- 12 Nisan 2023
- 146
- 182
Bunu benim 6 senelik eşimde yapıyorduYani bazen sevişirken bile yoruldum diyor bana çok saçma geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu benim 6 senelik eşimde yapıyorduYani bazen sevişirken bile yoruldum diyor bana çok saçma geliyor
Çok şükürEvet oluyorum çabalıyor bunun içinde beni önemsiyor bu konuda önceliği hep benimde tatmin olmam
Aşkım acaba fazla üzerine düşüyor olabilir misin ? Biraz ona bıraksan bir süre uzaklaş mesela belki gerçekten kimseye bahsetmedigi bir durum vardır. Şimdi sen çok isteklisin ve anladığım kadarı ile her pozisyonu yapıyorsun adamın gözü mu korktu napti bilmiyorum assdgg azcik bilmiyormuş gibi yap bariYani şu an düşünüyorum hiçbir sıkıntımız yok ailevi hiçbir problemimiz yok ne onun ailesiyle ilgili ne de benimle çok anlayışlılar hiçbir sıkıntımız yok yani bu durumda dediğin gibi bir de yeni evliyiz her fırsatta olması gerekiyor
Ahhahaha güldürdün beni doğru diyorsun öyleyim bunu da deneyeyim bari az istekli gibi yapim teşekkür ederimAşkım acaba fazla üzerine düşüyor olabilir misin ? Biraz ona bıraksan bir süre uzaklaş mesela belki gerçekten kimseye bahsetmedigi bir durum vardır. Şimdi sen çok isteklisin ve anladığım kadarı ile her pozisyonu yapıyorsun adamın gözü mu korktu napti bilmiyorum assdgg azcik bilmiyormuş gibi yap bari
10 yıllik evliyiz bizde böyle olduk şimdi ayda 1 anca oluyoruz ama konuştuk cinsellik acidan bazi erkekler sanildigi kadar istekli olmuyor işi fiziki yorgunluk öne geciyor onlarda sorun yok evliligimizde benim de işime geliyor biraz bende aşırı istekli degilim gelip yanaştiginda veya ilişki oldugunda alev aliyor ortalik hissediyorum özlemini bana yetiyorben dört aydır evliyim daha öncesinde 1.5 yıl sevgiliydik. Sevgili iken her şey çok güzeldi evlendikten sonra da öyle ama cinsel anlamda öyle değil. Sevgılıyken çok iyiydi bana karşı arzu isteği fazlaydı sürekli görmek yakınlaşmak istiyordu fotoğraf atınca nude veya normal iltifatlara boğuyordu. Şimdi ise sadece haftada 1 defa birlikte oluyoruz ilk ay haftada 2 birlikte oluyorduk o bile azdı bana şuan haftada 1. Belki aranızda seksi giyin falan diye olabilir bir çok fanteziyi deniyorum ev gecelikten geçilmiyor gayet güzel bir kadınım etrafımdaki herkes çok beğenir çok ilgi duyar sevgilim hatta sevgılıyken sürekli hiçbir zaman senin gibi güzel bir sevgilim olmadı diyordu evlendiğinde bile onun ablası yakın akrabalar hepsi bu güzel kız nasıl sana baktığı gibi şeyler söylüyorlardı ama evlendikten sonra anlamadım sevgi anlamında değil ama cinsel anlamda ilgisi çok azaldı sürekli ben yanaşıyorum artık onu da yapmak istemiyorum çünkü sürekli yorgunum diyor anlamadım sizce neden böyle olabilir önceden sürekli iltifat ediyordu şimdi bir giyinince yok üşürsün gecelik yiyince bu nereden çıktı kıyafet giyince azıcık bir yakası açık olsa ki normalde dikkat eden biriyim hemen söyleniyor ben bu durumdan çok rahatsızım sizce neden olabilir olabilir bu arada belki isteklerini sana ifade edemiyor diyebilirsiniz cinsel anlamda ama aramızda öyle bir sorun da yok ben her şeye açığım çünkü kendisi de bunu biliyor
İkinizde ayda 1 den memnunsaniz sorun yok demekki10 yıllik evliyiz bizde böyle olduk şimdi ayda 1 anca oluyoruz ama konuştuk cinsellik acidan bazi erkekler sanildigi kadar istekli olmuyor işi fiziki yorgunluk öne geciyor onlarda sorun yok evliligimizde benim de işime geliyor biraz bende aşırı istekli degilim gelip yanaştiginda veya ilişki oldugunda alev aliyor ortalik hissediyorum özlemini bana yetiyor
