• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle arkadaşımdan şüpheleniyorum

ben 2 saat uzakta biryerde firma ziyaretindeydim
eşim mailimi görmüş
"akşama yanındayım otelin adını yaz"

çok hassas biridir, demiştim,
çok duyarlıdır konuşur mantıklıdır

ama her halukarda onunla görüşmesi
yazışması
bana haber vermeden

o glince napıcam ben ya ne dicem

enişteye alkışşş:46: arkadaşlar çoğunuz yakınlaşma tavsiyesi vermişsiniz ama önce bi oturup sakince konuşsalar da sorunlarını hallettikten sonra bu yakınlaşma faslına geçseler olmaz mı:44: enişte bey sakin yapılı biri demişti arkadaş,bu durumda akılcı davranıp yataktan önce sorunları konuşmayı tercih eder diye düşünüyorum.tabi otel fantezisi yoksa:37:

enişteye alkışşş:46: Arkadaşlar çoğunuz yakınlaşma tavsiyesi vermişsiniz ama önce bi oturup sakince konuşsalar da sorunlarını hallettikten sonra bu yakınlaşma faslına geçseler olmaz mı:44: Enişte bey sakin yapılı biri demişti arkadaş,bu durumda akılcı davranıp yataktan önce sorunları konuşmayı tercih eder diye düşünüyorum.tabi otel fantezisi yoksa:37:

bence de önce konuşma:27::27::27:

ay rica edicem daha fazla burda zaman kaybetme
git süslen, hazırlık yap, htta bi süprizle onu şaşırt

hemen eşin için özel birşeyler ayarla yani özel hissetsin kendini senin yanında sorunları konuşmayı ertele bence sorunlardan önce yapman gereken daha önemli şeyler var önce o kadını hayatınızdan çıkarmalısınız bu arada kız belki eşine seninle yaptığınız planı anlatmış olabilir aracı olacaktı falan ya hani eşine bunu kesinlikle anlatmalısın

öncelikle çok hoş görün hemen bir duş al saçlarına makyajına çok dikkat et davetkar ol erkekelr çok aptaldır böyle şeylere kanarlar önce bırak seni algılasın ne kadar hoş benim karım desin sonra otur nazikçe konuş onunla oradan buradan söz aç" xx nedense benimle arasına çok keskin bir mesafe koydu nedenini bilmiyorum" diye ufaktan laf almaya başla sonra eşinin yorumuna göre konuşmanı şekillendir ama kesinlikle kabalaşma ellerini tut gözlerine bak kaybetmek istemediğini ve seninde çok değerli olduğunu hissettir geceyi yanında geçirirsede kendini mutlaka ağırdan sat hemen teslim olma :))) evlilik bir satranç gibi hep hamleleri önceden bilmen lazım tartışmalarınızı zamana yay göreceksin herşey düzelecek belliki EŞİN SENİ SEVİYOR:1:

katılıyorum ceydaya.satranç hamleleri gibi olasılıkları önce değerlendir.ve unutma erkekler çocuk gibidir.sığınacak liman isterler çünkü bizim toplumda erkeğe inanılmaz değer verilir.erkeğin sahibi gibi davranmak lazım.sıkmadan,bunaltmadan.süprizlerle,yeri gelince annesi gibi yöneterek,yeri gelince onu padişah gibi hissettirerek.erkekle yaşaması aslında kolay ama sabır ister erkekle yaşamak..ona süprizler yap ki süprizler için başka yerlere gitmesin.çok sevindik bütün kızlar.akşam moralini yerine getirmek için şu cümleyi hatırla,aklına biz gelelim."bütün kızlar toplandık toplandık,toplandık"hepimiz arkandayız datlummm.ama aracı yok bundan sonra.

enişteye alkışşş:46: arkadaşlar çoğunuz yakınlaşma tavsiyesi vermişsiniz ama önce bi oturup sakince konuşsalar da sorunlarını hallettikten sonra bu yakınlaşma faslına geçseler olmaz mı:44: enişte bey sakin yapılı biri demişti arkadaş,bu durumda akılcı davranıp yataktan önce sorunları konuşmayı tercih eder diye düşünüyorum.tabi otel fantezisi yoksa:37:

datlummm öldürdün beni gülmekten biz yakınlaşma derken duygusal anlamda olanı kastettik.özlem vb :))))

Kurda Kuzu Emanet Etmişsiniz..
Sonuç İtibariyle Kocanız..
Böyle Basit Numaralar Yapmak Çok Tuhaf Geldi Bana..
Yok Faceden Ekle, Bilmem Ne..

