Eşimin Yıllık İzni Ve Gezme Sevdası..

Çocuğu yaparken de sızlansaydı o zaman, zevk almayı düşünürken çocuğun getirecegi sorumluluğu bilseydi.

Kadın rahmine sperm bırakmakla olmuyor o iş. Evlenecek sevisecek kadar adam olduysa dizini kırıp çocuğa bakmasını da bilecek.

Yüz vermeyin konu sahibi, öğrenecek baba olmanın ne demek olduğunu.

günaydn .. tşk eder myorumunuz için amiin daha iyi yavrm baya kendine geldi.
burada beni haksız görenleri hatta eşime üzülenlere asla anlam veremedim ve anlayamadım
geceden beri düşünüyorum eşimin haklı bir yanı varmı üzülecek bir yanı var mı die hayır kesinlikle yok..
senn bir evladın var ve ona bakman gerekiyorsa evet bakacaksn babalık kolay değl.
senn gezme hevesi ugruna evladını ihmal etip basından atamazsn ki...
annemnde dinlenmeye ihtycı var ve üstelik diyorum ya kadın yine sabah geldi kahvaltısını yaptırdu uyuyana kadar basnda durdu ve gitti..
neymişde hic gezememiş 1 yıldır calışıyorms
annem neden para alıyormuş !! sözlere bakarmsnz ne kadar cirkince ve ayıp
yahu o senn evladn bakman gerekiyorsa bakacaksn .
sen evlisin tamam bize yapışık olsun herşeyi bizimle yapsn demiyorm ama
7 günün 7 günüde gezdinde eline ne gececek
1 gün gezersn 3 gün gezersn ee sonra ?
cok gezmek istiyorsn madem eşin 4 de cıkıyor iş yernden o zaman cocugunu eşini al gezdir gideceksen o zaman git.
dün cok agır konuştm ve öfkem kesinlikle geçmiyor neresinden bakarsam bakym eşimin tek bir haklı yanı yok..
evliyken sürekli tek başına gezmek tek takılmak madem tek takılmaz tek planlar yapmak istiyordn o zaman neden evlendin

Aynen boyle düşünüyorum bu erkekler cok simarik.
Esimin yaninda da hep derim,tekrar dunyaya gelirsem Allah beni baba olarak getirsin diye. Erkek degil ozellikle baba :) bedavadan cocuk sahibi oluyorsun ne guzel.
Benim esim gercekten ilgilidir ama hicbir zaman anne gibi hayatından taviz vermedigi halde yine de soylenir. Bizim hicbir sey demeye hakkimiz yok.

Tovbe estagfurullah,kusura bakma da esinin agzina bir vurmak geldi benim icimden. Hiç de hakli falan degil, oturup bakacak cocuguna.

asla yüz vermedim vermemde dün hatta cok agır konuştm ama hala anladıgınnı düşünmüyorum
neymişde gezemems beyefendi 1 yıldır calışıyormşda
senn gezme sevdan evladmndan kymetli mi
annem dinleneceğim dedi die kadına yüklendi .. nie para alıyor o zaman dedi cok yazık gercekten
salı günü yavrum hastalandı adam daha gezme derdindydi biriktirmiş demekki içine
tamam gezersnde 1 gün gezlir 2 gün gezilir 7 gün gezmekte neymiş..
iyi cocuhu annenneye atalm..
ben anmeme diyemedim anne sen dinlenme eşim gezecekms 7 gün yavruma sen bak izninde diyemedim gercekyen eşimin bu yaptıgı cok ama cok ayıp
cok gezmek istiyorsn madem c tesi pazar eşinle cocugunla cık gez dolaş bizim de ihtycmız var blki
cocugun hasta olmadını farzedelim
cık cocugunu dolaştır parka götür birlikte dolaşın yook ama beyefendi tek gezecekmiş dolaşacakms
cocugna 1 hafta bile değil 5 gün bakmak cok ama cok agır gelmiş ..

