Erkeğin cinsel isteksizliği ve cinselliğin hiç olmaması gibi konularla boşanma davaları olan bir avukatım. Ben size süreci söyleyeyim , eğer evli kalırsanız , aynen bu süreci yaşadığınızı görecekseniz. Bu tip erkekler zaten sizi dövmez, sövmez ama sizi bir yandan cinsel açıdan yetersiz bir yandan da cinsellik istediğini için sapık gibi hissettirir. Yazık boş boş kendi kendinize çabalayacaksınız , belki bir cinnet geçirdiğinizde doktora gitmeye teşrif edecek ama 2 gün sonra konu kapanacak. Bir de es kaza çocuk yapacaksınız, bari koca olamadı baba olsun diye . İnanın o da işe yaramayacak çünkü mazereti artacak , yok hamilesin yok çocuğa bişey olur, doğum yapacasınız emzirme , yorgunluk , bitkinlik derken sizi beğenmeyeye başladığı imâlarında bulacak , siz kendimizi daha da kötü hissedeceksiniz. Bu kadınlık konusunda yetersizlik ve tatminsizlik duygusu , anne çocuk ilişkinizi de etkileyecek. Sürekli çocuk peşinde koşan onu 2 dakka bırakamayan , saplantılı , çocuğuna aşırı bağımlı bir anne olacaksınız. Çünkü çocuğunuzun sadece anne çocuk arasındaki değil aynı zaman da karı koca sevgisinin boşluğunu da doldurması lazım. En sonunda bu durumunun fiziki yansımaları olacak , migreni , her tarafım ağrıyoru, aşırı kilo alımı , sürekli mutsuzluk ve depresyon hali , en sonunda 50 yaşında psikiyatrik ilaçlarla ayakta duran , suratsız mutsuz , sevgisiz bir kadın olacaksınız . Siz bilirsiniz seçim sizin , ben böyle başlayıp da düzelmeni görmedim , ama kadınların çiçeğinin nasıl solduğunu, yaşam heveslerinin , kadınlık hislerinin ruhlarını terkettiğini çok gördüm ,
Aranızda ciddi bir sorun var ve kocanız sizin bu konuda ki rahatsizlığınızı önemsemiyor , dikkate almıyor daha doğrusu sizin hislerimiz kocanızın umrunda değil . Siz kocanızın umurunda değilsiniz ve bu adamdan en son beklenecek şey güven duygusudur.