Eşimle anlam veremedigim sorunlarım var yardım :(

kendi değerinizin farkında değilmişsiniz ki böyle bir adamla evlenme hatası yapmışsınız. durumunuza çok üzüldüm ama gerçekten eşiniz çığrından çıkmış
Beni çocukluğundan beri istemiş annesi vs de anlattı eski resimlerden gördüm hatırladım sınıf kapısında dikilip bana bakan çocuğu çok uzun süre uğraştı sonra yaşim 15 falandı çıkma teklifini peşimi bırakan diye kabul ettm keşke hiç etmeseydim bir yanim çığlık çığlığa bana bunları yaşatmak içinmiydi bu kadar çaba diyor 😭

aldatılmışsınız

şimdi asıl mesele ne biliyor musunuz
boşanmayacaksanız kurcalama işini derhal bırakın
kurcalayıp yüze vurup ayrılmamanız kendinize yaptığınız en büyük kötülük ve nasılsa gitmiyor boşanmıyor diye yüzsüzlüğüne katkı sağlamış oluyorsunuz

boşanacak olsanız zaten boşanırdınız bunca zaman, o yüzden artık kurcalamayın ve eşinize adriyana lima da olsanız aldatacak bir adam,sadece kulp bulmak ve sizi ezmek istiyor,aldatmasından belli

kendinize tabiiki bakın salmayın ama bu sizi aldatan kocanızın gönlünü hoş etmek için falan olmamalı
Bakmamak elimde değil ki bilmiyorum o an ne hissediyorum ama bakıyorum kurcalıyorum ama zaten hep gözünü kapatamayan bir insandım korksam da görmemek daha da korkuturdu hep beni 😭

Evet ama bilmiyorum bana öyle hissettiriyor

Kendisi evde 7/24 çok mu bakımlı? Allah bilir çorabını kirli sepetine atmayı bilmiyordur ama sana öyle hissettiriyor. Peki sen kızlarla konuşan, gözü dışarıda olan bu adama ne hissettiriyorsun da senin böyle hissetmene sebep oluyor? Kim bu adam eşi benzeri olmayan çok mükemmel bir adamda o yüzden mi bu beklentiler? Kendisi çocuk doğurup kilolarını verdi de sıra senin görüntünü bilmem neyini beğenmemeye mi geldi? Ya böyle adamlara hala mık mık ediyorsunuz ya valla bana bir sınır geliyor.

Beni çocukluğundan beri istemiş annesi vs de anlattı eski resimlerden gördüm hatırladım sınıf kapısında dikilip bana bakan çocuğu çok uzun süre uğraştı sonra yaşim 15 falandı çıkma teklifini peşimi bırakan diye kabul ettm keşke hiç etmeseydim bir yanim çığlık çığlığa bana bunları yaşatmak içinmiydi bu kadar çaba diyor 😭
o zamanlarki o saf duygular, heves.. insan büyüdükçe karakteri mi oturuyor, özü mü ortaya çıkıyor anlamadım ama en temiz zamanlar onlar oluyor. şimdi onunla tüm geçmişiniz film şeridi gibi geçiyordur gözlerinizin önünden

O benim çıkıp gideceğimi biliyor daha önce ailemi terk ederken de gidecek yerim yoktu yani blöf yapmadım aslında nereye giderdim bilmiyorum ama çıkar gider geri de gelmezdim izini kaybettirirdim ona bunun farkında gerekirse devlete siginirdim ama kızımın alınmasi beni korkutuyor anlam veremedigim kısmı da şöyle o aslında böyle biri değildi ne olduysa birden oldu herşey bana kıyamaz uyurken başımı okşar beni sevdiğini söylerdi ama bir anda ne olduysa herşey değişti önce biriyle konuştu sonra ardı arkası kesilmedi herkes özenirdi bize ama herşey bir anda buz kesti onu tanıyamaz oldum

Bak demek ki istesen bir çare düşünür gidersin. Gitmediğine göre saydıkların bahanen cunku adam değişecek mi diye bekliyorsun. Seni öyle ya da böyle aldatmış bir adamın her tarafı değişse ne olur? Bir anda değişmez kimse karakteri buymuş sen daha yeni görmüşsün.

