hem anne babası hemde kardeşleriyle sorun yaşamanıza eşinizde kızmış olabilir.eşimlede sorunlarım var diyorsunuz?en temel sorun sanırım eşinizle ordan patlamış herşey.eşinizle sorununuz çözmeye çalışın önce diğerleri sonra hallolor.şunu anlamadım,eşinizin anne ve babasına eşinize nasihat etsin dediğinizde size ne dedi olaylar nasıl buraya vardı?anlatmayı atladığınız bişeymi oldu?
Bana oğlunuz böyle böyle diyor dediğimde cahil bilmiyor bilse demez dedi kayınbabam. Beni dövüyor dediğimde ne olmuş sana bir kere uzanmıs dedi.
Bana böyle böyle hakaret ediyorr rencide ediyor dediğimde seni sevdiğinden yapıyor dedi.
Mahsustan sırf eşime oğlum böyle yapma günah demesin diye oğlunu hatalı bulmasın diye böyle diyordu.
Sonra eşimin beni saymadıklarını görünce anne babası da beni saymamaya başladılar.
Ama eşim hatalı olduğu halde dedim ki biz karı kocayız bana bunları bunları yaptı ama her halde başkalarına ezdirmez. Başkaları bana hakaret ederken iftira eder iken
Bana arka çıkabilir bu yanlış diye beni savunur ama baktım yok.
En son kaynanam görümceler ile aramı bozdu iyi olmamıza katlanamadı.
Başı sonu hep eşimde suç. Eşim bana değer verse bunu hissettirse böyle olmazdı.
Ben eşimin dayağına katlandım hakaretlerine katlandım bir yerde çaresiz ve sahipsiz olduğum içindi.
Ama yinede erkek adam kendi yapmış olsa bile zoruna gider diye düşündüm.
Evi terk ettim boşanmaya gittim ardıma düştü geldi beni aldı.
Şimdi hakaret yok küfür dayak.
Ama içimde hepsi o yaşadıklarım var.
Ve geçen yine kayınbabam rahat durmayıp akrabalarıma beni kötülemiş eşime söyledim.
Babana söyle neden bizi rezil ediyorsun diye.
Eşim sen bana bak evine BK onları boş ver dedi. Ama bir kaç savunmalarını dayine yaptı. Yani yine ailesine gelince aynı. Ve bana bir kere dedi hatalı bile olsan sana arka çıkmam aileme karşı sana arka çıksam ben nasıl erkek olacağım öyle dedi.