• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ailem arasında kaliyorum

Ya beni ne biliyorsun nerden tanıyorsun susuyormusumda ondan iyimiz hayatında görüp görebileceğim en cazgır insanım ben hiçbirşeyin detayını bilmiyorsun yazdıkların dışındaki şeylere yorum yapma lutfen
Ben seni anlattıkların kadarıyla bilirim, yazdıklarına göre yorum yaptım zaten 😂🤦🏻‍♀️ Pantolon giymek için kocasından izin alan, sonra da anası beğenmedi diye hakaret yiyip oturan sen değil misin? Cazgır olmakla kendine öz saygın olması arasında çok fark var. Buraya millete çemkirmek için yazacağına google amcaya bunların tanımını sor.

Evet koparır. Ailem düşün taşın esin sana iyiyse bizede iyi olur biz seninle görüşürüz eşinle görüşmesene olur diyorlar
Biz burda size ne desekte siz eşim de eşim diye tutturuyorsunuz arkadaşım böyle evlilik olmaz herşeyin kısıtlanıyor umarım ilerde kucağında bı çocukla baba evine dönmezsin başka diyecek bişeyim yok sana ailenin kıymetini bil ama

Saygısız bir yobazla evlenmişsin güzelim hiç ağlama.
babana çok acıdım, yazık adama ki böyle tiplerle babanı muhattap ediyorsun.
Son olarak; bu insan müsveddesinin kölesi olmuşsun sen. İtaat etmeye devam et bence. Eski konunu okuyunca çıldırdım. Böyle pasif kadınlara hiç dayanamıyorum. Son olarak aileye dindar deme, yobaz de. Aradaki farkı da kendin bul.

Ailesi sana istediği gibi davranıyor, eşin buna katlanacaksın diyor ama babanın en ufak lafına aileni siliyor, saygısızlık yapıyor. Ama eşin iyi bir adam!

Giyimin gayet üsturuplu iken bile annesinin iki göz süzmesiyle sana demediğini bırakmıyor. Ama eşin iyi adam!

Aileni yok sayıyor ama kendi ailesine sınırsız tahammül bekliyor. Ama eşin iyi adam!

Sana istediği gibi hakaret ediyor, çalışmana, giyimine, tüm haklarına ambargo koyuyor, elinde kukla olmuşsun. Ama eşin iyi adam!

Aileni, kendini bu güngörmemiş, kaba, cahil aileye ve adama daha ne kadar ezdireceksin? Yada tüm bunlara katlanırsan ne ödülü bekliyorsun?

Ailen fazlasıyla haklı, birde çocuk yaparsan bu adamdan paçayıda kurtaramazsın, evladınıda. Yaşanacaklar sana sinyal veriyor sen hala aileni eleştiriyorsun. Neden??
çok ama çok doğru. kocan babasının eline mahkum olduğundan onları asla ezip seni arkalanmaz. gör bu gerçeği kızım. ailesinin işinden geçiniyorsanız senin onun ailesine kafa tutma lüksünde yok. kocan kendi bir iş bulsun az da olsa kendi parasını kazansa babanla arası da düzelir. kaynananlarda oğulları kendilerinden kopmasın diye tavırlarına çekidüzen verirler.
kızlar baba parasıyla kapınıza geleni kabul etmeyin öyle adamdan hayır gelmez.

Saygısız bir yobazla evlenmişsin güzelim hiç ağlama.
babana çok acıdım, yazık adama ki böyle tiplerle babanı muhattap ediyorsun.
Son olarak; bu insan müsveddesinin kölesi olmuşsun sen. İtaat etmeye devam et bence. Eski konunu okuyunca çıldırdım. Böyle pasif kadınlara hiç dayanamıyorum. Son olarak aileye dindar deme, yobaz de. Aradaki farkı da kendin bul.
Ne kadar doğru yazmışsınız ben burda sinirden patladım resmen yazık babaya koca diye tutturmuş konu sahibi

Bizde zaten olması gereken özellikleri ekstra birseymiş görmeye çalışan kadınlar olduğu sürece bu kocaların sırtı yere gelmez. İsterse babasını tehdit etmiş olsun ne olacak adam işten eve gelıyor ya sonuçta sorun yok.

Bir tane adamda karım evde temizlik yapıyor, yemek yapıyor diye onu bulunmaz bir özellik sanıyor mu acaba :işsiz:
Cunku milletin kocası ıs cıkısı dogru metreslere kosuyor🤣 e ıs cıkısı eve gelen adam mı? Beni buyuten gozuden sakınan babam mı? Tabi ki is cıkısı eve gelen adam🤣🤣🤣

Tam olarak olay boyle yazılan bu olay..

Allah akıl fikir versin.
Su hayatta anneden babadan daha önemli ne olabilir ki, evlatları katmadan yazıyorum.
Saygısız koca ıcın ana babayı uzmek..
Allah evladın hayırlısını versin.

Hadi lan ordan gerizekalı koca diye tutuşmuşum bir bok bilmeden boş laf yapmayin
Terbiyesizlik yapmayın size o kadar kişi yazıyor aileni ezdirme diye siz diyorsunuz bana iyi davranıyor boşuna dememişler körle yatan şaşı kalkar sizin seviyenize inmicem şimdi daha çok üzüldüm ailenize yazik

eski konunuzu okudum da ilk yorumumdan vazgeçtim eşiniz iyi adam falan değil
siz öyle görmek istiyorsunuz

Ben eşinizin değiştiğine inanmıyorum.

