- 4 Şubat 2019
- 3.863
- 8.605
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver ya adamın bu dünyada bir malı olmasın. Zaten yeterince malı var.
Her yorumu tek tek okudum. Yorumda bulunanlara çok teşekkur ediyorum. Bu para gonderme olayi esinle ev almaya niyetlenene kadar sorun degildi ama ev isi cikinca tepkisini koydu. Ben esime de cok uzuluyorum. Kocam, elinde avcunda ne varsa evine harcayan, bi adam. Ailesine tek kurus gondermiyor. Aileside Allah var bir lira istemediler. Hatta maddi konularda cok destek oldular bize. Bunlar aklima geldikce cok bunaliyorum. Ailesi benim ailemden daha cok sahip cikiyor bana. Esim aramizda gecen hic bir tartismayi konusmayi ailesine veya ucuncu bir sahsa anlatmaz. Benim.kocam ekmegin yumusak tarafini bana veren sert tarafini kendi yiyen bir adam. İste bunlar beni daha da bunaltiyor.
Evdeki ablam surekli dogaz gaz ve evin masraflarindan sikayet edip duruyor, biliyorum ben para yollamayi kessem benimle konusmucak kusecek. Okuyan ablama da gondermesem o zaten direk kuser.
Esimde boyle yapiyor. İki arada kaldim esimi kaybetmek istemiyorum.
hala arada deredemısın sence kardeslerın senımı sevıyor paranımı?Her yorumu tek tek okudum. Yorumda bulunanlara çok teşekkur ediyorum. Bu para gonderme olayi esinle ev almaya niyetlenene kadar sorun degildi ama ev isi cikinca tepkisini koydu. Ben esime de cok uzuluyorum. Kocam, elinde avcunda ne varsa evine harcayan, bi adam. Ailesine tek kurus gondermiyor. Aileside Allah var bir lira istemediler. Hatta maddi konularda cok destek oldular bize. Bunlar aklima geldikce cok bunaliyorum. Ailesi benim ailemden daha cok sahip cikiyor bana. Esim aramizda gecen hic bir tartismayi konusmayi ailesine veya ucuncu bir sahsa anlatmaz. Benim.kocam ekmegin yumusak tarafini bana veren sert tarafini kendi yiyen bir adam. İste bunlar beni daha da bunaltiyor.
Evdeki ablam surekli dogaz gaz ve evin masraflarindan sikayet edip duruyor, biliyorum ben para yollamayi kessem benimle konusmucak kusecek. Okuyan ablama da gondermesem o zaten direk kuser.
Senin aklın başına bu adam seni boşayınca gelecekHer yorumu tek tek okudum. Yorumda bulunanlara çok teşekkur ediyorum. Bu para gonderme olayi esinle ev almaya niyetlenene kadar sorun degildi ama ev isi cikinca tepkisini koydu. Ben esime de cok uzuluyorum. Kocam, elinde avcunda ne varsa evine harcayan, bi adam. Ailesine tek kurus gondermiyor. Aileside Allah var bir lira istemediler. Hatta maddi konularda cok destek oldular bize. Bunlar aklima geldikce cok bunaliyorum. Ailesi benim ailemden daha cok sahip cikiyor bana. Esim aramizda gecen hic bir tartismayi konusmayi ailesine veya ucuncu bir sahsa anlatmaz. Benim.kocam ekmegin yumusak tarafini bana veren sert tarafini kendi yiyen bir adam. İste bunlar beni daha da bunaltiyor.
Her yorumu tek tek okudum. Yorumda bulunanlara çok teşekkur ediyorum. Bu para gonderme olayi esinle ev almaya niyetlenene kadar sorun degildi ama ev isi cikinca tepkisini koydu. Ben esime de cok uzuluyorum. Kocam, elinde avcunda ne varsa evine harcayan, bi adam. Ailesine tek kurus gondermiyor. Aileside Allah var bir lira istemediler. Hatta maddi konularda cok destek oldular bize. Bunlar aklima geldikce cok bunaliyorum. Ailesi benim ailemden daha cok sahip cikiyor bana. Esim aramizda gecen hic bir tartismayi konusmayi ailesine veya ucuncu bir sahsa anlatmaz. Benim.kocam ekmegin yumusak tarafini bana veren sert tarafini kendi yiyen bir adam. İste bunlar beni daha da bunaltiyor.