Eşimin Yıllardır Görüşmediği Kardeşi

Benim annemden 2 babamdan 1 kardeşim var anne baba ayrı olan. Annemin sonraki çocuklarıyla beraber büyüdüm biri 10 biri 13 yaş küçük hatta kendi çocuklarım gibi ama babamın oğluyla aramda 5 yaş var kardeş gibi hissetmiyorum. Görüşmüyorum babam kalp krizi geçirdiğinde haber vermek istedim baktım numarası bile yok. Annemin eşinin kızı var onunla hiç kan bağı yok ama anne baba bir olan abimden bile daha yakın bana. Bu saatten sonra düzelir miyiz sanmıyorum ya. Beraber büyüseydik belki daha farklı olurdu

Diğer yorumları okumadım, doğrudan yazıyorum. Bunlar eşinin sorunu, bence araya girmen hiç sağlıklı olmaz. Ayrıca tek ebeveynden kardeşlik bağı olan kişiler genellikle birbirinden hoşlanmaz. Olumsuz cevap alırsanız kalbiniz kırılır. Bulaşmayın bu işe.

Bence karışmayın. Eşimin kardeşi 2 defa eşime çok büyük hata yaptı.
İlk hatasında aradan 3/4 yıl geçti boş ver kardeşin affet dedim. Eşim barıştı ite kalka 4 yıl konuştular ve kayınım yine büyük bir hata yaptı eşime karşı, ailecek çok mağdur olduk 800/900 bin tl kadar zararımız oldu(belki barış diye eşimi ikna etmeseydim böyle olmayacaktı)

Eşim babasını erken kaybettiği için kardeşine babalık görevi yapmış büyütmüş sonuç nankörlük.
Eşim artık kesinlikle öyle bir kardeşi olmadığını ve hayatından tamamen çıkardığını söylüyor.

Sizde uzak durun eşiniz isterse kendisi irtibata geçer.
O kayın babanızı tekrar hayatınıza dahil etmeyin. Hazır kurtulmuşsunuz

Ben olsam eşimden gizli böyle bir şeye kalkışmazdım. Eşinizin çok üzüldüğünü vs görüp aksiyon almak istiyorsanız da bunu eşinizle görüşüp ne diyosun iletişim kurmayı deneyelim mi ister misin arayalım mı vs gibi sorup ona göre hareket edin. Gizli kapaklı olmaz ama

Belki de kendilerine babalık yapan abileri onları terketti diye kırgındırlar.. Herkes kendince haklı da olabilir. Bu noktada neyin önemli olduğuna bakacaksınız..Amaç kavuşmaksa teferruatlar sadece zaman kaybettirir..

Biliyo musun bende bu duruma üzülüyorum. Yarın bi gün illa ki aynı ortamda bulunmaları gerekecek, iyi gün var kötü gün var.
O ortamda birbirlerini gördüklerinde kötü hissetmeleri, birbirlerine kardeş gibi değil de düşman gibi bakmaları, keşkeleri olsun istemiyorum.
Ve şuan eşimin biliyorum ki çok yarası var.
Ben de bu yarayı sarayım derken, daha da tuz basmaktan korkuyorum.

Karşı tarafta istemiyormuş demek ki bu umursamazlık tüm kardeşlerde var.
Eşiniz konuşur konuşur susar siz karışmayın kendi halletsin o kadar istiyorsa.
Evet evet genetik bi umursamazlık sanırım.

Ben karışmayacağım zaten, eşimle gerekeni konuşacağım, o da ne yapmak isterse arkasında dururum

Eşim babasının attığı kazık yüzünden çok zor zamanlar geçirmiş. Yani son model arabalara binen bi adamken bisiklet bile alacak parası kalmamış babası sayesinde.
O bunalım zamanlarında kimse merak edip iyi misin, birşeye ihtiyacın var mı diye sormamış bile..
Eşimin sevgisi kadar, öfkesi de var sanırım bu yüzden.

Evet dediğiniz gibi herkes kendince haklı.
O yüzden en doğrusu eşime kendisinin adım atmasında öncü olmak. Sonra kararı neyse de yanında olmak..

Evet enn doğrusu bu olacaktır.
Teşekkür ederim

Ayy sizin için de çok üzüldüm. İyilik yapayım derken neler yaşanmış, yaşanan şeylerin sebebi de sizmişsiniz gibi olmuş..

Ya bence her ne olursa olsun hayatta, herşey zaten olacağına varıyor. Üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin, ne yaşanırsa yaşansın..

Ben rüyamda gördüğüm için çok duygusal düşündüm belki de, sizin yorumlarınızı okudukça da mantıklı olmadığını net anladım.

İşte kişiden kişiye göre de değişen bi durum.
Ben çok duygusal bakarım olaylara, duygularım devreye girince diğer tüm hislerimi unutuveririm.
Belki de böyle durumları hiç yaşamadığım için kolay geliyor üzerinde konuşmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…