Tovbe estagfurullah,kusura bakma da esinin agzina bir vurmak geldi benim icimden. Hiç de hakli falan degil, oturup bakacak cocuguna.
benmde dün agzına vurasım geldi hala yediremiyorum o sözlerini kendime
adamdaki gezme sevdasına bir bakarmsnz
aa pardon o erkek 1 yıl çalışmış.. hakkı varmış..
yahu ne hakkı senn bir evladn var ona bakmak zorndasn cok gezeceksen evladnı gezdir be adam o cocugnda ihtyicı var.. !!
parka götür arabasıla gezdir dolaştır
ailenle gez ailenle plan yap
bize yapışık ol demiyorum ki ben sana
ama sürekli tek başına gezme sevdasını anlayamıyorum
birde kalkıyor anneme laf ediyor aldıgı paraya laf ediyor
nie para alıyr bakmasın o zaman yazık gercekten acıyorum ona böyle düşündğüü için
eşime üzülenler bile oldu üzülecek hiç ama hiç bir yanı yok
dün cok agır konuştum yüüzne tokat gibi vurdum herşeyi .. hoş gerci anlamamştır !

Eşin çok gıcık. O zaman baştan söyleseymiş ben bu yükü kaldıramam diye, çocuk yapmasaymış. Oh o gezsin tozsun, sen evde çocukla ilgilen, ev işiyle ilgilen. Ne güzel dünya ya!

Keyfi bilir,ister anlasın ister anlamasın.
Sen yine 1,2 gün gezsin demişsin,anneciğin yine sabahları uğramış.
Yok ben bunlara bile müsade etmezdim.
Koy tavrını arkadaşım.
Allahım izin verirse bu bebe büyüyecek, parka gidecek,alışverişi olacak,ödevi olacak,kursu olacak,öncelik artık onun.Şimdiden ilgilenmeye başlasın işte.

Bebeğe anneniz değil de bakıcı bakıyor olsaydı kesinlikle biraz da ben dinleneyim diye bir şey duyamazdiniz. Gelir bebeğe her zamanki gibi bakardı. He babası bakmayacak diye bir şey yok. Hiç ilgilenmezse zaten sorun vardır ama adam 2 3 gün arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemiş olabilir. Ya da 7 günlüğüne sizi bırakıp bir yere mi gitmek istedi, ben mi kaçırdım? Hiç mi evden çocuktan uzak vakit geçirmek istemediniz? Hiç mi kız kıza vakit geçirmeyi ozlemiyorsunuz? Aynı şey. Anneniz çalışırken izin yapmaya ihtiyaç duyuyor da esinizin izin yapmak istemesi neden garip geliyor?bu kadar bogmayin birbirinizi. Burda bazı insanlar sizi iyice galeyana getiriyor. Sakin olmakta fayda var.

bakıcı da olsa arada ona da izin kullandırmak gerekiyor.
yoruluyorlar onlar da.
annen de yorulmuştur haklı olarak dinlenmek ister.
eşini haklı bulmuyorum.
ancak çok zaruri bir durum vadıysa eğer bir iki gün yrm gün de olsa gidip halletseydi madem.
konuşularak halledileşey şeyler bunlar.
çocuk büyütmek kolay değil.
o da taşın altına elini sokacak

Hala burada kendinizi doldurmayın

adam bir hafta gezecekmiş diyorsunuz bunda haklısınız ama bir gün bile gezememiş

anneniz de haklı sizin izniniz yokmuş eşin izinde iken o da izin yapmış olacakmış

olmuş bitmiş

sıkmayın artık canınızı

ama bir iki gün annen hiç gelmese eşin de hanyayı konyayı görürdü bir iki gün de eşine gezme imkanı tanısaydı belki daha iyi olurdu

yalnız ille de eşinle çocuğunla gezmelisin fikriniz sizde öfkeye neden oluyor ve doğru bir yaklaşım değil

bakın 10 yılı aşkın süredir evliyim çocuğum da sizinkinden büyük

ben eşim ve çocuğum olmadan gezmeye zaman yaratmaya çalışıyorum

bir yerde yalnız oturup kahve içmek

yetişkinlerle sohbet etmek ya da alışveriş için bile onların olmadığı zaman ayırmaya çalışıyorum

ya da eşim ve oğlum gidiyor ben evde kalıyorum veya ben ve oğlum gidiyoruz eşim evde kalıyor ya da biz evde eşim dışarıda geziyor

evli olmak 7/24 birlikte olmayı gerektirmiyor ki

herkesin tek kendini düşünerek zaman geçirmeye de ihtiyacı da var

çocuklar biraz daha büyüyünce diyecekler ki biz hep sizinle gezmeyeceğiz arkadaşlarımızla gezmek istiyoruz

