- 15 Şubat 2013
- 25.550
- En iyi cevaplar
- 1
- 97.930
- 798
- Konu Sahibi MehmetinAnnesii
Ben kocamla kavga ettim diye toplu dua etmeyi garip buldum sadece, Allah kabul etsin
siz bana bakmayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocamla aram bozulsa ve ben duadan medet umsam kocayı boşar sufi olurdumBiz barıştık zaten dua istemek ayıp mı? Kötü birşey mi? Darda kalıp dua istemek. Ayrıca konuştuk
Tabi ederim inşallah mutlu olursunuz hep amin çok teşekkür ederimOkudum bende . Sende benim için okursan sevinirim . Bizimde aramız bozuk![]()
Tamamda o sizsiniz bu benim o sizin görüşünüz bu benim görüşüm.ayrica ben duadan medet bulan biriyim. Siz bulmazsin saygım var bulana saygılı olun barikocamla aram bozulsa ve ben duadan medet umsam kocayı boşar sufi olurdum
Benimi takip ediyorsunuz kim dua etmiş kim etmemiş garipSayende konu görüldü de okudular. Elleşme.![]()
Utanmıyor musunuz dua isteyen arkadaşla dalga geçmeye?kocamla aram bozulsa ve ben duadan medet umsam kocayı boşar sufi olurdum
kuzum biz de dualardan medet umuyoruz. ama bu işler böyle yürümüyorTamamda o sizsiniz bu benim o sizin görüşünüz bu benim görüşüm.ayrica ben duadan medet bulan biriyim. Siz bulmazsin saygım var bulana saygılı olun bari
Sen bakma bu arkadaşlara, ben dua ederim arkadaşımBenimi takip ediyorsunuz kim dua etmiş kim etmemiş garip
Sağol kuzumOkudum canim 10 tane :)
al işte.Utanmıyor musunuz dua isteyen arkadaşla dalga geçmeye?
şimdi sana konu açacağım kocanla kavga et diye dua zinciri oluşturacağım.
Sizinle bir olamam yazmayın lütfen iyi gunlerkuzum biz de dualardan medet umuyoruz. ama bu işler böyle yürümüyorben dini bile bu sekilde anlıyor olmanıza tepki gösterdim. yoksa banane. isterseniz dularla kocanızı tavaf edin. beni ne ilgilendirir.
10 kere “Ya Rauf Celle Celalühü okurmusunuz kalbi yumusasın cok seviyorum ve oda seviyor ama onu kaybetmek istemiyorum hatalıyım sözlerim onu üzdü.pişmanım.lütfen okuyun lütfen Allah razı olsun
Uzaklaşın bu konudan, kızın istediği bir duâ siz dalga geçiyorsunuz püüüal işte.![]()
Garip gerçekten inanın insanlar aslında evdeki sıkıntısını stresini bence burdaki insanlara çatarak geçiriyor.yani etmek istemezsen yazmasın olur biter tabiki boş veriyorum merak etmeyin ayrıca teşekkür ederimSen bakma bu arkadaşlara, ben dua ederim arkadaşım![]()
biz balık vermiyoruz, balık tutmayı öğretiyoruz hanımefendiiiğpp..Uzaklaşın bu konudan, kızın istediği bir duâ siz dalga geçiyorsunuz püüü
Saygı duyarım çok teşekkür ederim ama aciklamami yaptımBen kocamla kavga ettim diye toplu dua etmeyi garip buldum sadece, Allah kabul etsinsiz bana bakmayın
Lütfen yazmayinbiz balık vermiyoruz, balık tutmayı öğretiyoruz hanımefendiiiğpp..
Onlar da bir gün dua bekler canim merak etme kaynanadan kurtulma duası felan…Garip gerçekten inanın insanlar aslında evdeki sıkıntısını stresini bence burdaki insanlara çatarak geçiriyor.yani etmek istemezsen yazmasın olur biter tabiki boş veriyorum merak etmeyin ayrıca teşekkür ederim