. ben sıkıntı göremedim evliliğiniz daim olsun

Bunaldım artık yüzlerini göresim yok napcam bilmiyorum

Olabilir ama onunda bunu anlaması lazım annesini aramadım diye bunları yapan bi adamla nasıl olcak onuda bilmiyorum

Konu aile planlaması değil yalnız.

Herkes kendi annesine gitsin. Sizin evinize size sorulmasan gelinmesin. Size sorulmadan akşam için plan yapılmasın. Böyle bir şeyi bana eşim yapsa, neden sormadın ki ben de bu akşam annemlere gitmeyi planlamıştım, ben oraya gidiyorum, sen de annenlerle otur derim ve çeker giderim. Birbirinizden bağımsız bir yerlere gidebilmeyi öğrenirseniz hayat daha mutlu geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…