Diğer izin lernde illaki verilir fırsat ama annemde yeni evlendi oda kendine göre haklı yne arada kalan ben oldm ve bu Gezme merakını anlayamıyorum benEşin yıllık iznindeyken bir kaç gün de ona fırsat verin. Salı perşembe mesela annen normal baksın o da biraz gezsin. Eşin de çalışıyor biraz fırsat verin.
Bir de çok istiyorsa gezmeyi işten çıkmayı teklif edin.
Evliyken bu derece Gezme merakı normal miSiz kendinize aile disindan bir bakici bulun ,1 seneyi doldurunca 1 hafta esinizin ,1 hafta sizin izninize denk gelecek sekilde izin kullanir ,
Esinizin yapisi belli zorlamanin manasi yok ,
Bu adam cocuk olunca degismez ki
İnsanin huyu neyse degismez ,evlenince duzelir evlenince degisir diye bir sey yok ,Evliyken bu derece Gezme merakı normal mi
Erkek ,kadin gibi evcimen yapiya sahip olamaz.cogu erkek boyle. Bir gün durur iki gün durur.3. Gün sıkılır. Ve tek basina birseyler yapmakta hakki,tabii sizi ihmal etmeden.Evliyken bu derece Gezme merakı normal mi
Ama anneme biz dedik orda aldığım parayı biz verelm anne benm ogluma bak die su an ihtiyaci olmasa yne almaz eşimin zoruna gitmesin çok yanls buluormbenim eşim yıllık izine ayrıldığında planı 20 gün evde yatmak olurdu:)
eşiniz gezmeyi seviyor belliki.evet ikinizin cocugu bakmak zorunda tabiki ama esinizede cok kizamadim ben bu konuda.
anneniz bakıyormuş zaten normalde iki gün daha baksa oda iki gün gezseydi.
evet annenizin maasli bakması esinizin zoruna gitmiş.fırsat bu fırsat dile getirmiş..
İzin de die hergun gezip dolaşması mi gerek ?Esin hakli bir hafta izin almis kullanamamis
bencede yanlış ama belliki eşiniz sorun etmiş.heralde o benim torunum öyle sey olurmu felan demesini bekledi.Ama anneme biz dedik orda aldığım parayı biz verelm anne benm ogluma bak die su an ihtiyaci olmasa yne almaz eşimin zoruna gitmesin çok yanls buluorm
Para fikirini ilk sunan eşim oldu annemde ihtiyacı oldu için zaten başkasının çocuğuna bakıyordu . eşi emekli olunca zaten almayacak su an bakıcıya veremem bebeğimi guvenenem kimseye zaten para olayı olmasa ağzını acamazdida işte başıma kakmasina çok sasirdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?