- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 40
kabul etmek zor ama dunyada bir olgu var. kadinlar , arkadaslariyla tatile cikarlar. ben bir cok kez yaptim, ve bu sekilde tatile giden bir cok kadin arkadasim var. hepside mutlu evliligi olan insanlar benim gibi.
benim hayatim sadece esimden ibaret degil, arkadasimlada tatile cikabilir, vakit gecirebilir ve keyif alabilirim.
Başka çirkin olan da Burdaki yapılan bazı yorumlarEşiniz saçma düşünüyor bence. Henüz evli çocuklu bir adam olduğunu kavrayamamış gibi. Ayrıca normal bakıcılar da arada izin alır ve bu iznin mantıken eşlerden birinin izinde olduğu veya bir aile bireyinin çocuğa bakabileceği zaman alınması gerekir.
Ayrıca ne demek izninde tek başına gezmeler falan? Benim eşim sadece ablasına annesine falan gider nadiren bensiz. O da eğer ben gitmeyi o sırada istemiyorum veya benim zamanım yok diye tek başına gider. Yoksa bensiz gitmek istediği için değil. Ya da bu ikimiz için de geçerli, eğer resmi işimiz için, eğitim vs. diye bir yerlere gitmemiz gerekiyorsa ve beraber gidemeyeceksek yalnız gideriz. Yoksa hazır onun izni yokken ben gezeyim falan olmaz yani saçma. Yani en fazla avmye falan gideriz biz o şekilde.
Çocuk kendisinin değil sanki. Sanki siz başına yıktınız çocuğu. Çok çirkin.
Bende bunu anlamıyorum eşimin nesine üzülüyor sunuzEn azından bir kaç gün tatil yapsaymış. Üzüldüm eşinize.
Başka yorumcular hakkında bir şey diyemem, herkesin kendi düşüncesi.Başka çirkin olan da Burdaki yapılan bazı yorumlar
Neymsde adam izninde elini kolunu bağlayan çocuk istemeye blrms!
Dusunebiliyormsn böyle düşünen yorum yapan insanlar var pes artık gerçekten.
Ben kendi başına vakit geçirmesn bnaa yapışık o lsun sadece bizimle gezsn die bir ibare kullanmadmCocugunuzun bakimi konusunda yerden goge kadar haklisiniz, annenizi azat etmelisiniz artik. Kadin dinlensin diyorum ben. Bakici bulursaniz mesele kalmaz.
Tum hakliliginiza ragmen esiniz icin sarfettiginiz "sen artik evli bir adamsin nabican gezip de"minvalindeki yorumlariniz da beni acayip rahatsiz etti. Evli bir erkek veya kadin eve hapis mi olsun ,kendi basina hic vakit geciremesin mi? Yanlis olmus
Başka çirkin olan da Burdaki yapılan bazı yorumlar
Neymsde adam izninde elini kolunu bağlayan çocuk istemeye blrms!
Dusunebiliyormsn böyle düşünen yorum yapan insanlar var pes artık gerçekten.
Elini kolunu bağlayan bir çocuk istemiyor dur ' ne kadar yalns bir kelime ! Hayretler içerisindeym böyle belirttiginiz cocuk onn evlâdı evlâdı ! Onn bunn sıradan bir çocuğu değil o zaman anneler napsn bu mu babalık ?
Evet aynen öyle ve bu detayı herkez atlamış hala eşime uzulenler var düşünebiliyor musunz?Bir de adamda da nasıl bir vicdan varsa çocuğu hasta evde ateşler içinde grip yatarken bu çıkıp gezecek.
O onun evlâdı . ve çocugu üstüne üstelik hastalandı.Diger konularinizi bilmiyorum ama ben sizi haksiz buldum.. sanki sizinde adam bensiz bisey yapmasin cocuga baksin gibi bi tavriiniz var.. belki birazda tek gezmek istiyor olabilir. Ve hakli buldum sonucta annenize para oduyorsunuz normal bakici olsa esiniz izne ciksa cikmasa fark etmicekti evde iznini evde cocuk bakarak gecirmicekti..Kim yillik izine ciktiginda evde bebek bakmak ister ki... herkes gezip tozmak kafa dagitmak ister
Ben esiniz cocuguna bakmasin,ilgilenmesin gece gunduz gezsin demedim. oyle biseyi kimse diyemez ve kimse de kabul etmez ztn. tabiki yeri geldiginde erkekler de cocuguna bakmak zorunda.Bu sirf kadinlarin isi degil. Herkes esi cocuguyla ilgilensin ister ama konunuz yillik izin ve esinizin gezmek istemesi oldugu icin ona gore disardan bakan bi gozle fikrimi yazdim ben. Biraz rahat birakmalisiniz bence onunda kendine vakit ayirmaya ihtiyaci olabilir bizim de hakkimiz oldugu gibi.. bu arada gecmis olsun..O onun evlâdı . ve çocugu üstüne üstelik hastalandı.
Evladına bakması gerekiyor sa evet otuurp bakacak çocuğu varken keyfine göre gezip tozamaz annelik babalık bu değil.
evet elbetteki ihtiyacı olabilir ben birşey demiyorm kiBen esiniz cocuguna bakmasin,ilgilenmesin gece gunduz gezsin demedim. oyle biseyi kimse diyemez ve kimse de kabul etmez ztn. tabiki yeri geldiginde erkekler de cocuguna bakmak zorunda.Bu sirf kadinlarin isi degil. Herkes esi cocuguyla ilgilensin ister ama konunuz yillik izin ve esinizin gezmek istemesi oldugu icin ona gore disardan bakan bi gozle fikrimi yazdim ben. Biraz rahat birakmalisiniz bence onunda kendine vakit ayirmaya ihtiyaci olabilir bizim de hakkimiz oldugu gibi.. bu arada gecmis olsun..
Biraz mızmızlanmaya hakkı var anlamında söylemiştim. Çok tırı vırı yapıyorsa acı acı lafları vur yüzüne gitsinElini kolunu bağlayan bir çocuk istemiyor dur ' ne kadar yalns bir kelime ! Hayretler içerisindeym böyle belirttiginiz cocuk onn evlâdı evlâdı ! Onn bunn sıradan bir çocuğu değil o zaman anneler napsn bu mu babalık ?
biraz mızmızlanması neyse bende görmezden gelebilirdm evet ama haddini cok aşti.Biraz mızmızlanmaya hakkı var anlamında söylemiştim. Çok tırı vırı yapıyorsa acı acı lafları vur yüzüne gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?