- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
günaydn .. tşk eder myorumunuz için amiin daha iyi yavrm baya kendine geldi.Günaydın.
Bebenize Allahım şifa versin inşallah.
Bence yavrunız sağlıklı da olsa babası bakmalı.
Yani zorunda demiyorum,zaten olması gereken bu.
Hele ki gezmek sevdası çok komik gerçekten.
Tamamen siz haklısınız bence.
Aynen boyle düşünüyorum bu erkekler cok simarik.Niye zoruna gitmiş anlamadım. Kadın doğumdan sonra aylarca evden çıkamıyor bebeği bırakıp, kafayı yiyor da bu babalar bakmaya gelince neyin simarikligini yapıyor anlamıyorum. Sizi ve çocuğunuzu bırakıp bireysel olarak yıllık izin alıp gezip dolaşmak istemesi bana garip geldi. Hiç bana göre değil.
Tovbe estagfurullah,kusura bakma da esinin agzina bir vurmak geldi benim icimden. Hiç de hakli falan degil, oturup bakacak cocuguna.günaydn .. tşk eder myorumunuz için amiin daha iyi yavrm baya kendine geldi.
burada beni haksız görenleri hatta eşime üzülenlere asla anlam veremedim ve anlayamadım
geceden beri düşünüyorum eşimin haklı bir yanı varmı üzülecek bir yanı var mı die hayır kesinlikle yok..
senn bir evladın var ve ona bakman gerekiyorsa evet bakacaksn babalık kolay değl.
senn gezme hevesi ugruna evladını ihmal etip basından atamazsn ki...
annemnde dinlenmeye ihtycı var ve üstelik diyorum ya kadın yine sabah geldi kahvaltısını yaptırdu uyuyana kadar basnda durdu ve gitti..
neymişde hic gezememiş 1 yıldır calışıyorms
annem neden para alıyormuş !! sözlere bakarmsnz ne kadar cirkince ve ayıp
yahu o senn evladn bakman gerekiyorsa bakacaksn .
sen evlisin tamam bize yapışık olsun herşeyi bizimle yapsn demiyorm ama
7 günün 7 günüde gezdinde eline ne gececek
1 gün gezersn 3 gün gezersn ee sonra ?
cok gezmek istiyorsn madem eşin 4 de cıkıyor iş yernden o zaman cocugunu eşini al gezdir gideceksen o zaman git.
dün cok agır konuştm ve öfkem kesinlikle geçmiyor neresinden bakarsam bakym eşimin tek bir haklı yanı yok..
evliyken sürekli tek başına gezmek tek takılmak madem tek takılmaz tek planlar yapmak istiyordn o zaman neden evlendin
asla yüz vermedim vermemde dün hatta cok agır konuştm ama hala anladıgınnı düşünmüyorumÇocuğu yaparken de sızlansaydı o zaman, zevk almayı düşünürken çocuğun getirecegi sorumluluğu bilseydi.
Kadın rahmine sperm bırakmakla olmuyor o iş. Evlenecek sevisecek kadar adam olduysa dizini kırıp çocuğa bakmasını da bilecek.
Yüz vermeyin konu sahibi, öğrenecek baba olmanın ne demek olduğunu.
benmde dün agzına vurasım geldi hala yediremiyorum o sözlerini kendimeTovbe estagfurullah,kusura bakma da esinin agzina bir vurmak geldi benim icimden. Hiç de hakli falan degil, oturup bakacak cocuguna.
Eşin çok gıcık. O zaman baştan söyleseymiş ben bu yükü kaldıramam diye, çocuk yapmasaymış. Oh o gezsin tozsun, sen evde çocukla ilgilen, ev işiyle ilgilen. Ne güzel dünya ya!asla yüz vermedim vermemde dün hatta cok agır konuştm ama hala anladıgınnı düşünmüyorum
neymişde gezemems beyefendi 1 yıldır calışıyormşda
senn gezme sevdan evladmndan kymetli mi
annem dinleneceğim dedi die kadına yüklendi .. nie para alıyor o zaman dedi cok yazık gercekten
salı günü yavrum hastalandı adam daha gezme derdindydi biriktirmiş demekki içine
tamam gezersnde 1 gün gezlir 2 gün gezilir 7 gün gezmekte neymiş..
iyi cocuhu annenneye atalm..
ben anmeme diyemedim anne sen dinlenme eşim gezecekms 7 gün yavruma sen bak izninde diyemedim gercekyen eşimin bu yaptıgı cok ama cok ayıp
cok gezmek istiyorsn madem c tesi pazar eşinle cocugunla cık gez dolaş bizim de ihtycmız var blki
cocugun hasta olmadını farzedelim
cık cocugunu dolaştır parka götür birlikte dolaşın yook ama beyefendi tek gezecekmiş dolaşacakms
cocugna 1 hafta bile değil 5 gün bakmak cok ama cok agır gelmiş ..
Keyfi bilir,ister anlasın ister anlamasın.asla yüz vermedim vermemde dün hatta cok agır konuştm ama hala anladıgınnı düşünmüyorum
annem dinleneceğim dedi die kadına yüklendi .. nie para alıyor o zaman dedi cok yazık gercekten
salı günü yavrum hastalandı adam daha gezme derdindydi biriktirmiş demekki içine
ben anmeme diyemedim anne sen dinlenme eşim gezecekms 7 gün yavruma sen bak izninde diyemedim gercekyen eşimin bu yaptıgı cok ama cok ayıp
cok gezmek istiyorsn madem c tesi pazar eşinle cocugunla cık gez dolaş bizim de ihtycmız var blki
cık cocugunu dolaştır parka götür birlikte dolaşın yook ama beyefendi tek gezecekmiş dolaşacakms
günaydn .. tşk eder myorumunuz için amiin daha iyi yavrm baya kendine geldi.
burada beni haksız görenleri hatta eşime üzülenlere asla anlam veremedim ve anlayamadım
geceden beri düşünüyorum eşimin haklı bir yanı varmı üzülecek bir yanı var mı die hayır kesinlikle yok..
senn bir evladın var ve ona bakman gerekiyorsa evet bakacaksn babalık kolay değl.
senn gezme hevesi ugruna evladını ihmal etip basından atamazsn ki...
annemnde dinlenmeye ihtycı var ve üstelik diyorum ya kadın yine sabah geldi kahvaltısını yaptırdu uyuyana kadar basnda durdu ve gitti..
neymişde hic gezememiş 1 yıldır calışıyorms
annem neden para alıyormuş !! sözlere bakarmsnz ne kadar cirkince ve ayıp
yahu o senn evladn bakman gerekiyorsa bakacaksn .
sen evlisin tamam bize yapışık olsun herşeyi bizimle yapsn demiyorm ama
7 günün 7 günüde gezdinde eline ne gececek
1 gün gezersn 3 gün gezersn ee sonra ?
cok gezmek istiyorsn madem eşin 4 de cıkıyor iş yernden o zaman cocugunu eşini al gezdir gideceksen o zaman git.
dün cok agır konuştm ve öfkem kesinlikle geçmiyor neresinden bakarsam bakym eşimin tek bir haklı yanı yok..
evliyken sürekli tek başına gezmek tek takılmak madem tek takılmaz tek planlar yapmak istiyordn o zaman neden evlendin
bakıcı da olsa arada ona da izin kullandırmak gerekiyor.asla yüz vermedim vermemde dün hatta cok agır konuştm ama hala anladıgınnı düşünmüyorum
birde burada eşimi haklı görüp beni suclayanlar eşime üzülenler olduKeyfi bilir,ister anlasın ister anlamasın.
Sen yine 1,2 gün gezsin demişsin,anneciğin yine sabahları uğramış.
Yok ben bunlara bile müsade etmezdim.
Koy tavrını arkadaşım.