o zaman onlar haklı diyeceğiz işte şimdi eşinizin ya da ona hak verenlerin dediği gibi herkesin ailesinden uzak da gezme kafa dağıtma hakkı var

birde burada eşimi haklı görüp beni suclayanlar eşime üzülenler oldu
bende oturup düşndm acaba ben mi hatalym hata bende mi eşime haksızlıkmı ediyoruz diye yok.. hi çbir haklı yanı yok
koydum tavrımı artık gezmenin g sini bile alamaz agzına.. böylesi müstahak benm eşim ve benm eşim gibi olanlara..!!
o kadar sinirliyim ki. zor tutuyorum kendimi hele anneme ettiği saldırışları hiç yediremiyorum kendime gezme sevdası ugruna

Ailene böyle laf etmesine izin verme.
Gerekirse bakıcı tutun yüz göz olmayın.
Bir de eşin kesinlikle suçlu fakat bende yıllık iznimde eve kapanmak istemezdim ne yalan söyleyim.
Kendi çocuğu evet ama herkesin birkaç gün nefes almaya ihtiyacı var.

Aynen!
Adam "işim var,hazır izinliyken şu işlerimi halledeyim" dese haklı derdim.
Gezmek istermiş.
Alsın bebesini,koysun arabaya götürsün parka.

elbette var.
eşim bana yapışık olsn demedim ben asla
sürekli bizimle gezsn biz olmadan birşeyler yapamamasın diye de bir ibare kullanmadm
ama su an ki olay ve durum cook cook farklı.
annem zaten sabahları geldi öglenede kadar durdu kadın.
anneme diyemem ki anne eşim gezecekms. sen gel bak nasıl diyebilrim ?
cok mu gezmeye ihtycı vardı ben 4 te cıkıyordm o zamanalar gidebilrdi topu topu 5 gün baktı ya 5 gün sadece burnumdan getirdi
üstelil evladı hastalandı hastayken bile eşim gezme sevdasndan vazgecmedi bilyormsnz
bir iki gün istemiyormuş beyefendi 7 gün boyunca gezecekms 1 senedir calşıyormuş ya hakkıymış !!
peki ya evladın ? o ne olacak sen gezme ugruna evladını ihmal edip anneme dil uzatamasınn .!

Aynen!
Adam "işim var,hazır izinliyken şu işlerimi halledeyim" dese haklı derdim.
Gezmek istermiş.
Alsın bebesini,koysun arabaya götürsün parka.
bende onu diyorrum beni yanlış anlıyorlar..
al oglunla vakit geçir avm götür parka götür dedesinin yanına götür
annenlere git.. cok gezmek istiyorsn cok bunldn ya hani
al getir benm iş yerime evladnla birşeyler yap
cok mu zoruna gitti.. evladına 5 gün bakmak zaman ayrmak
cocugum ateşli iken bile evde hasta yatarken gezme derdine düşmüş.

Herkes kendine göre haklı.
Anneniz haklı yeni evlenmiş eşine zaman ayırmak istiyor...
Eşiniz haklı çalışma hayatın gezmek istiyor ve gezmeyi çok seviyor belli.
Siz haklısınız eşinizin o cümleyi kurmaması gerekiyor.

Çözüm konusunda hepinizin de yardımı lazım..
İzin günlerinde 1-2 gün anneniz baksın
Eşiniz iznini kullanır.
Sizde ortayı bulun.. Eşiniz Gezmeyi çok seviyor belli. Siz gezme Vs. Derseniz dinler yada tersine daha çok gezer ki öyle sanırım. Gezdiği yerlerden eminseniz sorun yok bence. Durum şöyle olsaydı. Siz çalışmasaydınız yada izin günleriniz demo gelseydi ama eşiniz, çocuğunuzu ve sizi evde bırakıp sürekli dışarı çıkıp gezseydi o zaman durum değişirdi. %100 haklı olursunuz.

Desen kötü anne olursun.

Desen kötü anne olursun.
Diyorum, esimin cevabi ' ama cennet senin ayaklarinin altinda benim degil ' ya da 'sen annesin '.
Cenneti ben baska sekilde hak etmek istiyorum belki ya da seninle paylasmak oyle degil mi :)

Şöyle cümleler okuyunca erkeklerin evlenmekten çocuk yapmaktan topuklayıp kaçmasını anlıyorum. Eşim bana gezmenin g'sini unutucan evlenince dese ben de topuklardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…