Eşimin Yıllardır Görüşmediği Kardeşi

Hiç bulaşma, eşin de sosyal medyanın farkında sonuç olarak çok isteseydi bulurdu.

Teşekkür ederim yanıt için düzenimin bozulmasın özeti olmuş gibi kendi savunma mekanizmanızı kurmuşsunuz belkide. Hayatınız çiçeklerle dolu olsun anneciğinizle birlikte öyleyse

Ben günlük hayatta da böyleyim ya. Yıllardır girdiğim dükkanın ismine bakmamışlığım var. Ya da bir ortamda bana işim, hayatım, sevgilim, evim vs. sorulurken ben bunların hiçbirini sormam çünkü merak etmiyorum. Karşı tarafta '' sen niye sormadın ki? '' diye şaşırıyor. Hiç şimdiye kadar ne yaptığını, kaç yaşında olduğunu bile merak etmedim. Bana halam facebooktan ulaşıp yazmıştı o vesileyle öğrenmiştim. Ama kadın zaten iyi şeyler yazmadı annemi kötüleyen yorumları olunca engelledim. Her şerde bi hayır varmış en güzeli uzak kalmak dedim.

Teşekkür ederim yanıt için düzenimin bozulmasın özeti olmuş gibi kendi savunma mekanizmanızı kurmuşsunuz belkide. Hayatınız çiçeklerle dolu olsun anneciğinizle birlikte öyleyse
Evet evet sanırım bu yüzden. Ben de tam net cevaplayamıyorum düşüncelerimi ama böylesinin daha hayırlısı olduğunu düşünüyorum. İleri de ne olur bilemem tabi. Ben teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Çevremde senin gibi 1-2 kişi olsaydı keşke yaa.. O kadar şanslı hissederdim ki..
Sen böyleysen, seni büyüten annen nasıldır kim bilir… Ayakta alkışlayasım geldi seni

Bulaşmıcam gibi yaa. Uğraşasım kaçtı sizin fikirleri duyduktan sonra
Yavrum eşin istese yüz bin kez bulurdu 10 yıl da geçse geldiği yer belli , kardeşinin- babasinin adı belli sani belli eski mahalleye gidip bir komşuya sorsa kimse 10 yılda kolay kolay unutmaz. istemediği için bulmuyor. Dertsiz başına dert açma.

Bence hiç girmeyin, ailenin kötüsü hayatı zehir ediyor, bunlar da çok iyi olsaydı, şimdiye birileri bulurdu eşinizi. Öldü sanmak ve buna okay olmak ne demek on küsür sene
Yani eşimde bundan dolayı biraz sitemkar aslında. ‘Ben çıktım geldim bi kişi de bu çocuğa ne oldu, nereye gitti’ diye merak etmediler diyo..
E karşı tarafı dinlesek belki dicek ki ‘madem o kadar değer veriyodu, niye haber vermeden gitti’

Karışık durumlar yani amaan

İşte bir de bu var. Kardeşlik bağı o sevgi yok bence. Dayılarım da böyledir. Anneme çıkarı için yaklaşırlar. Hasta olduğunda bile aramayan dayım eşi terk edince yalnızlığından yanaştı anneme. E annemde duygusal, kardeşlerine tapan biri ne yaparlarsa yapsınlar sorun etmez, yanında olur ama bu çok yanlış. Böyle bir durumda her zaman kullanılan, harcanan ve üzülen sen olursun. Çünkü olmayan bir sevgiyi sonradan olduramazsın.

Evet. Duygusal olan taraf her zaman kullanıma açıktır. Ne yaparsa yapılsın illa ki yelkenleri suya indirir..
Nefret ediyorum bende bu huyumdan..
Rüyamda gördüm diye geldi aklıma da mesela böyle bişey. Ne alaka dimi. Bi dur yerinde kaşınma

Yıllardır görüşmüyorlar arayıp sormuyorlar demek ki çok da sağlam ilişki yok. Barışırsanız mükemmel olup süper aile ilişkisi içinde mi yaşayacaksınız sence. 1 yıla konu açarsın nasıl kurtulacam diye. Yine de görüş diye teşvik et o söylerse arkasında dur ama karışma sen asla iletişime geçme bence

Kesinlikle öyle. Senin ona olan düşkünlüğü çok iyi bildikleri için sonuna kadar kullanıyorlar. Aslında bu noktada '' bana değer veriyor '' düşüncesi ile kıymet vermeleri gerekirken maddi manevi senden faydalanmaya çalışıyorlar. Annem kardeşim olmadığı için böyle net konuşabildiğimi söylüyor ama ilgisi yok. Kötü kötüdür onu kardeşin, annen, baban diye sonuna kadar destekleyemezsin, sevebilirsin ama koruyamazsın.
Rüyanızı '' totonuz açıkta kalmış '' diye yorumluyorum asdfgh

Ya zaten kız da evlenmiş. Hadi diyelim kıza ulaştım ettim, kocası devreye gircek de etcek de.
Hiç yoktan yere olaylar olaylar.. dediğin gibi olucak yani..
Ben rüyamı kocama anlatıyım, bi yoklama çekeyim. Kendisi bilir gerisini.
Teşekkür ederim yorumun için de çiçeğuum

Açikçası tahmim ettim, gelenler de bilerek geliyor. Allah akıl fikir versin
Ama manyak para olmasının sebebi de dolandırıcı olması kendi oğlunu dolandırdı daha ne yapabilir..
O kadar çok şey batırmış ki, şuan ölse gitse çocuklara hiçbirşey kalmaz belki de.
Ama adamda gösteriş var işte. Kadınlarda ona aldanıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…