Eşimin Yıllık İzni Ve Gezme Sevdası..

Aaaa! Olur mu canım kadın tek başına çıkıp gezemez. Biz kocalarımıza yapışık bir asalak türüyüz. Kadın gezemez, kadını kocası gezdirir (!)

Başka çirkin olan da Burdaki yapılan bazı yorumlar
Neymsde adam izninde elini kolunu bağlayan çocuk istemeye blrms!
Dusunebiliyormsn böyle düşünen yorum yapan insanlar var pes artık gerçekten.

En azından bir kaç gün tatil yapsaymış. Üzüldüm eşinize.
Bende bunu anlamıyorum eşimin nesine üzülüyor sunuz
Kendi evladına baktı baskasnn degl evlâdı durrken orda burda kafasına göre gezemez çok mu sıkıldı ben 4 ten sonra çıkıyorm işten o zaman gideceği yere gtsn c tesi pazar ben varım evde bizmle gezsn madem öyle
Evladına bakmak bir babaya bu kadar zor gelmemeli eşimin uzulecek hiç bir tarafi haklı hiç bir yanı yok

Cocugunuzun bakimi konusunda yerden goge kadar haklisiniz, annenizi azat etmelisiniz artik. Kadin dinlensin diyorum ben. Bakici bulursaniz mesele kalmaz.
Tum hakliliginiza ragmen esiniz icin sarfettiginiz "sen artik evli bir adamsin nabican gezip de"minvalindeki yorumlariniz da beni acayip rahatsiz etti. Evli bir erkek veya kadin eve hapis mi olsun ,kendi basina hic vakit geciremesin mi? Yanlis olmus

Başka yorumcular hakkında bir şey diyemem, herkesin kendi düşüncesi.
Ama bir de şu var. Sizin izniniz olsa, siz tek başınıza her günü için plan yapıp geziyor musunuz, çocuğu bırakarak. Bunu yapamıyorsanız ona haklı diyemeyiz. İnsanlar evli olmanın bilinciyle evlenmeli, ve çocuklu olmanın bilinciyle çocuk yapmalı.

Ama bir yandan da herkesin aile düzeni farklı. Eğer eşler her ikisi de hem birlikte hem ayrı ayrı, hem çocuklarla hem çocukları bırakarak senede bir kaç defa tatil yapabiliyorlarsa o onların düzenidir. Ben yapmam ama ikisi de bu duruma razıysa ne ala. Ama bir taraf mutsuzken, ve özellikle de bir taraf (tabi ki bu hep kadın) tek başına arkadaşlarıyla tatillere gidemezken eşi bunu yapıyorsa o artık saçma bir haldir.

Esinize üzüldüm die yorum yapanlar.
Eşime neden uzuldunuz merak ediyorum doğrusu ?
Çocuğuna bakmak zor geldi izninde gezemedi die mi
?
Evet gerçekten çok uzulmelik bir durum..

Ben kendi başına vakit geçirmesn bnaa yapışık o lsun sadece bizimle gezsn die bir ibare kullanmadm

Eşinize söz hakkı vermediğiniz için üzülmüşlerdir. Hem anneniz diğer işinden ayrılıp sizde başlamasaydı ben de bu hafta izin kullanayım der miydi? Demezdi. Anneniz de çok haklı değil. Ama anneniz olduğu için haklı görüyorsunuz.

Farklı sesler olacağını bilerek konuyu açtın değil mi, bence de sen haklısın ama haksız bulan da çıkabilir herkes domestik olmayabilir

Bir de adamda da nasıl bir vicdan varsa çocuğu hasta evde ateşler içinde grip yatarken bu çıkıp gezecek.

Eğer siz her zaman, burda yaptığınız gibi sadece kendi açınızdan düşünüyor ve kendinizi haklı çıkartmak için çabalıyorsanız eşiniz bunalmış olabilir. İşten uzaklaşmışken kendi kendine dinlenmek istemiş olabilir. Hatta bana kalırsa bu, biz kadınların da hakkı. Zaman zaman herkes yıpranır ve uzaklaşmak ister bir süre. Siz neden eşinize anlayış göstermiyoraunuz? Bhrda bile eşinize hak verenlere niye ona hak veriyosunuz diye tepki gösteriyosunuz. Siz böyle yapıyorsanız adamın bu isteği gayet normal. Ayrıca annenize para veriyorsa bunu söylemesi gayet normal. Paraya yorum yapmamış yani.

