kıızlar günaydın baktım merak etmişsiniz bende yazayım dedim son durumu ben biliyorum sanırım :) ben dün süphelenmiş bir üyeden sonra editör öyle br durum olamıyacağını söyleyince bende süphelendiğim üyeye özel mesaj yazdım kusura bakmaması için oda saolsun bana cvp yazmış konu sahibi onun yakın arkadasıymış onun ysadığı sehire gitmiş onun blgisayarından girdiği için banlamış diyor ??? eşide oruclu olduğu için gitmemş konu sahibinin yanına zaten arkadasıda gelip yorum yazar sanırım ... he gelirse bir şey sormak istiyorum konu sahibinin eşi karısının gideceği otel bilmiyormuymuş karısı giderken bunu çok merak ediyorum .... işte böle kızlar
Oldukça enteresan geldi yazınınız ...
Konu sahibi ; büyük ihtimalle , kız arkadaşının da bu konuyu okuyabileceğini düşündüğü için 2. bir üyelik almış olabilir . Bu doğal bir düşünce sayılabilir , ne kadar faydalı olur tartışılır .
Ancak ; konuyu okuma we yorumlama ihtimali yüksek olan o arkadaşlık abidesi hatun da kendi kendine birşeyler yazıyor olabilir .
Ayrıca ; eşinin oruçlu olması , eşinin yanına gelmesine neden engel olsun . Oruç 24 saat mi tutuluyor . Birileri birşeyler uyduruyor , kendileri inanıyor , bizi de inandırmak istiyor sanırım .
Tahminimce ; o ewlilik danışmanı we karıştıranı hatun burada we yorum yazıyor ...
................................... kusura bakmayın iki kez gitttikıızlar günaydın baktım merak etmişsiniz bende yazayım dedim son durumu ben biliyorum sanırım :) ben dün süphelenmiştim bir üyeden sonra editör öyle br durum olamıyacağını söyleyince bende süphelendiğim üyeye özel mesaj yazdım kusura bakmaması için oda saolsun bana cvp yazmış konu sahibi onun yakın arkadasıymış onun ysadığı sehire gitmiş onun blgisayarından girdiği için banlamış diyor ??? eşide oruclu olduğu için gitmemş konu sahibinin yanına zaten arkadasıda gelip yorum yazar sanırım ... he gelirse bir şey sormak istiyorum konu sahibinin eşi karısının gideceği otel bilmiyormuymuş karısı giderken bunu çok merak ediyorum .... işte böle kızlar
canım zaten benimde düşüncem konunun uydurma olduğu kafamda parçaları birleştirdim ( evet üşenmedim yaptım bunu ) konu havada kalmış bir konu neyse ben merak etti kızlar diye yazdım zaten sonunda ne olduğu anlaşılır arkadasının hesabından gelir yazar
bizde evliyiz eşlerimiz oruç tutarken yanımızda durmuyormu
en son 17:30da yazdı eşim akşam benm yanıma gelmek istio die
ve
daha öncede istanbula 2 saatlik mesafede olduğunu yazmıştı
17:30+2:00=19:30 iftara 1 saat kalıyor o 1 saatte adam ancak işten çıkacak hazırlanacak öyle geçecek
yani tam iftar vakti eşinin yanına gitmiş olacaktı
birlikte güzel bir iftar yemeği yedikten sonra çok güzel bir şekilde konuşulabilirdi
ne demek oruçluyum eşimin yanına gidemem
o zaman bütün evliler ramazanda evlerini ayırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?