eşimle arkadaşımdan şüpheleniyorum

eşinizle kendi çözemediğiniz sorunlarınızı başkasına neden devrediyorsunuz ki ??? üstelik genç bir kadına...eğer çok içinden çıkılmaz büyük bir sorununuz varsa güvendiginz bir aile büyügünüzdende destek alabilirdiniz.çok üzüldüm durumunuza ama iyi niyetle aptallık arasında çok ince bir çizgi vardır!!! siz kızı arabayla aldırmaya eşinizi göndermeye kadar gitmişsiniz...AL BEN YEMİYORUM SEN YE HESABI ...az önce ki msjı okudum da şok oldum benimde arkadaşım sen vesile oldun ya fln demiş tamam kız yapıştı adama geçmiş olsun !!!bundan sonrası aglayarak vahlayarak ama dırdır ederek değil akıllıca siyasi davranarak hallet bu işi.tabi kocanı kaybetmek istemiyosan!!!

Son düzenleme:

sinirlenmiş :))
kocanla aranı ısıtmaya bak
cumaya kadar seni deli gibi beklesin

Çok buyuk bir hata yapmışsın ama şimdi onemli olan arkadaşını hayatından tamamen cıkarmak oncelikle ona b ukadar ileri gitmesinin doğru olmadığını soyle hatta bir yerde toplum içinde rezil et bu şekilde belki senden sonra birinin kocasına daha bunu yapmaz.kocanda suçlu!hemde çok kadını yerin dibine sokarken kocanı unutma
sonrasında şunu bilki eğer görusuyorlarsa senin karşı cıkmanla birşey değişmez. bu yuzden kocana yanlış birşey ogrendiğinde gidebileceğinin mesajını ver korku dağlara bekçi
eşinle dğru düzgünce otur konuş.
ve hobi her ne olursa olsun eşinin sevdiği şeylerede açık ol.
birlikte yap canın sıkılsa bile bazen aşk katlanmaktır.:93:

cnm daha çok başı varsa bile öyle birşey eşin seni daha çok seviyor sadece kızgın daha çok başında olduğunda geri dönüşü kolay yani eşini kazanabilrsin bence acele et msj attınmı :) sesli mesajda bırak ne gerkiosa yap ilgi göstermiş gbi olacak ve eşinin hoşuna gidecek mutlu olacak adım gibi eminim

Nasıl bir kadın bu yahu?Ne demek sizin kavganız vesile oldu işte.İyi bir arkadaşlık olsa bile insan bunu söylemeye utanır.Pişkinliğe bak.Eşinizle aranızı düzelttikten sonra zaten eşinizin tavrını bilirsiniz.Yani kadına attığı mesajlardan zaten istemediği belli.Eğer gerçekten düşündüğümüz gibiyse o zaman kadının ağzının payını verirsiniz.Beni bile sinir etti burada.

ben 2 saat uzakta biryerde firma ziyaretindeydim
eşim mailimi görmüş
"akşama yanındayım otelin adını yaz"

çok hassas biridir, demiştim,
çok duyarlıdır konuşur mantıklıdır

ama her halukarda onunla görüşmesi
yazışması
bana haber vermeden

o glince napıcam ben ya ne dicem

kusura bakma arkadaşına okkalı bir şekilde oro..uuuu demek istiyorum öncelikle sakin olmalısın tüm gücü üzerine topla eşine telefon aç müsait bir zamanında cilveli seksi konuş ve ilk zamanlardaki ilişkiniz gibi hitap et özlet kendini cumaya kadar sabırsızlanmasını sağla dişiliğini kullanmaktan çekinme bu bir savaşşşş.... Al eşini yeniden avuçlarının içine

Dertsiz başına dert açmışsın , buyur burdan yak !

Boşuna dememişler ; insanın kendine ettiğini kimse edemez diye !

Seni üzmek yada hırslandırmak değil niyetim . Sadece sana çooooooook ama çoooookkk kızdım ...

Sinirlenip yanlış bir harekette bulunma sakın . Salavat çek bol bol arkadaşım ...

sil at aklından o kadınla görüşmüş olduğunu unut gitsin o zaten senin hatan sen bile bile göndermişsin eşini o kadına şimdide geri al eşin geldiğinde hoşgeldin cnm de güleryüzle karşıla ne gerekiyorsa yap lütfen buraya yaz neler oldu neler bitii ALLAHTAN dua ediorum inşallah sorunsuz barışırsınız

