eşimle arkadaşımdan şüpheleniyorum

eşin msn i açık bırakıyor, şifreleri ortada, başka bir arkadaşa "eşimle aram güzel olacak inş" diye mail atıyor vs

bana masum geldi eşin

ama o kız niyeti bozmuş
sizin cinsel hayatınızla ilgili espiriler yapıp aranızın nasıl olduğunu öğrenmeye çalışıyo uyanık...

Dış kapının dış mandalı olan biri eşinizle rahatça konuşuyor we siz gururunuzdan konuşmuyorsunuz .
Ewlilik iki kişiliktir , bunu unutmayın !

Eşiniz ewe gelince dışarı çıkın we açıkça anlatın sıkıntılarınızı birbirinize . O arkadaşınıza da ' Teşekkürler canım , artık aramızda sorun kalmadı , senin görevin buraya kadardı ' deyip , aranızdan çıkartın .

Sinir oldum , hem size hem arkadaşınıza . Bu kadar saf mısınız kuzum ...

Bir dedektif tut.

hı hı. hatta olmadı FBI veya CSI dan adam tutup gece gündüz gözlem altına alsınlar

yapılacak en iyi şey, eşiyle konuşmasıdır, böyle arkasından iş çevirmesi değil. güvenmiyorsa bunu direk söylemek yerine ''xxx arkadaşımla son zamanlarda çok zaman geçiriyorsun gibi. bu durum beni çok üzüyor ve kırılıyorum. onunla arandaki iletişimi azaltırmısın ya da ne hissediyorsun bu konuda?'' gibi bir konuşmayla sorun çok daha temiz bir şekilde çözülür.

bence düşünmez
basit hesaplar yapan biri değildir
dedim ya günlüğü vardı hiç okumadım bi kere kendi açtı okudu lisede kız arkadaşından bahsetmiş kız şimdi baya ünlü biri holding veliahtı falan
ben bunun sümüklü halini bilirim 1 ay dayanamadım il ve son zaten kadın neslinden soğumuştum seni buldum demitşi.
ama ben beni aldatacağını da düşünmezdm
herşeyden şüphe duyuyorum artık.
ona yazdığı mesajlardan biri ve en canımı acıtan "tamam çıkacağım ama kısa"
gece 23:34'te.
Allahım.......

Asşına bakarsan hatayı başta yapmışsın ama olan olmuş artık bundan sonra yapılacak şey belli aralarında ilişkii var mı? yok mu? bunu ortaya çıkarmak bence mutlaka eşinin facebook şifresini ne yap ne et eşine çaktırmadan ele geçir bir punduna getirip xx hanımla sanki eşinmişsin gibi konuş zarf at böylece aralarındaki ilişkiyi anlamış olursun bir nevi kendi dedektifin yine kendin ol bundan sonrada en yakın arkadaşında olsa eşinle arkadaşın arasında mutlaka mesafe olmasına dikkat et....Ve arkadaşına çeşitli zarflar at "eşimle çok mutluyuz bugün şöyle davrandı bana böyle öptü "diye bir sürü şey söyle tepkilerine ve gözlerinin içine iyi bak çözmeye çalış mutlaka açık edecektir gözünü aç kocanı kaptırma özellikle kendi ellerinle altın tepside sunma....

bence kızla aranı uzak tut inadına eşine yanaş barışmak için çırpın hatan olmasa bile sen yakınlaş barışırsanız iyiki yapmış dersin barışıncada eşine o kadınla birdaha konuşma bende konuşmayacağım de çıkarın hayatınızdan onu %100 eminimki seni eşine karşı savunmuyordur tam aksine eşine ah sen çok haklıymışsın çok ayıp etmiş karın böyle olmamalı şöyle olmalı diyerek beynini yıkıyordur

Eşi ve arkadaşı arkasından iş çeviriyorsa?..Pek masum bir konumda değiller.Herkes aynı şeyi söylüyor,her şey konuşarak halledilemez bazı zamanlarda.Şüpheleri var,dedektif tutmalı.

bence xx'e her hangi birşey söylemeden önce eşinizle biraz olumlu gelişmeler kat edin, aksi halde xx aradan çekilmek istemeyecek, eşinizin de desteğini alacaktır..
hemen harekete geçmelisiniz gibi görünüyor..sahip çıkın eşinize, birlikte yemek yemeyi ya da başka bir şey yapmayı teklif edin hemen bu akşam, ya da yarın akşam..ama öyle soğuk değil, tebessüm ederek, sanki bir anda bu fikir aklınıza gelmiş gibi ..
harekete geçme vakti

Canim ben senin yazdiklarini okudukca uzuluyorum, sanki sen esini hic ilgi gostermiyorsun ve sevgi vermiyorsun gibi geldi okuduklarimdan. Belkide ben yanlis anladim, sakin kirilma. Bir erkek ilgi bekler, sevgi bekler. Bunu vermezsen zaten bir iliski yurumez. Aranizdaki bu sogukluk neden, esiniz sizi yemekleri goturuyor, ilgi gosteriyor ama siz onu sogutuyorsunuz sanki.

2 gündür her dakika acı çektim.
kafamda kurdum durdum.
dünden beri facebook hesabını kurcalıyorum.
x ile yazışmalarımı okuyorum.
parçaları birleştirmeye çalışıyorum.
eşimi aklamaya çalışmıyorum ama sank XX üstüne düşmüş zorlamış gibi hisse kapılıyorum.
eşim bir kere HAYIR demiş, bi kere tamam çıkıcam ama çok kısa demiş
sonra da saf olma diyorum kendi kendime....

kızla yazışmalarımdansa tiksiniyorum.
nasıl ona emanet ettim ben kocamı nasıl.
"kızım sen rahat ol maşallah taş gibi eniştemiz siz öyle sorun yaşamazsınız"
bir psikolog arkadaşımıza 6 yıllık evli olup son 3 yıldır hiç birlikte olmayan biri gelmiş
onun üzerine yorum yapıyor
ben hoşlanmayıp sıkılıyorum tabi ama hiç aklıma gelmiyor

hatta o zamanlar eşimle arası iyi bile değildi
merhaba merhaba
o yüzden ısrar etti demek ki eşmle arkadaş olmak için.

akşam eşimle konuşacağım.
yoksa delireceğim.
hatta şimdi aramak istiyorum.
hemn şu an ya tamam ya devam diyelim istiyorum.
gerçeği bilmek istiyorum

ben hatam olmasa dahi gerekirse eşime yalvarırım bile eğer gerçekten dürüstse iyi bir insansa hakediyorsa barışmanızı yalvarırım gururun içine edeyim gururunuz incinmesin die başka kadına gönderiosunuz eşini bir süre sonra daha da çok vakit geçirmeye başlarsalar dışarıdada buluşuğ görüşürseler ve sonra eşin o kadına aşık olursa hiiiiçççç şaşırmam çünkü o kadın şu eşin için sığınacak bir liman

son sönemde öyle oldu ama öncesinde ekstra ilgiliydim evde işte yardım ederdim
hatta o yüzden huysuzlanıyordum sen niye bana böyle ilgi göstermiyorsun diye
halbuki yapıyordu adam ama işte aileden gelen bir çocuk ruhluluk belki benimki sürekli ilgilensin istiyordum

ona yazdığı mesajlardan biri ve en canımı acıtan "tamam çıkacağım ama kısa"
gece 23:34'te.
Allahım.......

al işte...
kız resmen adilik yapıyo
görüşmek için ısrar ediyo demek ki adam da "kısa olmak kaydıyla" kabul ediyo
ayy kuzum sen nasıl böyle bi cadıya güvendin

o kadından daha fazla ilgi gösteremezmisin eşine bu kadarmı gururun büyük bence burda vakit geçireceğine ara eşini gayet sıcak konuş akşam yemeğe çıkalımmı belki gerksiz şekilde uzayan çözmemiz gereken sorunlar vardır cnm de yeterli ve git hazırlan alla allaaaaa hala bize anlatıosun hiçbişey yapmadan duruyorsun

bence de eşini ara ve ona süprizin olduğunu eve gelmesini vb söyle.güzel bir masa kur.şık birşeyler giy ve onu evde karşıla o senden adım bekliyordur belki de .evine hoşgeldin yazan bir kağıt as duvara.ne biliyim süpriz yap ilişkiyi sağlamlaştır araya da akbabaları sokma.bir de çok özel değilse kız ne yazmış eşine mesaj olarak paylaşırsan daha iyi anlarız.

