Eşimin Yıllardır Görüşmediği Kardeşi

Kesinlikle öyle. Senin ona olan düşkünlüğü çok iyi bildikleri için sonuna kadar kullanıyorlar. Aslında bu noktada '' bana değer veriyor '' düşüncesi ile kıymet vermeleri gerekirken maddi manevi senden faydalanmaya çalışıyorlar. Annem kardeşim olmadığı için böyle net konuşabildiğimi söylüyor ama ilgisi yok. Kötü kötüdür onu kardeşin, annen, baban diye sonuna kadar destekleyemezsin, sevebilirsin ama koruyamazsın.
Rüyanızı '' totonuz açıkta kalmış '' diye yorumluyorum asdfgh
Aynen öyle. Kötü hangi açıdan bakarsan bak kötüdür. Değişmez de. Gün gelir yine yapacağı kötülüğü yapar.
Ama biz duygusallar olarak her defasında karşımızdaki kişinin değiştiğine inanmak isteriz. Değişmediğini de asla kabullenmeyiz.

Rüya yorumun için de teşekkür ederim balım hahahahah 😂 sağol..

KP love machine herhalde, her kadından bir çocuk peydahlamış🙄kadınlar da salak geldi bana insan 5 kez bosanan birinin 6.karısi olmayı neden ister?🙄🙄
Yalnız bu kadıncağız kardeşleri bulursa 4-5 tane cici kayınvalidenin ortaya çıkma ihtimali var ay korkunç 😱

Kısa anlatmaya çalışacağım detaya girersem çıkamam 😂
Kayınvalidem ve kayınpederim eşim 6 yaşındayken boşanmış. Sebebi aldatma..
Bunların evliliğinden eşim ve bir erkek kardeşi var.

Daha sonra kayınpederim 2. Evliliğini yapıyor. Ondan da bir kız çocuğu var. Ondan da aldatma sebebi ile boşanıyor.

Ve yine daha sonra evleniyor 3. Evliliğini yapıyor. Ondan ise bir oğlu var.

Şimdi toplamda eşim, 4 kardeş.

Eşimin annesi ve babası boşandıktan sonra eşim babasında kalıyor. Diğer erkek kardeşi annesinde.
Eşim babasında kaldığı için diğer kardeşleri ile de görüşüyor doğal olarak.

Fakat babası hep kadıncağızları aldattığı için (ŞUAN 6.’ya evli) eşim zamanla babasının karakterinden ve yaptıklarından bunalıyor ve ayrıca babası buna 2016 yılında 600 bin tl kadar bi kazık atıyor, eşim de annesinin (kayınvalidemin) yanına geliyor. Tabi döndüğünde yaş oluyor 25-26..

Annesinin yanına gelirken de herşeyi herkesi ardında bırakıyor. Kimseye hiçbirşey söylemeden resmen yaşadığı şehiri terk ediyor. Hatta bunu öldü falan zannediyorlar orada, öyle bi terk ediş 😆

Şuan günümüze gelirsek de eşim babasının yanından geldiğinden beri kardeşleri ile görüşmüyor. Kardeşleri hiç aramamış sormamış da..Birbirlerinden o günden beri haber alamıyorlar. Ama eşim aşırı bi özlem çekiyor.

Benim de dün gece fotoğraflardan aşina olduğum kız kardeşi rüyalarıma girdi. Çok da etkilendim..
Ve dedim ki acaba kızla sosyal medya üzerinden iletişim sağlayıp, bi şekilde görüşme mi ayarlasam.
Kızcağınızın ne tepki vereceğini de bilmiyorum. Aradan yıllar yıllar geçmiş (10-11 yıl).

Sizce kıza yazsam mı, yoksa hiç bulaşmamak mı daha doğru ?
Durumu da eşime hiç danışmadım.. 🧐
Bilmiyoruz kı nasıl biri. Sonra keşke haber ıletısım kurmasaydım dıyenkonuda acabılırsın. Iyıkı yazmısımda dıyebılırsın. Ben yerınızde olsam çaktırmadan fake hesaplardan bakardım.

Hiç karışma bu konuya. Eşin diyalog kurmak isterse kurar, iletişime geçer. Sen yazarsın, neden yazdın olursa durduk yere üzülürsün. Kardeşi ne tepki verecek belirsiz. Eşine düşüncelerini söyleyebilirsin. Üzülüyorsun iletişime geçmeyi deneyebilirsin diye.

Tabi tabi, aldatmatik resmen 😂
Şimdi siz varlığını bile sonradan öğrendiğiniz için belki de görüşmemekte haklı olabilirsiniz.
Peki eşimin durumunda olsaydınız, bi yaşanmışlığınız olsaydı ve araya uzun zaman girdikten sonra sizinle görüşmek istiyor olsaydı, o zaman ne hissederdiniz ?

Bu bence kişiden kişiye değişen bir durum
Ben çok duygusalımdır, 15 sene beni aramayan babam ortaya çıktığında asla kıyamadım, canla başla koştum
En küçük kardeşim babamı hiç görmedi, hiç tanımadı sonradan da görmek istemedi, hayatım böyle iyi şimdiye kadar yoktu şimdiden sonra da gerek yok dedi. Hatta babam öldüğünde beni arayıp başın sağolsun abla dedi ve ardından taziyeye geldi ölen ikimizin de babasıydı. Diğer kardeşlerim babamı tanımalarına rağmen hiç etkilenmediler, cenazede bile yalnızdım evli değildim o zamanlar tek başıma kaldırdım cenazesini. Uzun zamanlar bazı insanlar da bir özlem oluştururken bazı insanlarda tüm izleri siliyor.
Eşinizi görüşme konusunda cesaretlendirebilirsiniz ama siz bir girişimde bulunmayın özellikle karşı tarafın da durumu belirsizken, aramak karşılıklı bir eylemdir ikisi de birbirini aramadığına göre çokta istememişler belki yeniden bir araya gelebilirler ama bunu kendilerinin yapması lazım

Taraflardan böyle bir talep gelmedikçe, kimse için böyle bir girişimde bulunmayın. Sonrasında yaşanılacak kötü bir durum olduğunda "senin yüzünden, sen sebep oldun" denilebilir.

Kısa anlatmaya çalışacağım detaya girersem çıkamam 😂
Kayınvalidem ve kayınpederim eşim 6 yaşındayken boşanmış. Sebebi aldatma..
Bunların evliliğinden eşim ve bir erkek kardeşi var.

Daha sonra kayınpederim 2. Evliliğini yapıyor. Ondan da bir kız çocuğu var. Ondan da aldatma sebebi ile boşanıyor.

Ve yine daha sonra evleniyor 3. Evliliğini yapıyor. Ondan ise bir oğlu var.

Şimdi toplamda eşim, 4 kardeş.

Eşimin annesi ve babası boşandıktan sonra eşim babasında kalıyor. Diğer erkek kardeşi annesinde.
Eşim babasında kaldığı için diğer kardeşleri ile de görüşüyor doğal olarak.

Fakat babası hep kadıncağızları aldattığı için (ŞUAN 6.’ya evli) eşim zamanla babasının karakterinden ve yaptıklarından bunalıyor ve ayrıca babası buna 2016 yılında 600 bin tl kadar bi kazık atıyor, eşim de annesinin (kayınvalidemin) yanına geliyor. Tabi döndüğünde yaş oluyor 25-26..

Annesinin yanına gelirken de herşeyi herkesi ardında bırakıyor. Kimseye hiçbirşey söylemeden resmen yaşadığı şehiri terk ediyor. Hatta bunu öldü falan zannediyorlar orada, öyle bi terk ediş 😆

Şuan günümüze gelirsek de eşim babasının yanından geldiğinden beri kardeşleri ile görüşmüyor. Kardeşleri hiç aramamış sormamış da..Birbirlerinden o günden beri haber alamıyorlar. Ama eşim aşırı bi özlem çekiyor.

Benim de dün gece fotoğraflardan aşina olduğum kız kardeşi rüyalarıma girdi. Çok da etkilendim..
Ve dedim ki acaba kızla sosyal medya üzerinden iletişim sağlayıp, bi şekilde görüşme mi ayarlasam.
Kızcağınızın ne tepki vereceğini de bilmiyorum. Aradan yıllar yıllar geçmiş (10-11 yıl).

