Eşimle Aramızdaki Ev ve Para Konusu Uzun Konu

son durum ne bilmiyorum ama bu yazıyı okuyunca gerçekten sinirlendim hala bu kafada insanlar olmasına.
sizin için evliliğiniz eşinizi kontrol etmek mi yani ? kontrol ettiğiniz biri ile evli olmak size sadece saçma bir ego tatmini verir. evlilik yada ilişki karşındaki kontrol etmek değil beraber hayata karşı hem savaşmak hem de onun tadını çıkarmaktır.
her sabrın sonu vardır. yıllardır peşinizden koşarken de eminim bir çok konuda çektirmişsinizdir adama. artık sabrı bitmiş ki bu noktaya gelmiş. umarım biraz olsun ben nerede hata yaptım der ve kendinizde suç ararsınız. keza bu işte eşinizin tek suçu haddinden fazla anlayış göstermek.

Yani aileniz işi gücü parası arabası vs.olan insanlar onlara para göndermediydiniz için boşanın diyor. Siz de onlara hak veriyorsunuz. Esinizin üzerindeki Kontrolunuzu kaybettiğinizi hissediyorsunuz. Ne okuduğumu dönüp tekrar okudum. Siz evliliğinde görüyorsunuz. Karşınızdakinin de insan olduğunu, kendi fikirleri olduğunu, düşünmüyor musunuz.. bir saniye durup düşündünüz mü?

35 yaşında çalışan evi arabası olan kardeşe ve 34 yaşında onunla kala kardeşe sen niye para yolluyorsun ki?? Eşin iyi sabretmiş.

barıştık demiş en son ama eşi eskisi gibi değil anladığım kadarıyla. üzerinde kontrolümü kaybettim dediğine göre eskisi gibi emir eri olmayacak şeklinde anladım.

Konu sahibinin sizin de yorum yaptığınız mesajı benim konunun gerçekliğine yönelik inancımı yiyirmeme yol açtı.

Ben son durumu merak etmiyorum, neden ailesine para yolladıgını net olarak açıklamamış konu sahibi,onu merak ediyorum hala?Tanrım nedeen?

Banka işi haramdır” kısmından sonrasını okumadım

Gerçekten okurken size kızdım.Eşiniz ne kadar mülayim iyi bir insanmış ki herkes işimi yoluna koyana kadar yollayabilirsin demiş.Sonrasında da ikinize ev almak için haklı olarak parayı kesmenizi söylemiş ve 35 yaşındaki kardeşinize para yolluyorsunuz:O Vicdanınızı rahatsız edecek hiçbir şey yok burda aksine o yaştaki kardeşiniz sizden para alırken vicdanı nasıl rahat ediyor acaba ben olsam utanırdım

Banka işi haram falan değil çok cahilsiniz. Neyse barıştıginiza sevindim detayları yazicam demissiniz yazmamissiniz herkes bekliyor o kadar yorum yaptılar

Konuya başından beri inanmadığımı belirttiğim beşinci yorumum sanırım, fikrim hala ayni.

Kredi konumundaki tutumunuzda sizi tebrik ederim harikasiniz kardesinize gelince de kardesinizin eli ayagi tutuyor ve yardima muhtac degilse calisabilir kendine bakabilir yapmayin esiniz hakli herkes kendi evine baksin sizde bir yuvaya sahip olmak zorundasiniz cocuklarinizin gelecegi icin kendi yuvaniza cabalamaniz daha dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…