- 20 Mart 2024
- 1.787
- 1.715
- 48
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
babası buna 2016 yılında 600 bin tl kadar bi kazık atıyor, eşim de annesinin (kayınvalidemin) yanına geliyor. Tabi döndüğünde yaş oluyor 25-26..
Annesinin yanına gelirken de herşeyi herkesi ardında bırakıyor. Kimseye hiçbirşey söylemeden resmen yaşadığı şehiri terk ediyor. Hatta bunu öldü falan zannediyorlar orada, öyle bi terk ediş
2016'da yediği kazıktan sonra herkesle görüşmeyi bırakıyorsa nasıl 10 11 yıl oluyor?yıllar yıllar geçmiş (10-11 yıl).
Adam aldatma rekoru kırıyor resmen her kadını da ağına almış. Kesin onlara da '' eşim beni aldattığı için boşandık '' demiştir :)Fakat babası hep kadıncağızları aldattığı için (ŞUAN 6.’ya evli)
Kendisi arayamaz, numarası vs yok. Biz eşimle sosyal medya da kullanmıyoruz. Birbirimizi tanımadan önce de yoktu yani, sonra da açma gereği duymadık hiç.Eşin çok özlüyorsa kendisi arasın kardeşini, anladığım kadarıyla hiç tanımıyorsun ya tam bir görümce çıkarsa da sonra buraya görümcesinden dert yanan üyeler gibi olursan
BulaşmaKısa anlatmaya çalışacağım detaya girersem çıkamam
Kayınvalidem ve kayınpederim eşim 6 yaşındayken boşanmış. Sebebi aldatma..
Bunların evliliğinden eşim ve bir erkek kardeşi var.
Daha sonra kayınpederim 2. Evliliğini yapıyor. Ondan da bir kız çocuğu var. Ondan da aldatma sebebi ile boşanıyor.
Ve yine daha sonra evleniyor 3. Evliliğini yapıyor. Ondan ise bir oğlu var.
Şimdi toplamda eşim, 4 kardeş.
Eşimin annesi ve babası boşandıktan sonra eşim babasında kalıyor. Diğer erkek kardeşi annesinde.
Eşim babasında kaldığı için diğer kardeşleri ile de görüşüyor doğal olarak.
Fakat babası hep kadıncağızları aldattığı için (ŞUAN 6.’ya evli) eşim zamanla babasının karakterinden ve yaptıklarından bunalıyor ve ayrıca babası buna 2016 yılında 600 bin tl kadar bi kazık atıyor, eşim de annesinin (kayınvalidemin) yanına geliyor. Tabi döndüğünde yaş oluyor 25-26..
Annesinin yanına gelirken de herşeyi herkesi ardında bırakıyor. Kimseye hiçbirşey söylemeden resmen yaşadığı şehiri terk ediyor. Hatta bunu öldü falan zannediyorlar orada, öyle bi terk ediş
Şuan günümüze gelirsek de eşim babasının yanından geldiğinden beri kardeşleri ile görüşmüyor. Kardeşleri hiç aramamış sormamış da..Birbirlerinden o günden beri haber alamıyorlar. Ama eşim aşırı bi özlem çekiyor.
Benim de dün gece fotoğraflardan aşina olduğum kız kardeşi rüyalarıma girdi. Çok da etkilendim..
Ve dedim ki acaba kızla sosyal medya üzerinden iletişim sağlayıp, bi şekilde görüşme mi ayarlasam.
Kızcağınızın ne tepki vereceğini de bilmiyorum. Aradan yıllar yıllar geçmiş (10-11 yıl).
Sizce kıza yazsam mı, yoksa hiç bulaşmamak mı daha doğru ?
Durumu da eşime hiç danışmadım..
Ay sayısalımı konuşturmuşum yine2016'da yediği kazıktan sonra herkesle görüşmeyi bırakıyorsa nasıl 10 11 yıl oluyor?
