Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimle arkadaşımdan şüpheleniyorum
- Konu Sahibi dafne85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Nisan 2011
- 1.183
- 625
- 323
Öncelikle iyi akşamlar...
Ne yazık ki elinizle eşiniz ve arkadaşınızı yakınlaştırmışsınız... Aralarında dostluk dahi olsa bu saatten sonra kalbinize düşen şüpe sizi rahat bırakmıycaktır. Bu işe başlarken arkadaşınızla başladınız ve onla bitirmek zorundasın canım..
Sana haddim olmayarak önerim arkadaşını karşına alıp sizin için yaptıklarına teşekkür ettikten sonra bu durumun seni rahatsız eder boyuta geldigini açık yüreklikle anlatıp bu dostluga son vermesini gene ondan rica etmen. Sergileyecegi tavır aralarında bir şey varmı yokmu onu açıkça sana gösterecektir.
Ne yazık ki elinizle eşiniz ve arkadaşınızı yakınlaştırmışsınız... Aralarında dostluk dahi olsa bu saatten sonra kalbinize düşen şüpe sizi rahat bırakmıycaktır. Bu işe başlarken arkadaşınızla başladınız ve onla bitirmek zorundasın canım..
Sana haddim olmayarak önerim arkadaşını karşına alıp sizin için yaptıklarına teşekkür ettikten sonra bu durumun seni rahatsız eder boyuta geldigini açık yüreklikle anlatıp bu dostluga son vermesini gene ondan rica etmen. Sergileyecegi tavır aralarında bir şey varmı yokmu onu açıkça sana gösterecektir.
- 25 Temmuz 2009
- 1.893
- 1
- 158
benim kafam karıştı neden konu sahibinde 2. üyelik yazıyor?bendemi sorun var acaba ??
:26:
Tam aynı şeyi soracaktım, sen sormuşsun
Üyelik bugün alınmış. Sanırım sitede aktif olarak kullandığı başka bir üyeliği var ve o üyelikle bu sorununu yazmak istemediğinden yeni üyelik almış. Bu sitede çift üyelik kullanmak yasak. Bu yüzden tespit edilmiş ve banlanmış olsa gerek. Asıl üyeliğiyle gelip yazacağını sanmıyorum ama inşallah eşiyle bu sorunlarını aşarlar.
Son düzenleme:
konuyla ilgili birşeyle bende yazmak istiyorum konu sahibi bayan( julia yada dafne )artık herneyse ilk başlarda benim eşim yapmaz demizşiniz güveniyorum demişsiniz sonrada süphelerimde eminim demişsiniz başka bir cevabınızda eşimle çok farklıyız o hobi odasında vakit gecirir genelde demişsiniz başka bir yerde birlikte çok güzel vakit geciririz demişsiniz .... evli olan eşiniz bu xx bayan eşinizin içeceğine ilaç katıp bunları yapmadı ya mesajlaşmalar arabada ağlaşmalar yemekle birlikte vakit gecirmeler ilk adımı bu durumda eşiniz atması lazımdı sizin değil cünkü hatalı olan eşiniz ben buradaki kızlarıda anlamadım eşinizin sucu yokmuş gibi sırtını sıvazlamalarını aferim demelerini ... biz bayanlar evet aşk kadınıyız ama sizinki kör gözüme parmağım olmuş.... umarım barışırsınız evlilik sonuçta ama malesef ben sonucunu pek iyi göremiyorum sevgiler
bikere olayın içine arkadaş sokmakla yanlış yaptığınız gerçeği ortada. şimdi ne yapılabilr diye düşündüğümde gerçekten zor bir durum allah kolaylık versin.
sanırım aynı durumda olsam eşimele şöyle bir konuşma yapardım((( seni çok seviyor kaybetmek istemiyordum bu yüzden çocukça biliyorum ama arkadaşımdan benimle ilgili düşüncelerini öğrenmek için yardım istedim. ama zamanla farkettimki seninle benden gizli de buluşmaya başlamış. seninle görüşmesine artık gerek olmadığınıda söyledim ama o u gerçeği sana söyleyemeyeceğimden dolayı hiç oralı olmadı. seninle ilgili bir şüphem yok ama arkadaşıma güvenmiyorum. birkere daha deneyelim. seni sevyorum)))) deee ve artık beni seviyomu. falan diye paranoyaklık yapma.
hangi evlilik sevgili olduğumuz zamanki gibi eğlenceli ve aşk doluki.... sadece eskisi gibi olunmayacağını bilip önüne bakarsan evlilikte mutlu olabilirsin.
bizi görmek için uykusundan işinden fedakarlık yapıp sırf daha çok zaman geçirmek için akşama kadar plan yapıp bizle gezen sevgilimiz evlenince eve gelip yemekten sonra tv karşısında uyuyor. çünkü onlar artık hep yanında olduğumuzu bilyor. ve emin ol bir adam iş çıkışı direkt evine geliyosa tv karşısında uyusada hiç sohpet etmesede eşini seviyodur... sende yanına uzan ve birlikte uyuyun yada o neyi seviyosa onu yapın zamanla oda senin sevdiğin şeyleri yapıcaktır.
çok asabi bi tipim olmasa bende böyle yapardım :))
allah yardımcın olsun.
sanırım aynı durumda olsam eşimele şöyle bir konuşma yapardım((( seni çok seviyor kaybetmek istemiyordum bu yüzden çocukça biliyorum ama arkadaşımdan benimle ilgili düşüncelerini öğrenmek için yardım istedim. ama zamanla farkettimki seninle benden gizli de buluşmaya başlamış. seninle görüşmesine artık gerek olmadığınıda söyledim ama o u gerçeği sana söyleyemeyeceğimden dolayı hiç oralı olmadı. seninle ilgili bir şüphem yok ama arkadaşıma güvenmiyorum. birkere daha deneyelim. seni sevyorum)))) deee ve artık beni seviyomu. falan diye paranoyaklık yapma.
hangi evlilik sevgili olduğumuz zamanki gibi eğlenceli ve aşk doluki.... sadece eskisi gibi olunmayacağını bilip önüne bakarsan evlilikte mutlu olabilirsin.
bizi görmek için uykusundan işinden fedakarlık yapıp sırf daha çok zaman geçirmek için akşama kadar plan yapıp bizle gezen sevgilimiz evlenince eve gelip yemekten sonra tv karşısında uyuyor. çünkü onlar artık hep yanında olduğumuzu bilyor. ve emin ol bir adam iş çıkışı direkt evine geliyosa tv karşısında uyusada hiç sohpet etmesede eşini seviyodur... sende yanına uzan ve birlikte uyuyun yada o neyi seviyosa onu yapın zamanla oda senin sevdiğin şeyleri yapıcaktır.
çok asabi bi tipim olmasa bende böyle yapardım :))
allah yardımcın olsun.
senaryomu yoksa arkadaş diğer üyeliği ile durumu anlatmaktan çekindiğindenmi 2. üyelik almış senaryo ise kendimi kullanılmş hissettim
Ben de
Anlamadım sonunu ama ne olduysa hayırlısı olsun
diğer üyeliğiyle de okuyamaz
2. üyeliklerde her 2 üyelik de banlanır.
bilmiyordum bunu birinden şüpheleniyordumda
- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 599
- 413
kızlar konu sahibi zaten diğer üyeliği ile konuyu okuyor merak etmeyin
O Nasıl Oluyor Ya..
İkisi Birden Banlanıyor Diye Biliyorum..
Diğeriyle Konu Okuması İlginç..
Son düzenleme: