- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Bence hiç girmeyin, ailenin kötüsü hayatı zehir ediyor, bunlar da çok iyi olsaydı, şimdiye birileri bulurdu eşinizi. Öldü sanmak ve buna okay olmak ne demek on küsür sene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bulaşma, eşin de sosyal medyanın farkında sonuç olarak çok isteseydi bulurdu.Kısa anlatmaya çalışacağım detaya girersem çıkamam
Kayınvalidem ve kayınpederim eşim 6 yaşındayken boşanmış. Sebebi aldatma..
Bunların evliliğinden eşim ve bir erkek kardeşi var.
Daha sonra kayınpederim 2. Evliliğini yapıyor. Ondan da bir kız çocuğu var. Ondan da aldatma sebebi ile boşanıyor.
Ve yine daha sonra evleniyor 3. Evliliğini yapıyor. Ondan ise bir oğlu var.
Şimdi toplamda eşim, 4 kardeş.
Eşimin annesi ve babası boşandıktan sonra eşim babasında kalıyor. Diğer erkek kardeşi annesinde.
Eşim babasında kaldığı için diğer kardeşleri ile de görüşüyor doğal olarak.
Fakat babası hep kadıncağızları aldattığı için (ŞUAN 6.’ya evli) eşim zamanla babasının karakterinden ve yaptıklarından bunalıyor ve ayrıca babası buna 2016 yılında 600 bin tl kadar bi kazık atıyor, eşim de annesinin (kayınvalidemin) yanına geliyor. Tabi döndüğünde yaş oluyor 25-26..
Annesinin yanına gelirken de herşeyi herkesi ardında bırakıyor. Kimseye hiçbirşey söylemeden resmen yaşadığı şehiri terk ediyor. Hatta bunu öldü falan zannediyorlar orada, öyle bi terk ediş
Şuan günümüze gelirsek de eşim babasının yanından geldiğinden beri kardeşleri ile görüşmüyor. Kardeşleri hiç aramamış sormamış da..Birbirlerinden o günden beri haber alamıyorlar. Ama eşim aşırı bi özlem çekiyor.
Benim de dün gece fotoğraflardan aşina olduğum kız kardeşi rüyalarıma girdi. Çok da etkilendim..
Ve dedim ki acaba kızla sosyal medya üzerinden iletişim sağlayıp, bi şekilde görüşme mi ayarlasam.
Kızcağınızın ne tepki vereceğini de bilmiyorum. Aradan yıllar yıllar geçmiş (10-11 yıl).
Sizce kıza yazsam mı, yoksa hiç bulaşmamak mı daha doğru ?
Durumu da eşime hiç danışmadım..
Teşekkür ederim yanıt için düzenimin bozulmasın özeti olmuş gibi kendi savunma mekanizmanızı kurmuşsunuz belkide. Hayatınız çiçeklerle dolu olsun anneciğinizle birlikte öyleyseElbette cevaplarım; Hiç görmediğim birine karşı duygular beslemiyorum açıkçası. Merak etmiyorum. Çocukken babamı bile hiç merak etmedim. Annem anlatırdı neden ayrıldığını ve görüşmek istersem buna engel olmayacağını söylerdi ben '' yok ya gerek yok o istese görürdü '' derdim :) Hiç ayrıntıya girip neden gitti diye bile sormazdım. Düzenimin bozulmasını, nasıl nerede kiminle büyüdüysem o şekilde devam etmesini isteyen biriyim. Olaylara çok duygusal bakamıyorum.
Ben günlük hayatta da böyleyim ya. Yıllardır girdiğim dükkanın ismine bakmamışlığım var. Ya da bir ortamda bana işim, hayatım, sevgilim, evim vs. sorulurken ben bunların hiçbirini sormam çünkü merak etmiyorum. Karşı tarafta '' sen niye sormadın ki? '' diye şaşırıyor. Hiç şimdiye kadar ne yaptığını, kaç yaşında olduğunu bile merak etmedim. Bana halam facebooktan ulaşıp yazmıştı o vesileyle öğrenmiştim. Ama kadın zaten iyi şeyler yazmadı annemi kötüleyen yorumları olunca engelledim. Her şerde bi hayır varmış en güzeli uzak kalmak dedim.Ay duygusallık bi yana ben meraktan yapamazdım heralde.
Mesela sokakta yanımdan geçti mi, bi ortamda aynı anda bulunduk mu acaba falan falan..
Şakasız sizi tebrik ediyorum.
Hem duygularınıza yenilmiyorsunuz, hem de meraksızsınız
Bulaşmıcam gibi yaa. Uğraşasım kaçtı sizin fikirleri duyduktan sonraHiç bulaşma, eşin de sosyal medyanın farkında sonuç olarak çok isteseydi bulurdu.
Evet evet sanırım bu yüzden. Ben de tam net cevaplayamıyorum düşüncelerimi ama böylesinin daha hayırlısı olduğunu düşünüyorum. İleri de ne olur bilemem tabi. Ben teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinTeşekkür ederim yanıt için düzenimin bozulmasın özeti olmuş gibi kendi savunma mekanizmanızı kurmuşsunuz belkide. Hayatınız çiçeklerle dolu olsun anneciğinizle birlikte öyleyse
Çevremde senin gibi 1-2 kişi olsaydı keşke yaa.. O kadar şanslı hissederdim ki..Ben günlük hayatta da böyleyim ya. Yıllardır girdiğim dükkanın ismine bakmamışlığım var. Ya da bir ortamda bana işim, hayatım, sevgilim, evim vs. sorulurken ben bunların hiçbirini sormam çünkü merak etmiyorum. Karşı tarafta '' sen niye sormadın ki? '' diye şaşırıyor. Hiç şimdiye kadar ne yaptığını, kaç yaşında olduğunu bile merak etmedim. Bana halam facebooktan ulaşıp yazmıştı o vesileyle öğrenmiştim. Ama kadın zaten iyi şeyler yazmadı annemi kötüleyen yorumları olunca engelledim. Her şerde bi hayır varmış en güzeli uzak kalmak dedim.
