- 3 Mayıs 2015
- 13.353
- 48.816
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
-
Bu konuyu iyi ki açmışım. Erkeklerin doğası demek ki bu. Bi ara beni çıldırtmak delirtmek istediğini düşünüyordum. Sen benden ne istiyorsun diye ağladığımı biliyorum. Ama demek ki doğalarında var.Bu saydıklarıniz arasında sizin de yapabileceğiniz seyler var ( hayat kalitenizi dusuruyorsa yani ) Sinirlenmek yerine birkaçını siz halledin sonra ona söyleyin . Bir pazar günü de hadi bugün evin eksiklerini yapıyoruz diyin gaza gelir belki :) Benim eşim de umursamaz gerçekten aylardır sifon takımı degisicek şu an kullanılabilir durumda olduğu için ya da onemsemedigi için degistirmiyor. Bir kez bile yap demedim yapmak istemezsen usta çağırırım ödersin dedim sadece bir kez sakin bir şekilde dün :) bakalım ... Bu arada eşim uçak motoru sokup takan biri devede kulak yani evdeki işler. Yalnız yaşayan arkadaşlarımın kapısınin kilitlerini bile tamir eder ,takar yardimci olur ama evdeki işi onemsemez erkeklerin karakteri bence o yüzden kisisellestirmeyin.
Haftasonu o zaman usta çağırayım. En pahalı yerden. Giden ruh sağlığım olmasın da para olsun. Bıktım çünkü.Benim esimde boyle seyleri umursamazdi. Ben alir getirirdim, 1 ay sonra vida takilirdi. En son usta gerektiren bir is oldu ve takmadi, acayip sinirlendim. Ben aradim ustalari, geldiler, o esnada esim geldi, 3 tane ustayi gorunce bana neden haber vermedin dedi. Bozuk oldugunu hem kendin goruyorsun hem zaten bende soyledim, takmadin, bende kendim yaptrdim dedim. O son oldu. Simdi birsey bozulursa hemen hallediyor.
Benim esim para gitmesine degil de evde 3 tane adam olmasina bozulmuştu sanırım.Haftasonu o zaman usta çağırayım. En pahalı yerden. Giden ruh sağlığım olmasın da para olsun. Bıktım çünkü.
Sizde haklısınız eşiniz mecbur değişecek bu evliliği istiyorsa ama bu nasıl olacak zor iş valla.Dün bi kısmını beraber hallettik oğlumu annemlere bırakıp. Böyle böyle haftasobumu da onu yönlendirme ile harcayayım. Napayım artık olmuyor çünkü
Bilerek yaptıklarını düşünmüyorum gerçekten diyorum ya mesela evdeki sifon tamiri duruyor ama yakınlarda yalnız yaşayan arkadaşıma gidip menfezinin bilmem nesini yapcaz . Malzeme bile aldık hırdavat fuarından dünBu konuyu iyi ki açmışım. Erkeklerin doğası demek ki bu. Bi ara beni çıldırtmak delirtmek istediğini düşünüyordum. Sen benden ne istiyorsun diye ağladığımı biliyorum. Ama demek ki doğalarında var.
Hayır karpuz yemek istemedi mi ya ne demek 1 haftaSadece bir örnek vereceğim markete gittik karpuz aldık diğer şeyleri ben yerleştirdim o karpuz abartmıyorum tam bir hafta ben söylemediğim için holde bekledi .en son yine ben söyledim o zaman kaldırdı . Normalde işten gelince mutfağı falan toplar eşim hakkını yiyemem ama herkesin bir falsosu vardır .bence çıldırmayin bir usta tutun hepsini yaptırın parasini ödesin
İşte oğluma böyle bir aile sunmak istemiyorum. Ama tek ben istemiyormuşum gibi geşiyor. İnsan 7 ayda kendini ni gıdım düzeltmez mi? Bunları düşündükçe de sinirleniyorum. Ben onu kırmak istemiyorum. Ama benim ne kadar üzüldüğümü bile bile hala dolap kulbuna vida almaması mesela beni kırıyor.Bilerek yaptıklarını düşünmüyorum gerçekten diyorum ya mesela evdeki sifon tamiri duruyor ama yakınlarda yalnız yaşayan arkadaşıma gidip menfezinin bilmem nesini yapcaz . Malzeme bile aldık hırdavat fuarından dünBen şimdi bunun için kendimi üzup ,sinirlenir miyim bana ne? Benim sağlığımdan kıymetli mi bir iki gün beklerim eğer gerekli görürsem çağırırım bı usta versin parasını o da mahcup olur belki :)) ama bağırıp ,çağırıp kırmam ne kendimi ne onu . Benim babamın elinden pek birşey gelmezdi hep annem sorumluluk alırdı . Sinirli ve gergin olurdu biz çocukken biraz da o yüzden yapacağımı yapıp geri çekiliyorum. Sizden daha önemli değil sonuçta o işler ,güçler
Bazen evden bazen ofisten çalışıyor. SORDUM şimdi. Evde olduğu vakit öğle arasında oğlanı ona verip ustaya gideceğim. Gelsin ne var ne yok yapsın.Benim esim para gitmesine degil de evde 3 tane adam olmasina bozulmuştu sanırım.
Cagirin ustayi yapsin. Birsey derse sen yapsaydin dersiniz.