Kendisi evde 7/24 çok mu bakımlı? Allah bilir çorabını kirli sepetine atmayı bilmiyordur ama sana öyle hissettiriyor. Peki sen kızlarla konuşan, gözü dışarıda olan bu adama ne hissettiriyorsun da senin böyle hissetmene sebep oluyor? Kim bu adam eşi benzeri olmayan çok mükemmel bir adamda o yüzden mi bu beklentiler? Kendisi çocuk doğurup kilolarını verdi de sıra senin görüntünü bilmem neyini beğenmemeye mi geldi? Ya böyle adamlara hala mık mık ediyorsunuz ya valla bana bir sınır geliyor.
Mık mık? Bakın herkese çok teşekkür ederim bana cevap verdiğiniz için ama ben zaten bu adamı istemiyorum gidecek yerim imkanım olsa da giderim gitmek de istiyorum önce kızım babasız kalmasin dedim ama sonra bundan baba olmaz dedim. Çorap mevzsuna gelince eve gelir ve herşeyini evin farklı yerlerine atar bardaklarda sigaralar söndürülür bir değil iki değil. Üstelik de kendisi eve gelir pijama giyer oturur assagiya senelerdir kendi ellerimle saç trasini yapıyorum. Ne hissettiriyorum ona bilmiyorum ama mutsuz kırgın olduğumu hissettirmeye çalışıyorum onu seviyorum ama onsuz olmayı tercih ederdim

o zamanlarki o saf duygular, heves.. insan büyüdükçe karakteri mi oturuyor, özü mü ortaya çıkıyor anlamadım ama en temiz zamanlar onlar oluyor. şimdi onunla tüm geçmişiniz film şeridi gibi geçiyordur gözlerinizin önünden
Hem de ne şerit birlikte evimizde kar yagarken yağmur yağarken camin önünde bir battaniyenin altında kahvelerimizi yudumlamak, gece sarılıp kokularimizla uyumak vs vs çok şey vardı şimdi uyumak için yanına yatmak istemediğim o adamla. Net özü ortaya çıkıyor bence yada huyları değişiyor bilemiyorum

Bak demek ki istesen bir çare düşünür gidersin. Gitmediğine göre saydıkların bahanen cunku adam değişecek mi diye bekliyorsun. Seni öyle ya da böyle aldatmış bir adamın her tarafı değişse ne olur? Bir anda değişmez kimse karakteri buymuş sen daha yeni görmüşsün.
Değişse de artık onu istemiyorum sonuçta ben yaşıyorum bunları her ne derse desin durum değişmez. Saydıklarım bahanem değil çünkü elimde olsa yemin ederim şimdi çıkar giderim ama kimsesi olmayan biri için zor o evden çıkarken birikmisim vardı. Bundan önce de çalışırdım biriktirirdim ama hamileyken konuşmaya başladı ilk ve ben tehlikeli bı hamilelik geçirdim yoksa yine kendime bı çare az da olsa birikim yapardım.

Bu sorunların neyine anlam veremediniz? Adam basbayağı aldatıyor, aldatacak da. Siz hala ne yapsam derdindesiniz. Boşansanız mı acaba? Ne zaman düşünürsünüz bunu, boynuzlarınız arş-ı alaya ulaştığında mı? Bir kadın bunu kendine reva görmemeli. Sizi sevmeyen adamla zorlamayın boşuna.