2025'e yeni girdik taş çatlasa 9 yıl olur
Kendisi arayamaz, numarası vs yok. Biz eşimle sosyal medya da kullanmıyoruz. Birbirimizi tanımadan önce de yoktu yani, sonra da açma gereği duymadık hiç.
Ama şimdi kızla iletişime geçmem gerekirse bi hesap açıp öyle iletişim sağlıcamkafamda bir sürü şey kurdum hazır.
Ama hazır olmadığım tek şey dediğin gibi görümcelik konusuo kadar şey varken, düşünmedim böyle bişeyi açıkçası..
Yo aslında görüşmek istedi, hep dile de getirir yani. Hatta numarasını istedi birkaç kişiden ama onlarda da yokmuş..Çok özleseydi, görüşmek isteseydi abi olarak bir yolunu bulur ulaşırdı kardeşine. Çok istediğini de sanmıyorum. Birde ben kayınaile olaylarında köprü olmayı tercih etmem açıkçası çok alelade birşey olmadıkça. Yıllardır görüşmediği kardeşiyle eşimi buluşturmam. Kendi istiyorsa arasın bulsun barışsın.
Tabi tabi, aldatmatik resmenAdam aldatma rekoru kırıyor resmen her kadını da ağına almış. Kesin onlara da '' eşim beni aldattığı için boşandık '' demiştir :)
Siz bilirsiniz tabi ama ben düzenin bozulmaması taraftarıyım. İyi mi kötü mü bilemiyorsun. Yıllar sonra o kardeşlik bağı kurulur mu? Çok zor. Ama çok özlem çekiyorsa yazabilirsiniz. Benim de öz babamın başka kadından olan bi kız kardeşim varmış hiç merak etmiyorum umarıım oda etmez. Bazen sosyal medyadan bulup yazanlar oluyordu kuzenim olduğunu söylemişti biri. Görüşmek istedi kabul etmedim. Zaten kötü bir ayrılık hikayesi olmuş çok farklı dünyalarımız var. Tabi bunlar benim düşüncelerim belki eşinizin kardeşi de mutlu olur yazdığınıza.
Merhaba. Merakımdan soruyorum tamamen neden kardeşinizle görüşmek istemiyorsunuz? Yargılayıcı bir soru değil yanlış anlamayın tamamen ne düşündüğünüzü ne hissettiğinizi merak ettimAdam aldatma rekoru kırıyor resmen her kadını da ağına almış. Kesin onlara da '' eşim beni aldattığı için boşandık '' demiştir :)
Siz bilirsiniz tabi ama ben düzenin bozulmaması taraftarıyım. İyi mi kötü mü bilemiyorsun. Yıllar sonra o kardeşlik bağı kurulur mu? Çok zor. Ama çok özlem çekiyorsa yazabilirsiniz. Benim de öz babamın başka kadından olan bi kız kardeşim varmış hiç merak etmiyorum umarıım oda etmez. Bazen sosyal medyadan bulup yazanlar oluyordu kuzenim olduğunu söylemişti biri. Görüşmek istedi kabul etmedim. Zaten kötü bir ayrılık hikayesi olmuş çok farklı dünyalarımız var. Tabi bunlar benim düşüncelerim belki eşinizin kardeşi de mutlu olur yazdığınıza.
Bende çok merak ettim de hassas noktasına dokunmaktan korktumMerhaba. Merakımdan soruyorum tamamen neden kardeşinizle görüşmek istemiyorsunuz? Yargılayıcı bir soru değil yanlış anlamayın tamamen ne düşündüğünüzü ne hissettiğinizi merak ettim
Ben bu konularda duygusal bi insan değilim çünkü şuan birlikte büyüdüğüm akraba, kuzenlerimle bile bağ kurmuş biri değilim birazda kişiye göre değişiyor sanırım. Ama eğer ki eşiniz gerçekten sağlam bir kardeşlik ilişkisi kurmuş olsaydı şuan görüşüyor olurlardı bence. Bunu sadece eşiniz değil karşı tarafta istiyor olurdu. Kardeşlik sadece kan bağı ile olmuyor ne yazık ki. Ben zaten hep meraksız biri oldum. Babamı bile tanımadım anneme de nerde diye sormadımTabi tabi, aldatmatik resmen
Şimdi siz varlığını bile sonradan öğrendiğiniz için belki de görüşmemekte haklı olabilirsiniz.
