kabul etmek zor ama dunyada bir olgu var. kadinlar , arkadaslariyla tatile cikarlar. ben bir cok kez yaptim, ve bu sekilde tatile giden bir cok kadin arkadasim var. hepside mutlu evliligi olan insanlar benim gibi.Zorla olan adamin yalniz kalmak istemesi.
Gidin gezin yalniz keyif alicak misiniz cok sacma iki tarafta izinli biri evde biri gezmede.
Bilet otel tur vize hersey ayarlanir sondakika birininki iptal olur digeri gider bunu anlarim
Ama bunda anladigim sadece gitsinnnn
olur mu o erkek, velinimetimiz, yasam kaynagimiz, gunesisigimiz, o gezsin tozsun, geriden kadinlar isede gider, cocuga da bakar.
kabul etmek zor ama dunyada bir olgu var. kadinlar , arkadaslariyla tatile cikarlar. ben bir cok kez yaptim, ve bu sekilde tatile giden bir cok kadin arkadasim var. hepside mutlu evliligi olan insanlar benim gibi.
benim hayatim sadece esimden ibaret degil, arkadasimlada tatile cikabilir, vakit gecirebilir ve keyif alabilirim.
kabul etmek zor ama dunyada bir olgu var. kadinlar , arkadaslariyla tatile cikarlar. ben bir cok kez yaptim, ve bu sekilde tatile giden bir cok kadin arkadasim var. hepside mutlu evliligi olan insanlar benim gibi.
benim hayatim sadece esimden ibaret degil, arkadasimlada tatile cikabilir, vakit gecirebilir ve keyif alabilirim.
Sürekli plan yapıyor mu bilemem ama 1 hafta yıllık izni için plan yapması normal.Ben eşime gezmesn yada gezemessn demedmm evli insan gezemez gibi bir yorumda yapmadım
Evli insanın bu derece Gezme meraklisi olup sürekli plan yapması mantık limi die sorumu dile getirdim
Kimsenin hayati esinden ibaret degil . Ama arkadasindan da degil.
Bulusun arkadaslarinizla sinemaya alisverise gidin kahve icin agda partisi yapin ama tatilimi kocami bebemi evde birakip arkadasimla gecirmem. O tatil degil zehir olur
Hangi dunyada var bu olgu mutsuz evlilikler dunyasinda mi ? Cocuklarla olmuyosa hastalik yemek problemse onlari birakip esle gidersiniz .
Hatta arkadasiniz olmasa yine tek gidersiniz cunku o es sizle gelmez
Biraz fazla sert değil mi yorumunuz
Belki yılda üç beş tatil yapıyordur o arkadaş
Biri arkadaşla biri eşle biri aile ile vs vs
Geçen görümcemin eşi 3-5 gün tatile tura gitti eşim de gidecekti ama ayarlayamadı işi
Ben gidebiliyor muyum gidemiyorum ama gidilir mi gidilir
Herkes ortamına göre yaşıyor şartlara göre eşimsiz sinemaya gitmem olağan ise tatile gitmem de olağan olabilir
İzin de die hergun gezip dolaşması mi gerek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?