Bu durumdan sonra eşinizin gerçekten çok suçlu olmadığını düşünmeye başladım.Yani parçaları birleştirince öyle gözüküyor.
Çok soğuk olmayın eşinize karşı.Düzgünce sorunlarınızı konuşun,sonrasında da uzatmayın.Çünkü hem kendiniz hem de evliliğiniz yıpranıyor bu şekilde.Ayrıca gördüğünüz gibi sizin mutsuzluğunuzdan mutlu olanlar var buna sakın fırsat vermeyin.Sakın.​

waoww süper
eşin harika bir atak yaptı bence
güzel güzel konuşun,
o kızı aracı olarak ortaya attığını ve onu deli gibi sevdiğinden bir anda bu aptallığı yaptığından bahset
bunun üzerine kızın konusu da açılır zaten ve tahminimce sen hiçbirşey söylemeden kocan sana o kızın çok sırnaşık olduğunu ve pek hoşlanmadığını söyleyecek
umarım öyle olur...

sen güzel vakit geçir ona kızgınlığını söyleme sadece arayı düzeltmeye çalış. sadece o kızdan aranızı düzeltmesi için yardım istediğini söyle o da o zaman onunla görüştüğünü hatta kız ısrar ettiği için görüşmek zorunda kaldığını falan söyler sana

Ne demek ne yapıcam ben

Elin kızının yaptıklarının bin katını yapacaksın . Senin eşin o , sarılıp öpeceksin , daha ne diyelim

eşin sana o cvbı yazdı dmi yanlış görmüyorum ben daha çok heyecanlandım havada aşk kokusu vaaarrr barışma yakındır inşallah

o kadar sinir oldum ki kızın msjına bu durumda otelde kocama yapışır telefonumuzuda açık kalmış gibi bırakırdım şen kahkahalarımızı ve daha biçok şeyi ona dinletirdim... böylece ortada sorunda kalmadıgına göre o yardım meleginede ihtiyaç kalmazdı...napacagınıda biz sölemeyelim artık DD

Son düzenleme:
şüphelerinde haklı olduğun belli..

resmen flört ediyorlar. adı konulmamış da olsa birlikte rasglee zaman geçirmekten kaçamak yapmaktan kendini alıkoyamıyorlar.

arkadaşınızla açıkça konuşun. mümkünse önce telefonunu karıştırın.

ona artık bu duruma son vermek istediğini jack biraz da kafasını dinleyip doğru yolu bulsun deyin. bakalım tepkisi ne olacak

Siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün. =) Konu sahibinin yazdıklarına göre kah sevindim kah sinirlendim ama bu yorum çok hoş olmuş.Bu kadın milletinden korkulur anacım.

Ayyyyyyyyyyyyyy çok sevindim.Bak bence eşin onla hiçbir şekilde yakınlaşmadı ve kadın ciddi anlamda ona yapıştı.Neden?Boşlukta,nişanlısından ayrılmış ve karakteri bozuk.Eşin izin verseydi ona sana bu mesajı atmazdı.Ama eşine o kızdan bahsetme.Ya da bahsediyorsan da "her evlilikte ufak tefen sorunlar olur ve karşılıklı dialogla halledilir.Ama bu xx adlı arkadaş aracılık yapmaya çalıştı atladı.Ne meraklı kız hakikaten dediğin gibi sınır bilmiyor,zaten nişanlısı o yüzden vazgeçmiş bundan" vb deyip onun ne kadar basit olduğunu göster.eşine neden onla görüştün vb deme hata sende çünkü onu evine bırak vb fikirleri senden çıkmış adam ona yaklaşsaydı sana dönüş yapmazdı.akşama da onu şaşırt ve süper bir gece geçirin mutlu olun bize de durumu yaz.ayyy hadi hayırlısı.Gözü olanın gözü çıksınnnn

öncelikle çok hoş görün hemen bir duş al saçlarına makyajına çok dikkat et davetkar ol erkekelr çok aptaldır böyle şeylere kanarlar önce bırak seni algılasın ne kadar hoş benim karım desin sonra otur nazikçe konuş onunla oradan buradan söz aç" xx nedense benimle arasına çok keskin bir mesafe koydu nedenini bilmiyorum" diye ufaktan laf almaya başla sonra eşinin yorumuna göre konuşmanı şekillendir ama kesinlikle kabalaşma ellerini tut gözlerine bak kaybetmek istemediğini ve seninde çok değerli olduğunu hissettir geceyi yanında geçirirsede kendini mutlaka ağırdan sat hemen teslim olma :))) evlilik bir satranç gibi hep hamleleri önceden bilmen lazım tartışmalarınızı zamana yay göreceksin herşey düzelecek belliki EŞİN SENİ SEVİYOR

halletti cnm kıza artık ona gerek kalmadığı mailini gönderdi eşinede barışma davetiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…