Ben de bundan korkuyorum, çünkü cinsellik olmayınca erkeğe davranışımız da değişiyor. Ben aşırı sadık bir insan olmama rağmen dizilerde filmlerdeki öpüşme sahnelerinde bu kişilerle hayaller kurmaya başladığımı farkettim. Eskiden hiç böyle şeyler düşünmezdim. Düşüncemde aldatmaya başladım bu da beni korkuttu
Eşimle evlenmeden önce bir kaç kez öpüşmüştük ve güzeldi heyecanlıydı. Ama cinsellikte hiçbir zaman o heyecan olmadı, ilk gün bile. Bana yaklaşımından hiç keyif almadım, kendimi cinselliğe kaptıramadım. Bir keresinde bana öpüşmeyi sevmediğini söyledi ( genel olarak hiç sevmemiş kimse ile) o günden sonra öpüşmemiz çok azaldı. Cinsellikte ben orgazm olmayınca elle & oral müdahele yapmasını ben söyledim. Ben söylemediğim zaman hiç yeltenmedi bile. 1 - 2 ay boyunca bekledim ama o yapmayınca artık rica etmek zorunda kaldım.
cinsellik, birbirine koku bırakmak der bir arkadaşım ki haklı.. bağ kurmak için çok önemli. bebek ve anne arada bağ kursun diye bebeği anneye veriyorlar, daha dopar doğmaz...
ayrıca cinsel gücü olmayan erkeğe, saygın azalıyor. sana yaklaşmak istemiyorsa eğer, kafanda kuruyorsun beğenmiyor mu ya da sevmiyor mu ya da aldatıyor mu diye bu da iyice gergin biri yapıyor sizi. kaldı ki cinsel birlikteliğin, psikolojide sakinlik hissini verdiğini de düşünürsek, daha da gergin biri olacaksınız.
kısacası tüm bu sebeplerden daha kavgacı biri çıkacak, içinizden. çünkü mutsuzluk, endişe, kendini ya da karşındakini eksik hissetmek, sürekli ilişkinizi sorgular haline gelmenin verdiği paranoya... bunların hepsi öfkeli biri yapacak sizi , istemsiz.
hayaller, başka kişilere yönelmeye kadar itebilir sizi. çünkü istediğiniz sadece, beğenildiğinizi hissetmek, kadın olduğunuzun farkında olmanızın sağlanması. o yüzden hep derim; cinsellik sorunu varsa çiftler ayrılmalı. çünkü kadın ya adam, aldatabilir ve bu sadece fiziki bir amaç olmayacaktır.
ayrıca yine dediğim bir şey vardır: toplumumuz ve aile yapılarımız, keşke beraber yaşamaya olanak verse, o zaman zaten bu kadar mutsuz evlilikler çıkmayacak, prova olacak ve ona göre o insanla evleneceksiniz. siz eşinizle cinsellik yaşamış olsaydınız, evlenmeyecektiniz mesela. çünkü ten uyumu , fikir uyumu dediğimiz 2 uyumun da olmadığını görecektiniz. eşiniz, cinsellik sevmiyor. ön şevişme sevmiyor, romantizmden de uzak biri. o yüzden sizin işiniz gerçekten zor.
cocugunuz yoksa, bosanmanız en hayırlısı