Eşimin Yıllardır Görüşmediği Kardeşi

Aynen öyle. Kötü hangi açıdan bakarsan bak kötüdür. Değişmez de. Gün gelir yine yapacağı kötülüğü yapar.
Ama biz duygusallar olarak her defasında karşımızdaki kişinin değiştiğine inanmak isteriz. Değişmediğini de asla kabullenmeyiz.

Rüya yorumun için de teşekkür ederim balım hahahahah sağol..

Bilmiyoruz kı nasıl biri. Sonra keşke haber ıletısım kurmasaydım dıyenkonuda acabılırsın. Iyıkı yazmısımda dıyebılırsın. Ben yerınızde olsam çaktırmadan fake hesaplardan bakardım.

Hiç karışma bu konuya. Eşin diyalog kurmak isterse kurar, iletişime geçer. Sen yazarsın, neden yazdın olursa durduk yere üzülürsün. Kardeşi ne tepki verecek belirsiz. Eşine düşüncelerini söyleyebilirsin. Üzülüyorsun iletişime geçmeyi deneyebilirsin diye.

Bu bence kişiden kişiye değişen bir durum
Ben çok duygusalımdır, 15 sene beni aramayan babam ortaya çıktığında asla kıyamadım, canla başla koştum
En küçük kardeşim babamı hiç görmedi, hiç tanımadı sonradan da görmek istemedi, hayatım böyle iyi şimdiye kadar yoktu şimdiden sonra da gerek yok dedi. Hatta babam öldüğünde beni arayıp başın sağolsun abla dedi ve ardından taziyeye geldi ölen ikimizin de babasıydı. Diğer kardeşlerim babamı tanımalarına rağmen hiç etkilenmediler, cenazede bile yalnızdım evli değildim o zamanlar tek başıma kaldırdım cenazesini. Uzun zamanlar bazı insanlar da bir özlem oluştururken bazı insanlarda tüm izleri siliyor.
Eşinizi görüşme konusunda cesaretlendirebilirsiniz ama siz bir girişimde bulunmayın özellikle karşı tarafın da durumu belirsizken, aramak karşılıklı bir eylemdir ikisi de birbirini aramadığına göre çokta istememişler belki yeniden bir araya gelebilirler ama bunu kendilerinin yapması lazım

Taraflardan böyle bir talep gelmedikçe, kimse için böyle bir girişimde bulunmayın. Sonrasında yaşanılacak kötü bir durum olduğunda "senin yüzünden, sen sebep oldun" denilebilir.

Aynı durumdaki kişi siz olsaydınız, eşiniz sizin yerinize karar verip sizin görüşmediğiniz kardeş, akraba vb yakınlarınıza ulaşsa ne hissederdiniz ?

Eşiniz yetişkin bir adam. Kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendi karar verebilir.

Eşinize karşı genel tavrınız da çok rahatsız edici. Adam banyodayken dahi sizin regl döneminiz olduğu için ne yapıyor diye banyonun kapısını açtığınızı da anlatmıştınız daha önce.

Bu kadar kopuk bir bağdan bir görümce hikayesi çıkacağını sanmıyorum. Eşiniz çok özlem çekiyorsa eşinizin de bilgisiyle yazın kıza..Çok uzun yıllar sonra keşke arasaydim, sorsaydim pişmanlığı daha ağır olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…