Yoo ama çok saçma buluyorum bu banka haram demesini. Faizide etik buluyorum kusura bakmabanka degil faiz haram
Ayrica su herseyi yapiyorlar buna gelince haram oluyor sozunu hic anlamiyorum insan hata yapti diye her hataya dusmek zorunda mi
Tabiki herkesin kendi dusuncesi sana saygi duyuyorumYoo ama çok saçma buluyorum bu banka haram demesini. Faizide etik buluyorum kusura bakma
Yukarda banka işi haram demişler. Ben ona istinaden söyledim. Ayrıca faiz haram ama.bankalarin bugünkü faiz mantığı degil. Şuandaki faiz bizi enflasyondan korumak için eş değer. O çok dindar zenginler adı faiz olmasın diye ne çeşitli enstrümanlar kullanıyor parasını korumak için bilseniz. Swap, türev işlemler vs. Sadece adı faiz değil . Bankalar da bunu bı güzel kullanıp pazarlama aracı yaratıyorbanka degil faiz haram
Ayrica su herseyi yapiyorlar buna gelince haram oluyor sozunu hic anlamiyorum insan hata yapti diye her hataya dusmek zorunda mi
Ne kadar kacinirsan özen gosterirsen senin kârına olur bir işlem yaparken bile sorguluyoruz arastiriyoruz ev konusunda da bankaları,katılım bankalarini bizde araştırdık olmuyor uymuyor Allah in emrine almadık kiradayiz o yüzden,ayrıca herkesin kendi tercihi isteyen istediğini yapar kim tutacak.Yukarda banka işi haram demişler. Ben ona istinaden söyledim. Ayrıca faiz haram ama.bankalarin bugünkü faiz mantığı degil. Şuandaki faiz bizi enflasyondan korumak için eş değer. O çok dindar zenginler adı faiz olmasın diye ne çeşitli enstrümanlar kullanıyor parasını korumak için bilseniz. Swap, türev işlemler vs. Sadece adı faiz değil . Bankalar da bunu bı güzel kullanıp pazarlama aracı yaratıyor
O konuyuda topladik cok sukur.Geçen boşanma konusunu açmıştınız