30 Yaşın Üzerinde Olgun Bir Bayansınız..
Vallahi Hiç Yakıştırmadım..:50:

Veee Oldukça Olanlara Üzüldüm..
Kendi Kendinizi Üzmüşsünüz..

Allah'ım Mübarek Ramazan Ayında Sesinizi Duysun..:38:
Yar ve Yardımcınız Olsun..:38:

Siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün. =) Konu sahibinin yazdıklarına göre kah sevindim kah sinirlendim ama bu yorum çok hoş olmuş.Bu kadın milletinden korkulur anacım. :32::32:

:1: amin cümlemizi inşallah hatun kocasına yapışmış birde buna:33::33: der gibi sen vesile oldun ekmegime yag sürdün :21:desin de bizimkide ne yapayım diyor ya valla kibarlıkla konuşmakla takip etmekle zamana bırakmakla olmaz bazı şeyler siyasi olcan tırnagını göstercen sonrada kocanın omzundan :33: nanik yapan sen olcan :32::32::32: dağılansa o !!!!

sevgili arkadaşınız ''oltayı atarım beklerim, yerseee'' demiş.. ama yememiş:34:
sorunlarınızı her daim kendiniz çözümlemeye çalışın , eğer çetrefilli bir durum içindeyseniz ilişkiniz tıkandıysada bir uzmandan danışıp yardım alın. Arkadaşınıza da illa ki birşey söylemeye gerek yok.. ona en iyi cevap sessizliğiniz ve araya koyduğunuz mesafe olacaktır..(haklıyken haksız duruma düşmemek adına tabiki.kafası böyle fitneliğe çalışan bi insandan üstünüze bir de iftira atılması şaşırtıcı olmayabilir:34:)
Hakkınız da hayırlısı olsun , eşinize ailenize sahip çıkın, birbiriniz için fedakarlık yapmaktan kaçınmayın.. bu insanı hiç bir zaman küçültmez aksine yüceltir.. attığınız adım çok şeye bedel bence..ayrıca konuyu en başından beri takip etmiştim, eşinizin sevgisinden şüphe duymuşsunuz ;ben aynı fikirde değilim..size değer verdiğini göstermiş ama siz hissetmemişsiniz.. ee daha güzel haberlerle gelirsiniz umarım:34::34:

bakalım aksam neler olucak merakla beklıyorum .umarım dersınızı fazlasıyla almıssınızdır kocanızla arayı duzelteyım derken hepten bozuluyormus arkadasım kımseye guvenmeyın sırrınızı vermeyın bıdaha ac kurt kaynıyo etraf seytanı hatunlar sırf ego tatmını ıcın bıle esınızı elde etmek ıcın cabalayabılırdı onu ıstemıyo ben ondan daha guzelım daha cekıcıyım benı ıstıcek dıye hırs yapanlar bıle var.NE MUNASEBET CANIM ARKADASINIZ ARANIZI DUZELTICEK?SIZ ONUN ESISINIZ SIZDEN BASKASININ ONUNLA SIZIN ARANIZI DUZELMEK ICIN GIRMIS OLMASI BILE COK YANLIS!BU KADAR MI KOPUKSUNUZ BIRBIRINIZDEN ?BAYAN XX SIMDI BILE EGOSUNU TATMIN ETMISTIR EMINIM O ESIYLE ARASINDA UCURUMLAR VAR KONUSAMIYOR ESIYLE SAMIMI OLAMIYOR BEN BU SAMIMIYETI COK KISA ZAMANDA KURDUM DIYE.BUNDAN SONRA KENDI ARANIZDA COZUN SORUNLARINIZI ARAYA 3.SAHISLARI SOKMAYIN.INSANIN BASINA NE GELIYOSA O ARAYA GIRN 3.SAHISLAR YUZUNDEN GELIYO.VALLA BISEY DIYEYIM MI BIR ARKADASIM BANA ANLATSA PROBLEMLERIM VAR ESIMLE DIYE HAYATTA GIDIP ESYLE KONUSMAM KI VAR OLE ARKADASLARIM SANKI BAYAN XBUNU FIRSAT BILMIS ESINIZLE YAKINLASMAK ICIN YOKSA SOYLEYIN ALLAH ASKINA KARI KOCA SORUNLARINA KIM KARISIR KIM ARAYA GIRER DEGIL BIR BAYAN ARKADASI ARAYA SOKMAK INSANIN KARDESI BILE ARAYA GIRIP KONUSMAK ISTEMEZ.ARA SIRA SORUNLAR TABIKI OLUCAK EVLILIK BU HERZAMAN ARAYA GIRMEK ZORUNDAMI KALICAK BIRILERI AİLELER BILE BU YUZDEN ARAYA GIRMEK ISTEMEZLER.BU BAYAN FIRSAT BULMUS YARDIM IYILIK MIYILIK HIKAYE...

Son düzenleme:
evet kızlar o parazit kendi bozulan nişanını, başkasına iyilik yapar gibi görünüp araya girip zarardan yarar çıkaracaktı.ama aferin enişteye niyetini hissetmiş olacak ki yanaşmadı.her erkek böyle yapmaz.yalnız var ya parazitteki de ne cesaret ya nasıl yapıyorlar ben anlayamıyorum.bir keresinde de benim eşime iş arkadaşı olan iğrennnnç tipli bir mahluk yapışmıştı.benimki de saftirik.garibim niyetini anlayamamıştı.sonra ben kadını her sabah işe giderkenkarşılaştığımda pis pis süzdüm tırstı mahlukat :)))))))) sıkıysa yaklaşsın

zaten sizin evliliğinizde aşk yokmuş birbirinize uzakmışsınız anlattığınız kadarıyla yani sizin nitelendirdiğiniz şekilde ''peri masalı'' gibi bir hikaye göremedim ben bir de derler ya bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye onları bir nevi siz bir araya getirmişsiniz benim bir arkadaşımın babası da annesinin en yakın arkadaşı ile evlendi yani bunlar hayatta olabilecek şeyler bu konuda en doğru cevabı size eşiniz verecektir açık açık sorun aranızda birşeyler var mı diye

arkadaşınla konuş (nası arkadaşsa bu) eşinden uzak dursun tabi anlarsa ama onlar birbirinden hoşlanıyo bence...ben olsam mafetmiştim iş bu yöne kaymazdı ama senin kocandada çok büyük hata var adam demekki biri hoş yaklaşsa gidio.acaba sen kocan senden uzak durdu die sendemi uzak durdun bilmiyorum ama iş işten geçmeden olaya el koy sakin olma :20: yırtıcı ol...

Canım bak eşin ne güzel inşallah düzelecek tarzı bir şeyler yazmış. senin o arkadaş sandığın kız abanıyor belli ki eşinin üzerine.avını hazırda bekleyen avcı gibi.pislik.boşver hiç kızı şimdi düşman etme kendine, hırslandırma.onla muhattap dahi olma. anladığım kadarıyla eşine bir şeyler söylemeye çekiniyorsun bu sıralar. biraz taviz ver kendinden adım at, şaşırt onu , heyecanlandır. şimdi o da yalnızlıktan kafası dağılsın diye görüşüyordur o kızla. sen onun ilgisini çek mail at, mesaj at, sürpriz bir yemek organize et falan, bir an önce tekrar eve dön. bu tehlike geçince eşinle aranızdaki diğer problemlerini düşünürsün. çünkü olay şimdi boyut değiştirmiş gibi görünüyor ve bu seni çok çok yıpratır

Back