Bekledim biliyor musun Muhtelif etrafından geçtim gözüme batıyor çıldırıyorum dedim ki ne kadar umursamayabilir valla umursamadı gülsem mi ağlasam mı bilemiyorumHayır karpuz yemek istemedi mi ya ne demek 1 hafta
Bu duruma duygusal bakıp anlam yüklüyorsunuz ama o bu tarafından bakmıyor bile ... Kendi iş ev döngüsünde unutup ,gidiyordur. Bir de sürekli söylediğiniz için de ekstra rahatsızdır ama yine de yapmıyordur eminim ... Daha sakin kalmaya çalışırsanız faydası olacaktır diye düşünüyorum.İşte oğluma böyle bir aile sunmak istemiyorum. Ama tek ben istemiyormuşum gibi geşiyor. İnsan 7 ayda kendini ni gıdım düzeltmez mi? Bunları düşündükçe de sinirleniyorum. Ben onu kırmak istemiyorum. Ama benim ne kadar üzüldüğümü bile bile hala dolap kulbuna vida almaması mesela beni kırıyor.
Çok ilginç cidden ya. İncelenmesi lazım bu durumun.Bekledim biliyor musun Muhtelif etrafından geçtim gözüme batıyor çıldırıyorum dedim ki ne kadar umursamayabilir valla umursamadı gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
Bu böylr ne kadar gidecek zaten. Sakin olmayı deneyeyim bir de.Bu duruma duygusal bakıp anlam yüklüyorsunuz ama o bu tarafından bakmıyor bile ... Kendi iş ev döngüsünde unutup ,gidiyordur. Bir de sürekli söylediğiniz için de ekstra rahatsızdır ama yine de yapmıyordur eminim ... Daha sakin kalmaya çalışırsanız faydası olacaktır diye düşünüyorum.
Yanlış iletişim kuruyor olabilir misiniz ? Ben mesela kavga çıkarmam. Eşim bi ara yorgunluktan evdeki çöpü atmadı. Sanırım 2 3 gün birikti. Önümde dağ oldu iş yapamıyorum. Sinirlenesim laf yapasım ve söylenecesim geldi ama bi işe yaramayacak. Siz söylendikçe eşiniz duymaz eşiniz duymadıkça daha çok sinirlenirsiniz.Kötü değil. Dünya iyisidir. Mükemmel babadır. Üstüme titrer. Beni çok sever. Tek ama tek kavga sebebimiz tamir tadilat. Şaka gibi
Tek bir iş değil. Ustayı çağırsın o zaman. 7 ayda 2 haftada bir usta çağırsın yaptırsın. Ne usta çağırıyor ne kendş yapıyor. Sen çağır demeyin lütfen. Oldu. Ben otelcilik hizmeti vermiyorum. Ev yemek iş temizlik çocuk tamir tadilat hepsi bende oösjn. Karşılığında para alayım o zaman.7 aydır bunun için kavga edilir mi ya kendi huzurunuzu bozmak için uğraşıyorsunuz resmen. Bir telefon açın gelsin usta yapsın ne istiyorsanız. Ben eşime bir kere söylerim yapmadı mı ertesi gün çağırırım ustayı gelir yapar biter gider.
Ben kolay kolay çıldırmadım sunshine. Eski evde mutfak kapısı kapanmıyordu. Bebek doğunca dedik ki usta çağıralım yapsın. Ses gidiyor koku oluyor vs. Tabi haftalar süren kavga sonunda usta eve geldi ben yokken. Eşim mesaj attı usta geldi ama kapı sağlammış meğerse dedi. Çok şaşırdım çünkü sudan ötürü şişmiş ve asla yerine oturmayan bir kapıydı. Eve bi döndüm. Yanlış kapıya bakmış adam. Eşim mutfak kapısı değil murfak balkon kapısını göstermiş. Sen şimdi napsrsın? Bizim eve usta gelmesi en az 3 4 kavga. Onda da hatalı iş yapıp gidiyor.Yanlış iletişim kuruyor olabilir misiniz ? Ben mesela kavga çıkarmam. Eşim bi ara yorgunluktan evdeki çöpü atmadı. Sanırım 2 3 gün birikti. Önümde dağ oldu iş yapamıyorum. Sinirlenesim laf yapasım ve söylenecesim geldi ama bi işe yaramayacak. Siz söylendikçe eşiniz duymaz eşiniz duymadıkça daha çok sinirlenirsiniz.
Farklı bi seçenek denedim. Anlayışla karşıladım. Atamadı yorgun gibi gibi. Büyütmedim içimde çetele tutmadım. Güldüm hatta dedim valla bayılcam şimdi :) eşimde güldü alıyorum valla alıyorum dedi çözüldü. 2 haftadır da eve streç alıcak unutuyor vaktı yokmuş. Huzur bozulmasın boşverin. Keyifli insan iyi eş iyi baba olmaz. Haklıısın demez öf senlemi uğraşıcam der. Eşinizin iyi huylarına odaklanın.
Bu durumda iş bölümünüz yanlış. Ev işlerinizi bölmeniz gerek. Usta çağırmakta bir şey yok ki. Ağır olan iş bu değil, geriye kalan işler.Tek bir iş değil. Ustayı çağırsın o zaman. 7 ayda 2 haftada bir usta çağırsın yaptırsın. Ne usta çağırıyor ne kendş yapıyor. Sen çağır demeyin lütfen. Oldu. Ben otelcilik hizmeti vermiyorum. Ev yemek iş temizlik çocuk tamir tadilat hepsi bende oösjn. Karşılığında para alayım o zaman.
Aramıyor. Servisle geliyor. Evin önünde iniyor. Bşr de bunu deneyeyim. Eve girme git usta bul diyeyim. Onda da ben yaparım veya haftasonu bulucam diyecek biliyorum ama neyse.Eve gelirken aramıyor mi eksik bir şey var mı diye? O zaman söyleyin vidayı.
Korniş, buzdolabı sorunlari için de onu beklemeden siz usta/servis çağırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?