Yavrum eşin istese yüz bin kez bulurdu 10 yıl da geçse geldiği yer belli , kardeşinin- babasinin adı belli sani belli eski mahalleye gidip bir komşuya sorsa kimse 10 yılda kolay kolay unutmaz. istemediği için bulmuyor. Dertsiz başına dert açma.Bulaşmıcam gibi yaa. Uğraşasım kaçtı sizin fikirleri duyduktan sonra
Annem meraklıdır asdfgÇevremde senin gibi 1-2 kişi olsaydı keşke yaa.. O kadar şanslı hissederdim ki..
Sen böyleysen, seni büyüten annen nasıldır kim bilir… Ayakta alkışlayasım geldi seni
Tamam tamam vazgeçtimYavrum eşin istese yüz bin kez bulurdu 10 yıl da geçse geldiği yer belli , kardeşinin- babasinin adı belli sani belli eski mahalleye gidip bir komşuya sorsa kimse 10 yılda kolay kolay unutmaz. istemediği için bulmuyor. Dertsiz başına dert açma.
Yani eşimde bundan dolayı biraz sitemkar aslında. ‘Ben çıktım geldim bi kişi de bu çocuğa ne oldu, nereye gitti’ diye merak etmediler diyo..Bence hiç girmeyin, ailenin kötüsü hayatı zehir ediyor, bunlar da çok iyi olsaydı, şimdiye birileri bulurdu eşinizi. Öldü sanmak ve buna okay olmak ne demek on küsür sene
Çünkü adamda mannnnyakkk gibi para varKP love machine herhalde, her kadından bir çocuk peydahlamışkadınlar da salak geldi bana insan 5 kez bosanan birinin 6.karısi olmayı neden ister?
İşte bir de bu var. Kardeşlik bağı o sevgi yok bence. Dayılarım da böyledir. Anneme çıkarı için yaklaşırlar. Hasta olduğunda bile aramayan dayım eşi terk edince yalnızlığından yanaştı anneme. E annemde duygusal, kardeşlerine tapan biri ne yaparlarsa yapsınlar sorun etmez, yanında olur ama bu çok yanlış. Böyle bir durumda her zaman kullanılan, harcanan ve üzülen sen olursun. Çünkü olmayan bir sevgiyi sonradan olduramazsın.Yani eşimde bundan dolayı biraz sitemkar aslında. ‘Ben çıktım geldim bi kişi de bu çocuğa ne oldu, nereye gitti’ diye merak etmediler diyo..
E karşı tarafı dinlesek belki dicek ki ‘madem o kadar değer veriyodu, niye haber vermeden gitti’
Karışık durumlar yani amaan
Evet. Duygusal olan taraf her zaman kullanıma açıktır. Ne yaparsa yapılsın illa ki yelkenleri suya indirir..İşte bir de bu var. Kardeşlik bağı o sevgi yok bence. Dayılarım da böyledir. Anneme çıkarı için yaklaşırlar. Hasta olduğunda bile aramayan dayım eşi terk edince yalnızlığından yanaştı anneme. E annemde duygusal, kardeşlerine tapan biri ne yaparlarsa yapsınlar sorun etmez, yanında olur ama bu çok yanlış. Böyle bir durumda her zaman kullanılan, harcanan ve üzülen sen olursun. Çünkü olmayan bir sevgiyi sonradan olduramazsın.
Kesinlikle öyle. Senin ona olan düşkünlüğü çok iyi bildikleri için sonuna kadar kullanıyorlar. Aslında bu noktada '' bana değer veriyor '' düşüncesi ile kıymet vermeleri gerekirken maddi manevi senden faydalanmaya çalışıyorlar. Annem kardeşim olmadığı için böyle net konuşabildiğimi söylüyor ama ilgisi yok. Kötü kötüdür onu kardeşin, annen, baban diye sonuna kadar destekleyemezsin, sevebilirsin ama koruyamazsın.Evet. Duygusal olan taraf her zaman kullanıma açıktır. Ne yaparsa yapılsın illa ki yelkenleri suya indirir..
Nefret ediyorum bende bu huyumdan..
Rüyamda gördüm diye geldi aklıma da mesela böyle bişey. Ne alaka dimi. Bi dur yerinde kaşınma
Ya zaten kız da evlenmiş. Hadi diyelim kıza ulaştım ettim, kocası devreye gircek de etcek de.Yıllardır görüşmüyorlar arayıp sormuyorlar demek ki çok da sağlam ilişki yok. Barışırsanız mükemmel olup süper aile ilişkisi içinde mi yaşayacaksınız sence. 1 yıla konu açarsın nasıl kurtulacam diye. Yine de görüş diye teşvik et o söylerse arkasında dur ama karışma sen asla iletişime geçme bence
Çünkü adamda mannnnyakkk gibi para var
Ama manyak para olmasının sebebi de dolandırıcı olması kendi oğlunu dolandırdı daha ne yapabilir..Açikçası tahmim ettim, gelenler de bilerek geliyor. Allah akıl fikir versin