Karaktersiz eşinize çok taviz vermişsiniz adamın kıçı başı eli gözü durmuyor durmayacak .Siz ayrilmadikca her haltı yapar gittikçe de azitir .Yargılamak değil amacım ama bunları bilip bu adamla nasıl yaşanır bunu aklım almıyor

Bu sorunların neyine anlam veremediniz? Adam basbayağı aldatıyor, aldatacak da. Siz hala ne yapsam derdindesiniz. Boşansanız mı acaba? Ne zaman düşünürsünüz bunu, boynuzlarınız arş-ı alaya ulaştığında mı? Bir kadın bunu kendine reva görmemeli. Sizi sevmeyen adamla zorlamayın boşuna.
Bakın bence kalp kırmaya gerek yok ben zaten kimsem olmadığını olsa gideceğimi yazdım zaten onu istemiyorum ben bir şekilde yaşar tutunurum ama kızım daha çok küçük. Boynuzlara gelirsek kusura bakmayın ama bende keyif almıyorum. Anlam veremedigim şey herseyin bir anda değişmesi. Ayrıca dışardan bunları söylemek çok kolay umarim hiç bir zaman başınıza gelmez böyle bir durum hatta hiç bir hemcinsim yaşamaz umarim ama yazdıklarınızı bir de kendinizi benim yerime koyarak okurmusunuz . Hı bir de zorladığım bişi yok onu istemiyorum hangi koşulda olursa olsun

Karaktersiz eşinize çok taviz vermişsiniz adamın kıçı başı eli gözü durmuyor durmayacak .Siz ayrilmadikca her haltı yapar gittikçe de azitir .Yargılamak değil amacım ama bunları bilip bu adamla nasıl yaşanır bunu aklım almıyor
Yaşayamıyorum ki zaten uyku yok yemek yok hep s*gara hep bir ağlama krizi ama çarem yok bir tanecik bile akrabam olsa bunlara dayanmak zorunda kalmazdim. Su an tek isteğim ve hedefim adıma olan borçları kapatıp paramı kenarda biriktirip kızımı da alıp bu iğrenç adamdan uzaklaşmak çünkü ondan ne bana koca ne kizima baba olur ama bir hedefim daha var dışarıdan aşarım keserim bir insan ve bununla gurur duyuyor yapamycagi şeyleri bile uydurup yaptım ettim diyor onu onun o egosunu ve onu iyi bilen herkesi ondan uzaklastiricam ben bu durumu yayicam madem bir kadın hayatı bu kadar değersiz herkes kimin ne mal olduğunu bilsin öyle değilmi

kuran’a el basmasına neyi gösterir ki? burada hatalısınız bir kere. aldattıysa affetmek ikinciye razı olmaktır.tabii karaktersizlik kuran’a el basmakla gideriliyor olsaydı keşke.

Yaşayamıyorum ki zaten uyku yok yemek yok hep s*gara hep bir ağlama krizi ama çarem yok bir tanecik bile akrabam olsa bunlara dayanmak zorunda kalmazdim. Su an tek isteğim ve hedefim adıma olan borçları kapatıp paramı kenarda biriktirip kızımı da alıp bu iğrenç adamdan uzaklaşmak çünkü ondan ne bana koca ne kizima baba olur ama bir hedefim daha var dışarıdan aşarım keserim bir insan ve bununla gurur duyuyor yapamycagi şeyleri bile uydurup yaptım ettim diyor onu onun o egosunu ve onu iyi bilen herkesi ondan uzaklastiricam ben bu durumu yayicam madem bir kadın hayatı bu kadar değersiz herkes kimin ne mal olduğunu bilsin öyle değilmi
Sizin adınıza borçlar mı yaptı eşiniz? Hacizlik durumlardan da bahsetmişsiniz ...Tam olarak nasıl oldu bu? Eşiniz size kredi mi çektiriyor?

kuran’a el basmasına neden inandınız ki? burada hatalısınız bir kere aldattıysa affetmek ikinciye razı olmaktır.tabii karaktersizlik kuran’a el basmakla gideriliyor olsaydı keşke.
Keşke ama belki de o an inanmak istedim cnku kapidan çıkarsam kızımın halini dusunmusumdur belki bilmiyorum o an ne düşündüm şimdi şimdi biraz kendime geliyorum kendime geldikce de kızımı en az hasar ile bu durumlara hiç dahil olmadan çıkarmak istiyorum bu evden. Bir de tam gidecekken kur an elinde geldi yemin etti ben yüzümü kapıya çevirdim kapı açıktı çıkacaktım kızım o anda ilk kez baba dedi o an çok karışıktı herşey çok hızlıydı hiç böyle bı hayatım olacagini ummazdm