Ayrıca insan evli olunca gezemez mi? Hergün? Evlilik size göre kurallı,kanunlu bir şey mi?. Ben şu an sizin fazla despot,kuralcı ve baskıcı olduğunuzu hissettim nedense.

Diger konularinizi bilmiyorum ama ben sizi haksiz buldum.. sanki sizinde adam bensiz bisey yapmasin cocuga baksin gibi bi tavriiniz var.. belki birazda tek gezmek istiyor olabilir. Ve hakli buldum sonucta annenize para oduyorsunuz normal bakici olsa esiniz izne ciksa cikmasa fark etmicekti evde iznini evde cocuk bakarak gecirmicekti..Kim yillik izine ciktiginda evde bebek bakmak ister ki... herkes gezip tozmak kafa dagitmak ister

O onun evlâdı . ve çocugu üstüne üstelik hastalandı.
Evladına bakması gerekiyor sa evet otuurp bakacak çocuğu varken keyfine göre gezip tozamaz annelik babalık bu değil.

O onun evlâdı . ve çocugu üstüne üstelik hastalandı.
Evladına bakması gerekiyor sa evet otuurp bakacak çocuğu varken keyfine göre gezip tozamaz annelik babalık bu değil.
Ben esiniz cocuguna bakmasin,ilgilenmesin gece gunduz gezsin demedim. oyle biseyi kimse diyemez ve kimse de kabul etmez ztn. tabiki yeri geldiginde erkekler de cocuguna bakmak zorunda.Bu sirf kadinlarin isi degil. Herkes esi cocuguyla ilgilensin ister ama konunuz yillik izin ve esinizin gezmek istemesi oldugu icin ona gore disardan bakan bi gozle fikrimi yazdim ben. Biraz rahat birakmalisiniz bence onunda kendine vakit ayirmaya ihtiyaci olabilir bizim de hakkimiz oldugu gibi.. bu arada gecmis olsun..

evet elbetteki ihtiyacı olabilir ben birşey demiyorm ki
eşime gezme demedim
cıkamassn demedim
her yere birlikte gideceğiz biz olmasan birşeyler yapamassn demedim..
ama iznindeki şartlar evladına bakması yönnde oldu.
cünkü annemde dinlenmek istedi
bu durumda eşimin nasıl ihtycı var ise annemnde var demekki dinleneeyim dedi
üstelik sabahları geldi ogluma kahvaltı yaptırdı ögleden sonra gitti daha kadn napsn
evladyla ilgilenmesi gerekiyorsa gezmeyi bir yana bırakacak evladıyla ilgilenecek üstelik oglum hastalandu salı günü cuma gününe az bucuk toplarlandı
eşimin düşüncesi iznimde sürekli gezyim dolaşym kafama göre 7 gün boyunca öyle birşey yok iste
bir gezersn iki gezersn hadi üc gezersin
herşeyi gectm bakman gerekn br cocuk var ve o senn evladn
öncelik cocuk benm cocugumm eşimin gezme zevknden daha kıymetli..
hiç mi gezemedi
4 den sonra ben cıkıyorum ozaman gidebilrdi.
c tesi pazar biz varız aileisle birlikte plan yapabilrdi bunu getirpde benm önüme sunması gercekten cok ama cok cirkin
evet gezebilir evet ihtycı olabilir ama evladına bakması evladı hastayken değil.

Biraz mızmızlanmaya hakkı var anlamında söylemiştim. Çok tırı vırı yapıyorsa acı acı lafları vur yüzüne gitsin

Biraz mızmızlanmaya hakkı var anlamında söylemiştim. Çok tırı vırı yapıyorsa acı acı lafları vur yüzüne gitsin
biraz mızmızlanması neyse bende görmezden gelebilirdm evet ama haddini cok aşti.
7 gün boyunca keyfine göre fink atacakms gezecekmiş.. benm kızdıgım nokta bu
bir gün gezersn 2 gün 3 gün gezersn hergün hergün kafana göre nereyi gezeceksin ?
onu gectm evladn varken evladına bakman gerekiyorken ve üstelik hasta olmuşken hala gezme derdindeysen
hiç bir haklı yanın yok ..
hatta dün cok agır konuştm agzını acıp tek kelime dahi edemedi.

Günaydın.
Bebenize Allahım şifa versin inşallah.
Bence yavrunız sağlıklı da olsa babası bakmalı.
Yani zorunda demiyorum,zaten olması gereken bu.
Hele ki gezmek sevdası çok komik gerçekten.
Tamamen siz haklısınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…