Bir dedektif tut.
Eşinizin üniversite arkadaşına yazdığı mesaj dikkatimi çekti.Eğer farklı şeyler olsa düzelmesine dair olan umudundan sanıyorum ki bahsetmezdi.Ama şifresini bildiğinizi biliyor sanırım bunun içinde olabilir belki.Ama eşinizi siz tanıyorsunuz böyle oyunlar düşünür mü?
Duyabileceğiniz her şeye hazırlayın kendinizi ama iyice de yıpratmayın.Sonuçta 'kesin' bir durum yok ortada.
hı hı. hatta olmadı FBI veya CSI dan adam tutup gece gündüz gözlem altına alsınlar
yapılacak en iyi şey, eşiyle konuşmasıdır, böyle arkasından iş çevirmesi değil. güvenmiyorsa bunu direk söylemek yerine ''xxx arkadaşımla son zamanlarda çok zaman geçiriyorsun gibi. bu durum beni çok üzüyor ve kırılıyorum. onunla arandaki iletişimi azaltırmısın ya da ne hissediyorsun bu konuda?'' gibi bir konuşmayla sorun çok daha temiz bir şekilde çözülür.
hı hı. hatta olmadı FBI veya CSI dan adam tutup gece gündüz gözlem altına alsınlar
yapılacak en iyi şey, eşiyle konuşmasıdır, böyle arkasından iş çevirmesi değil. güvenmiyorsa bunu direk söylemek yerine ''xxx arkadaşımla son zamanlarda çok zaman geçiriyorsun gibi. bu durum beni çok üzüyor ve kırılıyorum. onunla arandaki iletişimi azaltırmısın ya da ne hissediyorsun bu konuda?'' gibi bir konuşmayla sorun çok daha temiz bir şekilde çözülür.
Canim ben senin yazdiklarini okudukca uzuluyorum, sanki sen esini hic ilgi gostermiyorsun ve sevgi vermiyorsun gibi geldi okuduklarimdan. Belkide ben yanlis anladim, sakin kirilma. Bir erkek ilgi bekler, sevgi bekler. Bunu vermezsen zaten bir iliski yurumez. Aranizdaki bu sogukluk neden, esiniz sizi yemekleri goturuyor, ilgi gosteriyor ama siz onu sogutuyorsunuz sanki.
ona yazdığı mesajlardan biri ve en canımı acıtan "tamam çıkacağım ama kısa"
gece 23:34'te.
Allahım.......
bence xx'e her hangi birşey söylemeden önce eşinizle biraz olumlu gelişmeler kat edin, aksi halde xx aradan çekilmek istemeyecek, eşinizin de desteğini alacaktır..
hemen harekete geçmelisiniz gibi görünüyor..sahip çıkın eşinize, birlikte yemek yemeyi ya da başka bir şey yapmayı teklif edin hemen bu akşam, ya da yarın akşam..ama öyle soğuk değil, tebessüm ederek, sanki bir anda bu fikir aklınıza gelmiş gibi ..
harekete geçme vakti
Eşi ve arkadaşı arkasından iş çeviriyorsa?..Pek masum bir konumda değiller.Herkes aynı şeyi söylüyor,her şey konuşarak halledilemez bazı zamanlarda.Şüpheleri var,dedektif tutmalı.
2 gündür her dakika acı çektim.
kafamda kurdum durdum.
dünden beri facebook hesabını kurcalıyorum.
x ile yazışmalarımı okuyorum.
parçaları birleştirmeye çalışıyorum.
eşimi aklamaya çalışmıyorum ama sank XX üstüne düşmüş zorlamış gibi hisse kapılıyorum.
eşim bir kere HAYIR demiş, bi kere tamam çıkıcam ama çok kısa demiş
sonra da saf olma diyorum kendi kendime....
kızla yazışmalarımdansa tiksiniyorum.
nasıl ona emanet ettim ben kocamı nasıl.
"kızım sen rahat ol maşallah taş gibi eniştemiz siz öyle sorun yaşamazsınız"
bir psikolog arkadaşımıza 6 yıllık evli olup son 3 yıldır hiç birlikte olmayan biri gelmiş
onun üzerine yorum yapıyor
ben hoşlanmayıp sıkılıyorum tabi ama hiç aklıma gelmiyor
hatta o zamanlar eşimle arası iyi bile değildi
merhaba merhaba
o yüzden ısrar etti demek ki eşmle arkadaş olmak için.
akşam eşimle konuşacağım.
yoksa delireceğim.
hatta şimdi aramak istiyorum.
hemn şu an ya tamam ya devam diyelim istiyorum.
gerçeği bilmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?