Sizin adınıza borçlar mı yaptı eşiniz? Hacizlik durumlardan da bahsetmişsiniz ...Tam olarak nasıl oldu bu? Eşiniz size kredi mi çektiriyor?
Yok hayır bir süre calisamadi kaza geçirdi onun adına kredi çekildi masraflar vs sonra tekrar bir kredi çekildi evlilikten kalan krediler tekrar kredi ile kapatıldı cnku o kazadan sonra ödenmedi daha sonra virüs devreye girdi faturalar yiyecek vs vs bunlar için de ben kredi çekmek zorunda kaldm ama kendi isteğimle cnku iyiydik hastaydı ve bı söz vermiştik sonra ne onun çektiklerini ne benim çektiğimi odeyemedik o da katlandı bir de benim gebeligim çok zordu sürekli masraf çıktı devletin karşılamadığı ilaçlar mecburi gidilen özel hataneler ve testler derken ben bir kredi daha çekmiş oldum

Yok hayır bir süre calisamadi kaza geçirdi onun adına kredi çekildi masraflar vs sonra tekrar bir kredi çekildi evlilikten kalan krediler tekrar kredi ile kapatıldı cnku o kazadan sonra ödenmedi daha sonra virüs devreye girdi faturalar yiyecek vs vs bunlar için de ben kredi çekmek zorunda kaldm ama kendi isteğimle cnku iyiydik hastaydı ve bı söz vermiştik sonra ne onun çektiklerini ne benim çektiğimi odeyemedik o da katlandı bir de benim gebeligim çok zordu sürekli masraf çıktı devletin karşılamadığı ilaçlar mecburi gidilen özel hataneler ve testler derken ben bir kredi daha çekmiş oldum
Bence eşiniz ile eski ilişkinizi /birlikteliğinizin o ilk dönemlerini düşünüp "neden şimdi böyle..Ben mi sebep oldum" diye düşünmeyi bırakın.Eşiniz size olan sevgisini ,saygısını kaybetmiş..ve sizi kaybetmekten de artık korkmuyor.Korkan insan davranışları değil çünkü bunlar..şimdi kendinize bir amaç koyun ..mesela çocuğunuzun 3 yaşına gelmesi..sizin bir işte çalışabilecek yeterliliğe sahip olmanız vb.sonra yavaştan kendi hayatınızı kurarsınız.Şu an kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız mümkün değil.Ama bence eşiniz o borçları ödemiyor ve sizin bu anlamda canınızı sıkacak ..parklarda buluşup el ele tutuşmalar filan büyük şeyler..resmen bir birliktelik yaşıyor eşiniz😔

Bence eşiniz ile eski ilişkinizi /birlikteliğinizin o ilk dönemlerini düşünüp "neden şimdi böyle..Ben mi sebep oldum" diye düşünmeyi bırakın.Eşiniz size olan sevgisini ,saygısını kaybetmiş..ve sizi kaybetmekten de artık korkmuyor.Korkan insan davranışları değil çünkü bunlar..şimdi kendinize bir amaç koyun ..mesela çocuğunuzun 3 yaşına gelmesi..sizin bir işte çalışabilecek yeterliliğe sahip olmanız vb.sonra yavaştan kendi hayatınızı kurarsınız.Şu an kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız mümkün değil.Ama bence eşiniz o borçları ödemiyor ve sizin bu anlamda canınızı sıkacak ..parklarda buluşup el ele tutuşmalar filan büyük şeyler..resmen bir birliktelik yaşıyor eşiniz😔
Evet ben bizzat kızdan dinledim flört ediyorduk flört ettik kelimelerini duydukca kafayı yedim ama kıza birşey diyemezdim cnku bekarım hatta tek yaşıyorum demiş
Tavsiyeleriniz için ve cevap verdiğiniz icin çok teşekkür ederim 🙏🏻

X