Sizce kıza yazsam mı, yoksa hiç bulaşmamak mı daha doğru ?
Durumu da eşime hiç danışmadım.. 🧐

Kendisi arayamaz, numarası vs yok. Biz eşimle sosyal medya da kullanmıyoruz. Birbirimizi tanımadan önce de yoktu yani, sonra da açma gereği duymadık hiç.
Ama şimdi kızla iletişime geçmem gerekirse bi hesap açıp öyle iletişim sağlıcam 😂 kafamda bir sürü şey kurdum hazır.
Ama hazır olmadığım tek şey dediğin gibi görümcelik konusu 😂 o kadar şey varken, düşünmedim böyle bişeyi açıkçası..
Aynı durumdaki kişi siz olsaydınız, eşiniz sizin yerinize karar verip sizin görüşmediğiniz kardeş, akraba vb yakınlarınıza ulaşsa ne hissederdiniz ?

Eşiniz yetişkin bir adam. Kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendi karar verebilir.

Eşinize karşı genel tavrınız da çok rahatsız edici. Adam banyodayken dahi sizin regl döneminiz olduğu için ne yapıyor diye banyonun kapısını açtığınızı da anlatmıştınız daha önce.

Kendisi arayamaz, numarası vs yok. Biz eşimle sosyal medya da kullanmıyoruz. Birbirimizi tanımadan önce de yoktu yani, sonra da açma gereği duymadık hiç.
Ama şimdi kızla iletişime geçmem gerekirse bi hesap açıp öyle iletişim sağlıcam 😂 kafamda bir sürü şey kurdum hazır.
Ama hazır olmadığım tek şey dediğin gibi görümcelik konusu 😂 o kadar şey varken, düşünmedim böyle bişeyi açıkçası..
Bu kadar kopuk bir bağdan bir görümce hikayesi çıkacağını sanmıyorum. Eşiniz çok özlem çekiyorsa eşinizin de bilgisiyle yazın kıza..Çok uzun yıllar sonra keşke arasaydim, sorsaydim pişmanlığı daha ağır olabilir..

Eşinizin aile içi olayına ondan habersiz karışmayın bence.Ben olsam sinirlenirdim belkide size anlatamadığı yanlışları oldu o kardeşlerin de? adamı bırakın özlem çekiyorsa çeksin çok isterse görüşür zaten kendisi.

Aynı durumdaki kişi siz olsaydınız, eşiniz sizin yerinize karar verip sizin görüşmediğiniz kardeş, akraba vb yakınlarınıza ulaşsa ne hissederdiniz ?

Eşiniz yetişkin bir adam. Kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendi karar verebilir.

Eşinize karşı genel tavrınız da çok rahatsız edici. Adam banyodayken dahi sizin regl döneminiz olduğu için ne yapıyor diye banyonun kapısını açtığınızı da anlatmıştınız daha önce.
Size sakinliğimi koruyarak ve ceza almamak için elimden gayreti göstererek cevap yazacağım 😇

Aynı durumdaki kişi ben olsaydım diye düşünemeyeceğim, çünkü ben eşimin yaptığı gibi asla yaşadığım şehri terk edemezdim. Duygusal bağım kuvvetlidir. Terk etsem de bunu kimseye haber vermeden yapmazdım.

Eşim yetşkin bir adam fakat hayatı tamamen değişti. Hayatıyla birlikte kendisi de, fikirleri de değişti. O yüzden ona yardımcı olmak adına böyle bir fikir geldi aklıma.

Ve can alıcı noktamız 🤗 Eşimle aramdaki genel tavrı siz nereden bilebilirsiniz? Böyle birşeye yorum yapmaya hakkınız dahi yok. Bakın farkındaysanız konu hakkında yorum yapmaya demiyorum, eşimle aramdaki tavır konusuna diyorum.
Burada daha önce açmış olduğum konuyu tekrar açıp, size malzeme vermeyeceğim.
Gereken o konu üzerinde konuşuldu ve kapandı.
He eğer çok tartışmaya açık bi konu olarak da görüyorsanız o konuyu, bana mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Daha rahat ifade ederim kendimi size.
Hayde….

Back