• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Yıllık İzni Ve Gezme Sevdası..

Eşinizin lafları çok ağır.:110:
Para verdiği için kendinde bu kadar saçmalama hakkı görmüş olmalı ki para da para olsa gam yemicem.
Öyle bakmasın o zaman demekle olmuyor.Verseymiş 200 lira tutsaymış bir haftalığına çocuğunu baktıracak birini kolaysa.
Söyleyin bundan sonra öyle yapsın hatta.
Densiz.:KK67:

Senin ve esinin hakli ve haksiz oldugu noktalar var ama annen komple hakli. Herkesin oldugu gibi annenin de yillik izin hakki var ve 650 tl cocuk bakimi icin cok cok az bir para. Cocuk en kiymetli emanet sonucta. Ben cok daha fazlasini verseler dahi kimsenin cocugunu emanet alamam.

Çocuğa bakmak calismaktan çok daha yorucu bir iş . Eşiniz bunalmis olabilir haklı bu noktada

Çocuk istemesini bilirler iş bakmaya gelince toz oluverir bu koca milleti.

650 tl ye annen gibi bakacak birini bulursa kocan, rahata erersin anca. Annenizde haklı sonuçta.
Ve annenin para alması kocana niye batıyor ki. Alsın tabi. Bir bakıcı bulsanız iki katını ödemek zorunda kalırsınız. İhtiyacı varmış ki daha önceden de çocuk bakıyomuş.

Erkek milleti işte. Herşeyi annelere yüklerler. Bende de var aynısından.

Madem para çok batti gözüne sizde ona deyinki "madem öyle ben çalışmayayim evde oturup cocugumuza bakayım" bir de ne demek oluyor bu allah aşkına tek başına gezme sevdası evli bari çoluk çocuk sahibi adam.. onun canı varsa seninde annenin de canı var..

1 hafta da mı bunalmış. Normalde anneanne ve anne bakıyor bu belli. Sonucta konu sahibinin guven sorunu yoksa beyfendi de yillik izindeyse ki bu bi haftaymis zaten en azindan iki gun kafa dinlemeye hakkı vardır . Evlilik ikiz pusette gezmek demek degil ki insanlarin kendi alanı tabi ki olacak

Kayınvalide çağırın bir hafta Hem annen hem eşin memnun olsun.Tmm anneler daha çok bakıyor ama erkekler çok evcil değil.Ben de olsam gezemesem daralırdım.

Adam acayip bencil. Bu çocuğa nasıl babalık yapacak ben onu merak ettim. Siz yıllık izne ayrilsaydiniz çocuğumla vakit geçireyim derdiniz. Adam yıllık izinde cocugu kv ye atacak gezmelere gidecek. Sadece pazardan pazara çocukla nasıl bağ kurabilecek. Onda bile siz zorlamadan kaçma peşinde.

Beraber gezsinler demedim ki. Çocuk isteğen babalar yeri geldiğinde bakmak zorunda. Her zaman anneye yada anneanneye yüklememeli. mavi_24.

Ada'mın evli olması ve gezmesi arasındaki bağlantı ne

Ben de evde bunalıyorum

Tatilde evde oturacağıma işe gitsem daha iyi diyorum

Evde çocuk bakmak zor bir iş bir de alışkın olmayan Ada'm için daha zor

İzin alırken dinlenip gezeceğini düşünmüş ve hiç gezememiş

Anneniz de haklı ama keşke bir iki gün Ada'ma da gezme imkanı tanısaydınız

Valla kv öğlene kadar gelip çalışmış. Çok meraklıysa gezmeye sabahtan çıkıp öğlene kadar gezeymiş.

gezemez efendim.
öncelik çocuk olacak anne ve babanın.
çocuktan fırsat kalırsa gezsin tozsun.

ben çalışmıyorum 3 çocuk olduğu için. haliyle 7/24 dört duvar arasında bunalıyorum. eşim işten geldiğinde akşamları ve hafta sonları çocuklarla ilgilenmeyi ona devrediyorum.
annelik ve ev hanımlığı ne kadar zorsa, çalışan ve baba olmak da o kadar zor olacak tabi ki.
çocuklar büyüyene kadar anneler nasıl nefes alacak alan bile bulamıyorsa, babalar da o kahrı çeksin bir zahmet.

ya da 3 çocuğu vereyim bakıcıya, çalışayım, yıllık iznim zaten 1 hafta, onda da gezeyim tozayım. ee çocuklar?
çalışırken akşamları 3-5 saat ilgilendim, vazifemi yaptım, bitti mi?

bencil koca işte.