Ayda bir mi sende de istek yokmuş bacım10 yıllik evliyiz bizde böyle olduk şimdi ayda 1 anca oluyoruz ama konuştuk cinsellik acidan bazi erkekler sanildigi kadar istekli olmuyor işi fiziki yorgunluk öne geciyor onlarda sorun yok evliligimizde benim de işime geliyor biraz bende aşırı istekli degilim gelip yanaştiginda veya ilişki oldugunda alev aliyor ortalik hissediyorum özlemini bana yetiyor
Ya Allah aşkına ilişkide evlilikte istediğini kırmadan söylemenin neresi sakıncalı ayıp ya. Tam tersi sen isteksiz o çok istekli olsaydı bunu 50 bin defa yüzüne çarpardı. Sanırım ihtiyacını hergün giderio siz bilmeden. İlişki ondan bu kadar uzun sürüyor olabilir. Mast. Alıştığı elle yapmandan belli. Bu alışkanlığını yok etmesi gerekiyor. Pat diye lafını söyle valla bugün söylemezsen yarın ağlarsın. Benim istediğim zaman sen nerde olacan de. Erkekler için ihtiyaç olduğu kadar bizler içinde ihtiyaç.Ahhahaha güldürdün beni doğru diyorsun öyleyim bunu da deneyeyim bari az istekli gibi yapim teşekkür ederim
Yok eşimde de yok ama huzurluyuz tavşan gibi burbirinin üstünden inmeyip mutsuz olanda çok allah ağzımızın tadini bozmasin boşverAyda bir mi sende de istek yokmuş bacım
AminnnnnYok eşimde de yok ama huzurluyuz tavşan gibi burbirinin üstünden inmeyip mutsuz olanda çok allah ağzımızın tadini bozmasin boşver
Eeee zengin parasıyla, fakir karısıyla oynar sonuçtaKız dört ayda bir hafta insanın morali düzelmez mi ya fasfakir adamların 10 çocuğu var bu bir sebep değil bence
Video bağımlılığı vardır belkiben dört aydır evliyim daha öncesinde 1.5 yıl sevgiliydik. Sevgili iken her şey çok güzeldi evlendikten sonra da öyle ama cinsel anlamda öyle değil. Sevgılıyken çok iyiydi bana karşı arzu isteği fazlaydı sürekli görmek yakınlaşmak istiyordu fotoğraf atınca nude veya normal iltifatlara boğuyordu. Şimdi ise sadece haftada 1 defa birlikte oluyoruz ilk ay haftada 2 birlikte oluyorduk o bile azdı bana şuan haftada 1. Belki aranızda seksi giyin falan diye olabilir bir çok fanteziyi deniyorum ev gecelikten geçilmiyor gayet güzel bir kadınım etrafımdaki herkes çok beğenir çok ilgi duyar sevgilim hatta sevgılıyken sürekli hiçbir zaman senin gibi güzel bir sevgilim olmadı diyordu evlendiğinde bile onun ablası yakın akrabalar hepsi bu güzel kız nasıl sana baktığı gibi şeyler söylüyorlardı ama evlendikten sonra anlamadım sevgi anlamında değil ama cinsel anlamda ilgisi çok azaldı sürekli ben yanaşıyorum artık onu da yapmak istemiyorum çünkü sürekli yorgunum diyor anlamadım sizce neden böyle olabilir önceden sürekli iltifat ediyordu şimdi bir giyinince yok üşürsün gecelik yiyince bu nereden çıktı kıyafet giyince azıcık bir yakası açık olsa ki normalde dikkat eden biriyim hemen söyleniyor ben bu durumdan çok rahatsızım sizce neden olabilir olabilir bu arada belki isteklerini sana ifade edemiyor diyebilirsiniz cinsel anlamda ama aramızda öyle bir sorun da yok ben her şeye açığım çünkü kendisi de bunu biliyor
Gerçekten o kadar güzelseniz ne uğraşıyorsunuz ki bu herifle?Sinirli anımda hiç ağzımdan öyle bir şey çıkmadı ya da seksle ilgili gurur kırıcı yorgunum dediğinde onurunu kıracak hiçbir şey söylemedim tamam diyip uyudum yani genel olarak hiç öyle yapıda bir insan da değilim hiç böyle şeyler söylemem sadece burada hani bazıları acaba ondan dolayı mıdır dediği için hani açık açık yazdım yoksa aramızda hiç öyle bir konuşma geçmedi Sadece 1-2 kere şakayla karışık şükret benim gibi bir karın var falan dedim yani anca bu kadardır
