ben 2 saat uzakta biryerde firma ziyaretindeydim
eşim mailimi görmüş
"akşama yanındayım otelin adını yaz"
çok hassas biridir, demiştim,
çok duyarlıdır konuşur mantıklıdır
ama her halukarda onunla görüşmesi
yazışması
bana haber vermeden
o glince napıcam ben ya ne dicem
Ne demek ne yapıcam ben
Elin kızının yaptıklarının bin katını yapacaksın . Senin eşin o , sarılıp öpeceksin , daha ne diyelim
enişteye alkışşşArkadaşlar çoğunuz yakınlaşma tavsiyesi vermişsiniz ama önce bi oturup sakince konuşsalar da sorunlarını hallettikten sonra bu yakınlaşma faslına geçseler olmaz mı:44: Enişte bey sakin yapılı biri demişti arkadaş,bu durumda akılcı davranıp yataktan önce sorunları konuşmayı tercih eder diye düşünüyorum.tabi otel fantezisi yoksa
öncelikle çok hoş görün hemen bir duş al saçlarına makyajına çok dikkat et davetkar ol erkekelr çok aptaldır böyle şeylere kanarlar önce bırak seni algılasın ne kadar hoş benim karım desin sonra otur nazikçe konuş onunla oradan buradan söz aç" xx nedense benimle arasına çok keskin bir mesafe koydu nedenini bilmiyorum" diye ufaktan laf almaya başla sonra eşinin yorumuna göre konuşmanı şekillendir ama kesinlikle kabalaşma ellerini tut gözlerine bak kaybetmek istemediğini ve seninde çok değerli olduğunu hissettir geceyi yanında geçirirsede kendini mutlaka ağırdan sat hemen teslim olma :))) evlilik bir satranç gibi hep hamleleri önceden bilmen lazım tartışmalarınızı zamana yay göreceksin herşey düzelecek belliki EŞİN SENİ SEVİYOR
enişteye alkışşşarkadaşlar çoğunuz yakınlaşma tavsiyesi vermişsiniz ama önce bi oturup sakince konuşsalar da sorunlarını hallettikten sonra bu yakınlaşma faslına geçseler olmaz mı:44: enişte bey sakin yapılı biri demişti arkadaş,bu durumda akılcı davranıp yataktan önce sorunları konuşmayı tercih eder diye düşünüyorum.tabi otel fantezisi yoksa
Siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün. =) Konu sahibinin yazdıklarına göre kah sevindim kah sinirlendim ama bu yorum çok hoş olmuş.Bu kadın milletinden korkulur anacım.
Bayan xx in hevesi kursağında kaldı galiba :86:
azcıkk cilve bazen konuşmadan da sorunları çözer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?