örneğin eşimin bir pazarı var dinlenmek için.
sabah 7 de bebekle birlikte kalktı, onu oyaladı, ben uyurken getirdi, emzirdim. ben uyumaya devam ettim, eşim bebeği uyuttu. kahvaltıyı hazırladı. diğer kızlarım uyandı, onları oyaladı, beni uyandırmasınlar diye.
şimdi de ben kk da takılırken, kızların karnını doyurdu, sofrayı topladı. birazdan da evi derleyip toparlayacak eğer kaçmazsa :)

Birde üste çıkıp suç bastiryor bana
Ben esimi haklı bulanlari anlayamıyorum anlam veremiyorm sonuna kadar haksız öncelik evlâdı
Yok öyle annenneye atipda 7 gu boyunca orda bursa fink atıp keyif yapmak bu babalık değil. Olamazda. Annemde haklı sonuna kadar onunda dinlenmeye ihtiyacı var c tesi pazar biz varız hiç gezemedise bizimle gezsn çok mu zor ?

Birde üste çıkıp suç bastiryor bana
Ben esimi haklı bulanlari anlayamıyorum anlam veremiyorm sonuna kadar haksız öncelik evlâdı
Yok öyle annenneye atipda 7 gu boyunca orda bursa fink atıp keyif yapmak bu babalık değil. Olamazda. Annemde haklı sonuna kadar onunda dinlenmeye ihtiyacı var c tesi pazar biz varız hiç gezemedise bizimle gezsn çok mu zor ?
haklısın bence de.
ayrıca artık bekar değil. her zaman tek başına gezemez. hayat çalışırken çocuk yaparken müşterek de çocuğa bakmak ve beraber gezelim deyince mi "yalnızlık" elzem oluyor?

yalnız gezmeyi çok seviyordu madem evlenmeseydi de ölene kadar istediği kadar gezseydi.

Adam acayip bencil. Bu çocuğa nasıl babalık yapacak ben onu merak ettim. Siz yıllık izne ayrilsaydiniz çocuğumla vakit geçireyim derdiniz. Adam yıllık izinde cocugu kv ye atacak gezmelere gidecek. Sadece pazardan pazara çocukla nasıl bağ kurabilecek. Onda bile siz zorlamadan kaçma peşinde.
Adam pazarları da evde degilmis ki, çıkıp geziyormus zaten. Amma acidilar adama, zamansız izin almış çocuğu bakıcıya bırakacak eşi ışte gezecek beyefendi. 2 izni daha varmış. Bayramlara getirseydi madem de eşi ve çocuğuyla gezseydi. Konu sahibi ne yapsın onun canı yok mu? Evli insan tek gezer mi derken çocuk sorumlulugunu paylasmamasini anlıyorum ben. Yapışık olalım demiyor zaten.

Eşiniz saçma düşünüyor bence. Henüz evli çocuklu bir adam olduğunu kavrayamamış gibi. Ayrıca normal bakıcılar da arada izin alır ve bu iznin mantıken eşlerden birinin izinde olduğu veya bir aile bireyinin çocuğa bakabileceği zaman alınması gerekir.
Ayrıca ne demek izninde tek başına gezmeler falan? Benim eşim sadece ablasına annesine falan gider nadiren bensiz. O da eğer ben gitmeyi o sırada istemiyorum veya benim zamanım yok diye tek başına gider. Yoksa bensiz gitmek istediği için değil. Ya da bu ikimiz için de geçerli, eğer resmi işimiz için, eğitim vs. diye bir yerlere gitmemiz gerekiyorsa ve beraber gidemeyeceksek yalnız gideriz. Yoksa hazır onun izni yokken ben gezeyim falan olmaz yani saçma. Yani en fazla avmye falan gideriz biz o şekilde.
Çocuk kendisinin değil sanki. Sanki siz başına yıktınız çocuğu. Çok çirkin.

Para verdiğiniz için haklı.
Belki gezme programı olmasa bile elini kolunu bağlayan çocuk istemiyordur.
Başka bir tanıdık veya bir bakıcı ayarlayabilirdin.

haklısın bence de.
ayrıca artık bekar değil. her zaman tek başına gezemez. hayat çalışırken çocuk yaparken müşterek de çocuğa bakmak ve beraber gezelim deyince mi "yalnızlık" elzem oluyor?

yalnız gezmeyi çok seviyordu madem evlenmeseydi de ölene kadar istediği kadar gezseydi.
Bende aynı şeyleri söyledm eşime
Madem yalnz gezmeyi bu kadar seviyordn evlenmesednn bol bol kafama göre gezzedin diorum
Bana verdiği cevap iyi illa evlendk die gezilmeyecek mi herşeyi birlikte mi yapacağz benm tek başıma çıkma Gezme hakkm yok mi vs vs
1 yıl boyunca çalışms iznnde hep evde oturmuş onunda hakkı deglmyms gezmek dolasma k gezip dolasnca baba olunmuyormuymus herşeye bir cevabı var.

Para verdiğiniz için haklı.
Belki gezme programı olmasa bile elini kolunu bağlayan çocuk istemiyordur.
Başka bir tanıdık veya bir bakıcı ayarlayabilirdin.
Elini kolunu bağlayan bir çocuk istemiyor dur ' ne kadar yalns bir kelime ! Hayretler içerisindeym böyle belirttiginiz cocuk onn evlâdı evlâdı ! Onn bunn sıradan bir çocuğu değil o zaman anneler napsn bu mu babalık ?

Back
X