fantazili sexsi elbiseler giy evin içinde kendine çekben dört aydır evliyim daha öncesinde 1.5 yıl sevgiliydik. Sevgili iken her şey çok güzeldi evlendikten sonra da öyle ama cinsel anlamda öyle değil. Sevgılıyken çok iyiydi bana karşı arzu isteği fazlaydı sürekli görmek yakınlaşmak istiyordu fotoğraf atınca nude veya normal iltifatlara boğuyordu. Şimdi ise sadece haftada 1 defa birlikte oluyoruz ilk ay haftada 2 birlikte oluyorduk o bile azdı bana şuan haftada 1. Belki aranızda seksi giyin falan diye olabilir bir çok fanteziyi deniyorum ev gecelikten geçilmiyor gayet güzel bir kadınım etrafımdaki herkes çok beğenir çok ilgi duyar sevgilim hatta sevgılıyken sürekli hiçbir zaman senin gibi güzel bir sevgilim olmadı diyordu evlendiğinde bile onun ablası yakın akrabalar hepsi bu güzel kız nasıl sana baktığı gibi şeyler söylüyorlardı ama evlendikten sonra anlamadım sevgi anlamında değil ama cinsel anlamda ilgisi çok azaldı sürekli ben yanaşıyorum artık onu da yapmak istemiyorum çünkü sürekli yorgunum diyor anlamadım sizce neden böyle olabilir önceden sürekli iltifat ediyordu şimdi bir giyinince yok üşürsün gecelik yiyince bu nereden çıktı kıyafet giyince azıcık bir yakası açık olsa ki normalde dikkat eden biriyim hemen söyleniyor ben bu durumdan çok rahatsızım sizce neden olabilir olabilir bu arada belki isteklerini sana ifade edemiyor diyebilirsiniz cinsel anlamda ama aramızda öyle bir sorun da yok ben her şeye açığım çünkü kendisi de bunu biliyor
ben dört aydır evliyim daha öncesinde 1.5 yıl sevgiliydik. Sevgili iken her şey çok güzeldi evlendikten sonra da öyle ama cinsel anlamda öyle değil. Sevgılıyken çok iyiydi bana karşı arzu isteği fazlaydı sürekli görmek yakınlaşmak istiyordu fotoğraf atınca nude veya normal iltifatlara boğuyordu. Şimdi ise sadece haftada 1 defa birlikte oluyoruz ilk ay haftada 2 birlikte oluyorduk o bile azdı bana şuan haftada 1. Belki aranızda seksi giyin falan diye olabilir bir çok fanteziyi deniyorum ev gecelikten geçilmiyor gayet güzel bir kadınım etrafımdaki herkes çok beğenir çok ilgi duyar sevgilim hatta sevgılıyken sürekli hiçbir zaman senin gibi güzel bir sevgilim olmadı diyordu evlendiğinde bile onun ablası yakın akrabalar hepsi bu güzel kız nasıl sana baktığı gibi şeyler söylüyorlardı ama evlendikten sonra anlamadım sevgi anlamında değil ama cinsel anlamda ilgisi çok azaldı sürekli ben yanaşıyorum artık onu da yapmak istemiyorum çünkü sürekli yorgunum diyor anlamadım sizce neden böyle olabilir önceden sürekli iltifat ediyordu şimdi bir giyinince yok üşürsün gecelik yiyince bu nereden çıktı kıyafet giyince azıcık bir yakası açık olsa ki normalde dikkat eden biriyim hemen söyleniyor ben bu durumdan çok rahatsızım sizce neden olabilir olabilir bu arada belki isteklerini sana ifade edemiyor diyebilirsiniz cinsel anlamda ama aramızda öyle bir sorun da yok ben her şeye açığım çünkü kendisi de bunu biliyor
fantazili sexsi elbiseler giy evin içinde kendine çek
Seni en iyi ben anlarım çok zor bir durum ben de aynı durumdayim delirecek gibi oluyorum bazenfantazili sexsi elbiseler giy evin içinde kendine çek
Görev gibi değil uzun sürüyor baya zevk alıyor ama bilmiyorum anlayamıyorum evlilik öncesinde haftada bir oluyordu ama çünkü o zaman görüşebileceğimiz buluşabileceğimiz böyle şeyler yaşayabileceğimiz bir ortam olmadığı için anca haftada bir oluyo