Eşimin Yıllardır Görüşmediği Kardeşi

Siz yaşadığınız şehri terk etmezsiniz, eşiniz terk etmiş. Demek ki ancak öyle huzur bulabilmiş. Eş olmak, karşınızdaki insanın tüm hayatına müdahale etme hakkı vermemeli bir insana.

bulaşmayın. hiç size anlatılmamış pis şeyler çıkabilir işin altından.
bir arkadaşım, sizin gibi boyunu aşan bir meseleye bulaştı ve eşi ile bir aile bireyini barıştırdı. meğerse bu ailedeki bireyin psikiyatrik sorunları varmış. aileye öyle musallat olmuş durumda ki karşıdan dehşetle izliyoruz kızın çaresizliğini.

Bence hiç girmeyin, ailenin kötüsü hayatı zehir ediyor, bunlar da çok iyi olsaydı, şimdiye birileri bulurdu eşinizi. Öldü sanmak ve buna okay olmak ne demek on küsür sene
Vallahi öyle. Hatta bi ara eşimin yaşadığı yeri çok merak ettim, beni götürdü. Plakayı görmüş bir arkadaşı uzaktan, arabanın önünü kesip eşimi bir hışımla aşağı indirip sarılmıştı, ölmemişsin lan diye..

Hayatımda yeterince manyak var zaten.. Bulaşmamak en doğrusu

Başınıza iş almayın, bırakın eşiniz istiyorsa görüşsün...

Ya bende aynen öyle yapıyorum. Kız aşırı iyi-sakin birine benziyor. Ama sosyal medyaya her zaman bu yansıtılmaz mı zaten..
Ötesini bilemiyorum

Evet, şuan mesela o pişmanlık var eşimde. Yani her gün kardeşinin muhabbeti geçiyo evimizde. Ama adım da atmaya çekiniyor açıkçası. Bilmiyorum belki zamanı vardır, belki hayırlısı böyle olmasıdır..

Eşiniz evlenirken dahi ulaşıp kardeşlerini davet etme gereği bile duymamış. Babasının yanından kaçarcasına gitmiş sanki annesi ile görüştürmüyormuş gibi. Babasını sildi madem kardeşleri ile görüşmesi kendi elindeymiş her zaman.
Yıllar sonra bu özlem nidaları bana geçmiyor. Kardeş sevgisi olan insan en baştan bağlarını koparmazdı.
Siz de hiç karışıp olaya dahil olmayın. Ne güzel ne kadar az eş akrabası o kadar sakin kafa, huzur ve mutluluk demek.

Onlar eşimden önce evlenmiş, onlar da eşimi davet etmemiş ona bakarsanız. Abilerine ulaşmaları çok da zor birşey değil, isteyen ulaşabilirdi.
İki tarafta adım atmaya aciz nedense..

Programa çıkın möge abla bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…