Birkac ay sonra fabrika ayarlarına geri döner.

Ekleme;eski konularını eklemiş çok sevdiğim @captain price

Bu zihniyetlere yorum yapmak istemiyorum.

Sen ve eşin gibi insanlara reelde pek rastlamadım. Nerde hangi gezegende yaşanıyor "pantolon giymek için kocadan izin almak" olayı bilemiyorum.
Var öyle siirtte Bi tanıdığımız vardı babası karısmaz pantolon suna buna kızı evlendi Bi ögretmenle pantolon yasak eşi yanında olmadan babasının evine gidemiyor normal bir şekilde dısarı çıkamıyor yasak ama kaynana ile altlı üstlü oturuyorlar kız kendi evinin temizliği bitince yukarı çıkıp kaynananın evini temizliyor yrmrgini yapıyor tek uyumak için kendi evine gidiyorlar kızında evde 3 tane görümcesi var ona ragmen bütün herseyi kız yapıyor daha da iyi ki zengin biriyle evlenmişsin diyor

Herkes suçlu ama en büyük suçlu sensin .ben bekarım Ama anne şimdiden söyler bosamıcagın adamı gelip bana sakın anlatma kızım iler bizi damada karşı doldurma der .hoş bu evlilik evlilik değil gerçi ama madem bu adamla evlisin o zaman 3.şahısları karistirmamaliydiniz . Eşiniz olgun bir adam değil ama babanız hiç hiç olgun değil iki tarafta çok rezalet gözüküyor dışardan. Bence yapacağınız en güzel şey su an çocuk yapmamak ve ayaklarınızın üzerinde duracaginız bir ise girmek .kimsenin kolesi degilsiniz ne ailenizin ne kocanızın

Sizin aileniz arkanızda durmasa benm öyle kızım yok deselerdi gör bak kocan seni nasıl evire cevire dize getirip anasına köle yaptırırdı Baba bu baba sen nasıl kıyabildin babanın aglamasına yazıklar olsun öbür dünyada da yatacak yeriniz kalmamıs anlasılan eşiniz size hakaret ederken çok haklıymış dogru tespitler yapmış

Herkes suçlu ama en büyük suçlu sensin .ben bekarım Ama anne şimdiden söyler bosamıcagın adamı gelip bana sakın anlatma kızım iler bizi damada karşı doldurma der .hoş bu evlilik evlilik değil gerçi ama madem bu adamla evlisin o zaman 3.şahısları karistirmamaliydiniz . Eşiniz olgun bir adam değil ama babanız hiç hiç olgun değil iki tarafta çok rezalet gözüküyor dışardan. Bence yapacağınız en güzel şey su an çocuk yapmamak ve ayaklarınızın üzerinde duracaginız bir ise girmek .kimsenin kolesi degilsiniz ne ailenizin ne kocanızın
Pantolon giyemiyor ne işi :rolleyes:

Belli belli, eşin cidden evliliğini kurtarmaya çalışıyor. O kadar çalışıyor ki babanın ayağına gidip elini öpüp özür dilemek zoruna gidiyor. Baban kapıdan cevirirse ne ala. Ama gitti mi? Hayır. Gitmeyecek de zaten.

Var öyle siirtte Bi tanıdığımız vardı babası karısmaz pantolon suna buna kızı evlendi Bi ögretmenle pantolon yasak eşi yanında olmadan babasının evine gidemiyor normal bir şekilde dısarı çıkamıyor yasak ama kaynana ile altlı üstlü oturuyorlar kız kendi evinin temizliği bitince yukarı çıkıp kaynananın evini temizliyor yrmrgini yapıyor tek uyumak için kendi evine gidiyorlar kızında evde 3 tane görümcesi var ona ragmen bütün herseyi kız yapıyor daha da iyi ki zengin biriyle evlenmişsin diyor
Ben velevki delirdim de böyle bir evlilik yapmaya kalktım. Annem babam boğar atar beni ama yine de evlenmeme izin vermez.

Bi de daha dün burda bir kadın bana "marjinal"diyordu. Inanılır gibi değil.
Ben şu dünyanın en normal insaniyım..

Illaki biri etiketlenecekse o ben veya benim gibiler olmamalı.

Babanız paran yoksa neden evlendin demekte haklı ama işi eşinizin en hassas noktası ile vurmaya getirince çok haksız.ayrica eşinizin maddi durumunu siz ve aileniz bilmiyor muydu evlendiginizde? Eğer durumu o zaman da aynı ise babanız ilk durumda da haksız.esiniz de ailesi ile sizin aranızdaki dengeyi kuramamakta haksız ve siz herşeyi ailenize anlatıp olayların böyle bir hal almasına sebep olduğunuz için haksızsınız.ailenize boşanmayı göze alarak anlattıysanız o zaman arkasında durun kararınızın.boyle nereye kadar gidecek? Aileniz birseyde haklı çocuk yapmayın.hersey düzelebilirse düzenledikten sonra çocuk düşünün bencede.aksi halde olan size ve çocuğunuza olur malesef.

Şu konuda sadece ailene acıyorum.İnsanlık yapmışlar sana sahip çıkmışlar.Sakın o mükemmel(!) kocanı bırakma.Bu devirde koca kolay mı bulunuyor.Kocan babanı tehdit etmiş ötesi var mı.Üstelik öncesinde sana sahip çıkmamış,ailesine ezdirmiş.Ayrıca ev geçindiremeyecek adamlar evlenmesin bir zahmet.Seninki hem kel hem fodul

Back
X