Peki eşimin durumunda olsaydınız, bi yaşanmışlığınız olsaydı ve araya uzun zaman girdikten sonra sizinle görüşmek istiyor olsaydı, o zaman ne hissederdiniz ?
Tabi cevaplamak istemezse saygı duyarımBende çok merak ettim de hassas noktasına dokunmaktan korktum
Belki de en doğrusu sizin gibi hissedip sizin gibi düşünebilmektir. Size bu zamana kadar en ufak bi yararı olmayanın, zararı da olmasın..Ben bu konularda duygusal bi insan değilim çünkü şuan birlikte büyüdüğüm akraba, kuzenlerimle bile bağ kurmuş biri değilim birazda kişiye göre değişiyor sanırım. Ama eğer ki eşiniz gerçekten sağlam bir kardeşlik ilişkisi kurmuş olsaydı şuan görüşüyor olurlardı bence. Bunu sadece eşiniz değil karşı tarafta istiyor olurdu. Kardeşlik sadece kan bağı ile olmuyor ne yazık ki. Ben zaten hep meraksız biri oldum. Babamı bile tanımadım anneme de nerde diye sormadımO kadar gamsız bi çocuktum ki dünya yıkılsa sormam noldu diye asdfgh
Elbette cevaplarım; Hiç görmediğim birine karşı duygular beslemiyorum açıkçası. Merak etmiyorum. Çocukken babamı bile hiç merak etmedim. Annem anlatırdı neden ayrıldığını ve görüşmek istersem buna engel olmayacağını söylerdi ben '' yok ya gerek yok o istese görürdü '' derdim :) Hiç ayrıntıya girip neden gitti diye bile sormazdım. Düzenimin bozulmasını, nasıl nerede kiminle büyüdüysem o şekilde devam etmesini isteyen biriyim. Olaylara çok duygusal bakamıyorum.Merhaba. Merakımdan soruyorum tamamen neden kardeşinizle görüşmek istemiyorsunuz? Yargılayıcı bir soru değil yanlış anlamayın tamamen ne düşündüğünüzü ne hissettiğinizi merak ettim
Ay duygusallık bi yana ben meraktan yapamazdım heralde.Elbette cevaplarım; Hiç görmediğim birine karşı duygular beslemiyorum açıkçası. Merak etmiyorum. Çocukken babamı bile hiç merak etmedim. Annem anlatırdı neden ayrıldığını ve görüşmek istersem buna engel olmayacağını söylerdi ben '' yok ya gerek yok o istese görürdü '' derdim :) Hiç ayrıntıya girip neden gitti diye bile sormazdım. Düzenimin bozulmasını, nasıl nerede kiminle büyüdüysem o şekilde devam etmesini isteyen biriyim. Olaylara çok duygusal bakamıyorum.
Evet bu soruyu sorarken çekinen çok insan oluyor ama ben tam tersi hiçbir şey hissetmiyorum gerçekten. Belki babamı görüp birazda olsa büyümüş olsaydım sonradan gitseydi bi şeyler hissedebilirdim oda belki. Ama insan hiç görmediği birine karşı duygular besleyemiyor. Bu kişi annem olsaydı yine değişmezdi. Eğer evlatlık alınmış olsaydım başka ailede büyüseydim '' benim öz ailem kim acaba? '' diye sorgulamazdım. Belki kötü insanlar, belki kardeşim de zararı olan biri.. Sonradan bağ kuracağıma inanmıyorum. Bizim ailede bile birbirine sevgi saygı besleyen kardeşler hiç yoktur zaten. Yalnız olmanın gururunu yaşıyorum diyebilirim :) Hiç üzüleceğim bir durum olmadı benim için.Bende çok merak ettim de hassas noktasına dokunmaktan korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?