Allahım izin verirse bu bebe büyüyecek, parka gidecek,alışverişi olacak,ödevi olacak,kursu olacak,öncelik artık onun.Şimdiden ilgilenmeye başlasın işte.
Aynen!bakıcı da olsa arada ona da izin kullandırmak gerekiyor.
yoruluyorlar onlar da.
annen de yorulmuştur haklı olarak dinlenmek ister.
eşini haklı bulmuyorum.
ancak çok zaruri bir durum vadıysa eğer bir iki gün yrm gün de olsa gidip halletseydi madem.
konuşularak halledileşey şeyler bunlar.
çocuk büyütmek kolay değil.
o da taşın altına elini sokacak
elbette var.Hala burada kendinizi doldurmayın
adam bir hafta gezecekmiş diyorsunuz bunda haklısınız ama bir gün bile gezememiş
anneniz de haklı sizin izniniz yokmuş eşin izinde iken o da izin yapmış olacakmış
olmuş bitmiş
sıkmayın artık canınızı
ama bir iki gün annen hiç gelmese eşin de hanyayı konyayı görürdü bir iki gün de eşine gezme imkanı tanısaydı belki daha iyi olurdu
yalnız ille de eşinle çocuğunla gezmelisin fikriniz sizde öfkeye neden oluyor ve doğru bir yaklaşım değil
bakın 10 yılı aşkın süredir evliyim çocuğum da sizinkinden büyük
ben eşim ve çocuğum olmadan gezmeye zaman yaratmaya çalışıyorum
bir yerde yalnız oturup kahve içmek
yetişkinlerle sohbet etmek ya da alışveriş için bile onların olmadığı zaman ayırmaya çalışıyorum
ya da eşim ve oğlum gidiyor ben evde kalıyorum veya ben ve oğlum gidiyoruz eşim evde kalıyor ya da biz evde eşim dışarıda geziyor
evli olmak 7/24 birlikte olmayı gerektirmiyor ki
herkesin tek kendini düşünerek zaman geçirmeye de ihtiyacı da var
çocuklar biraz daha büyüyünce diyecekler ki biz hep sizinle gezmeyeceğiz arkadaşlarımızla gezmek istiyoruz
o zaman onlar haklı diyeceğiz işte şimdi eşinizin ya da ona hak verenlerin dediği gibi herkesin ailesinden uzak da gezme kafa dağıtma hakkı var
bende onu diyorrum beni yanlış anlıyorlar..Aynen!
Adam "işim var,hazır izinliyken şu işlerimi halledeyim" dese haklı derdim.
Gezmek istermiş.
Alsın bebesini,koysun arabaya götürsün parka.
Desen kötü anne olursun.Aynen boyle düşünüyorum bu erkekler cok simarik.
Esimin yaninda da hep derim,tekrar dunyaya gelirsem Allah beni baba olarak getirsin diye. Erkek degil ozellikle baba :) bedavadan cocuk sahibi oluyorsun ne guzel.
Benim esim gercekten ilgilidir ama hicbir zaman anne gibi hayatından taviz vermedigi halde yine de soylenir. Bizim hicbir sey demeye hakkimiz yok.
Diyorum, esimin cevabi ' ama cennet senin ayaklarinin altinda benim degil ' ya da 'sen annesin '.Desen kötü anne olursun.
Şöyle cümleler okuyunca erkeklerin evlenmekten çocuk yapmaktan topuklayıp kaçmasını anlıyorum. Eşim bana gezmenin g'sini unutucan evlenince dese ben de topuklardımbirde burada eşimi haklı görüp beni suclayanlar eşime üzülenler oldu
bende oturup düşndm acaba ben mi hatalym hata bende mi eşime haksızlıkmı ediyoruz diye yok.. hi çbir haklı yanı yok
koydum tavrımı artık gezmenin g sini bile alamaz agzına.. böylesi müstahak benm eşim ve benm eşim gibi olanlara..!!
o kadar sinirliyim ki. zor tutuyorum kendimi hele anneme ettiği saldırışları hiç yediremiyorum kendime gezme sevdası ugruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?