oyle aşklar hemen bitmezki eşin hala seni seviyor bence kızla henüz ilgilenmiyor. eğer hemen eski güzel günlerinize dönmek için çabalamazsanız işler kötüye gidebilir. eşimin şifrelerini bilirim o da benimkileri bilir güvenmediğimiz kontrol ettiğimiz için değil. bazen lazım oluyor onun maili yada benim mailim birde genelde aynı şifreyi kullanırız aklımızda tutmak kolay oluyor. umarım aranız düzelir. eşinle konuşurken önce kendinizden bahset hemen arkadaşınla görüşmesinden rahatsızlığını söyleme. belkide kız ısrar edip durduğu için görüşüyor. önce aranızı düzelt ve sende sinsice sor dürümcüdeymişsiniz arkadaşım söyledi falan de keşke bensiz gitmeseydin de mesela

evet arkadaşlarında dediği gibi bizden yardım istiyorsan hemen eşini ara bir yemek vs. organize et git şık giyinyeni başlangıç yapmaya karar verdim de ve eşin eve geldiğinde ya da buluştuğunzda hep gülümse asma suratını sana hataların var vs. die anlatırsada üste çıkmaya çalışma tamam hayatım haklısın artık bunları kapatalım yeni bir sayfa açalım de

Eşi ve arkadaşı arkasından iş çeviriyorsa?..Pek masum bir konumda değiller.Herkes aynı şeyi söylüyor,her şey konuşarak halledilemez bazı zamanlarda.Şüpheleri var,dedektif tutmalı.

gözüyle görmediği sürece iş çevirdiklerini söyleyemeyiz. ha beraber yemek yemeleri de onu aldattığını göstermez. bu tarz bir şey su-i zandır, aslı yoksa iftiradır...

çevreye de sormak iyice araştırmak lazım olabilir bazı durumlarda fakat burda önce eşle konuşulmalı bence. ona göre belki işin dedektiflik boyutuna girilebilir sonra

kendinizi suçlamayın. bazen ne yapsak da bazı şeyleri değiştiremeyiz. bu yüzden şimdiki durumu kabul edin: şüpheleriniz var. yalnız sadece bu. fazlası için elinizde net birşey yok. ve kafanızda şüpheleri ise konuşarak çözmeye çalışın ama şu an bu kadar yoğun duygular hissederken konuşmayın bence. biraz ssakinleşin önce. sonra nasıl konuşacağınıza karar verin. eğer yanlış şekilde konuya girip eşinizi suçlarsanız sizden daha da uzaklaşabilir. bu yüzden onun yanında olduğunuz hissettirin önce ve durumu nasıl gördüğünüzü anlatıp onun da bunu açıklığa kavuşturmasını isteyin...

"xx naber? cuma dönyorum biliyorsun. bu gezi hem iyi hem kötü oldu. sakin kalıp kendimi dinledim bir yandan da onu deli gibi özledim. döner dönmez eve geçip akşama hazırlık yapmak istiyorum malum erkek dediğin ihmale gelmez yakışıklımı kaparlar sonra :) sana yollasam dosyaları sadece çıktılarıı alıp arşivler misin? cumartesi hallederim ben ama cuma günü ona süpriz yapacağım.
sana da yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim ama artık gerek kalmadı. ilk zamanlardaki dibe vurma dönemimde saçmalayıp araya girmene müsaade ettim ama artık ilk günkü gibiyim ve herşeyi onula çözmek istiyorum. aramızı düzeltmek için özel bir çaba sarfetmene gerek yok.
o kadar okumuş etmiş halimizle konuşmak yerine senin yardımını kabul ettiğimi de itiraf edicem Jack'e. hala liseli kızlar gibi aşık olduğumu hatırlar hem :)"

ateşle barut neticede ne kadar dostça bir ilişki olabilirdi ki
zaten mutsuz bir adam ilk gördüğü limana sığınmış, kızda fırsat düşkünüymüş
ne olursa olsun başbaşa çaya dürümcüye gitmeleri kabullenilir değil
burdanda anlaşılıyor ki 3.şahıslar olmayacak hee olacaksa da bu dış kapının dış mandalı biri olmamalı
Allah yardımcınız olsun arkadaşınıza da insaf versin
yuva yıkanın yuvası olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…