- 23 Şubat 2021
- 1.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.715
- 53
- Konu Sahibi Crazygirls0
-
- #241
Sorun eşinizde. Hayat arkadaşı rahatsız olduğu halde elin kadını/adamı ile konuşan birinden bi cacık olmaz.Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. Artık bazı şeyleri kaldıramadığım ya da başka insanların da gözünden olayların nasıl görüneceği konusunda yardıma ihtiyacım var ama biraz uzun olacak, şimdiden teşekkürler cevaplarınız için...
Eşim bir kurumda devlet memuru arkadaşlar buraya yaklaşık 8 ay önce 3 çocuklu 35 yaşlarında bir kadın atandı. Biz de lojmanda oturuyoruz burada. Oda geldi tanışmışlar aynı bölümde oldukları için ama ben henüz tanışmamıştım. Ben daha yeni yeni tanışıp konuşmaya başladım. Eşi başka yerde görevliydi 3-4 ay sonra ancak gelebildi. Kadın o zamanlar eşi yok diye akşamları iş çıkışın bekar erkeklerle kardeşim bunlar diyerekten gezmeye falan gidiyordu ama çocukları da evde bırakıyordu falan. Bunu bana eşim denişti oradan biliyorum. Orda bi ayar olmuştum çocukları evde yalnız bırakıyor falan diye. Neyse işte sonra eşi geldi buraya oda burada göreve başladı. Sonra bir akşamüstü kadın eşimi arıyor abi bi gelebilir misin kızımın bisikleti bozuldu Tamir etmek için bizde yemek yemek üzereydk, neyse eşim bi arkadaşını aldı oraya gitti bende kızdım eşine söylesin sen niye gidiyorsun diye. Böyle böyle iş yerinde olsun evde olsun artık sürekli adını duyar oldum. Sonra bende tanıştım derken arkadaşlar her seferinde kadını boğacak gibi oluyorum kadın sürekli eşimle o kadar rahat konuşuyor ki sanki ben orada yokum gibi sürekli iş yerindeki şeyleri konuşuyor beni konuşmada saf dışı bırakıyor falan eşi de hiç rahatsızlık duymuyor heralde sesi hiç çıkmıyor bişey demiyor hayret ediyorum adama bu ne rahatlık diye. Benim yanımda kocama sokularak konuşuyor, sürekli biz yanyana iken eşimle bize kötü kötü bakıyor bana laf sokuyor ben ev hanımıyım diye falan. Bende iyice içkillendim arkadaşlar sadece kadına suç bulmuyorum eşim de kadının yanında bir garip onunka sürekli göz göze geliyorlar uzun uzun falan. Ben nasıl davranacağımı bilmiyorum eşimde benden 10 yaş bğyük kadınla aralarında 2-3 yaş var hani önceleri dert etmiyordum kadın benim dengim değil onu mu kıskanacağım diye ama artık bu dokunmaklar eli omuza atmalar benim yanımda sokularak konuşmalar ben artık şaşırdım yani. Eşimlembu konuyu konuştuğum zaman da bana kızıp sen ne kıskançsın kadın sıcakkanlı falan diyor, sen kiminle konuşursan konuş ama benim kiminle konuştuğuma karışma diyor. Arkadaşlar sizce bu durum karşısında ne düşünmeliyim, düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Şaka gibi ben olsam herkese rezil ederdim.Ayy oatlayacam.konu sahibi affet
Dediğim kadın benim akrabanın gelini
Eşimle sevgiliyken sınamaya giderdik.
O kıyamet koparirdi kocasiyle illa bizde gidelim diye tutururdu.
Sonra bana durdun durdun turnayı gözünden vurddun demisligi var
Ve bigunde eşim beni aradı Ayşe sürekli arıyor bı sor niye arıyor diye
Bende aradım Ayşe'yi ve eşimi ariyomuzsun neden neoldu dedim
Ayşe bizim sular kesilmiş size gidip çocuğa banyo yaptircam dedi.
Bende eşim uyuyor şuan akşam ben geldiğimde gelirsin o zaman yıkarsın çocuğu dedim.
Demezmi düğün var bende yikanacam sen gelene kadar geç olur.
Eşime dedim banyo olacakmış bizde Ayşe ve çocuğu hayır dedi eşim uyuyirum ben gelmesinler.
Ayşe'ye soyledim oda eşin anahtari paspasin altına koysun o yine uyusun,ben gider banyo olur çıkarım dedi. Eşim bunada hayır dedi.ve Ayşe'ye beni bekle zaten bir saatim kaldı eve gelmeye dedim. Eve gittim evdeyim dedim gelmedi.
İlk bu oldu öğretmen arkadaşlarım bana fazla guveniyorsun bu kadına doğru değil. İlk gıybet ateşi burdan çıktı
O zaman yuva yıkan olurdum.Şaka gibi ben olsam herkese rezil ederdim.
İyi de kadın zaten yuvasını yıkma girişiminde bulunuyor :d size bunu yapıyorsa başkalarına neler yapıyordur Allah bilirO zaman yuva yıkan olurdum.
Şaka gibi ben olsam herkese rezil ederdim.
Yok o kadar da değildir sadece aşırı rahat.İyi de kadın zaten yuvasını yıkma girişiminde bulunuyor :d size bunu yapıyorsa başkalarına neler yapıyordur Allah bilir. Arardım eşini eşin böyle böyle dedi benim kocam evde tekken ne işi var evimde banyo yapacak ki?! Siz bu kadar geniş olabilirsiniz ben değilim. Karına bi otel odası tut ne yapacaksa orada yapsın bizimle de bir daha muhatap olmayın derdim akabinde herkese de söylerdim. Böyle ahlaksız insanlara haddini bildirmediğiniz için zaten yüz buluyorlar bence. Sonra bazı olaylara neden olup Müge Anlı’ya çıkıyorlar Fırsatını bulunca başkasına da yapacak. Siz aradığınızda gelseydi böyle düşünmeyebilirdim ama şahısın kesinlikle art niyetli ahlaksız bir sürtük olduğunu düşünüyorum.
Evli bir kadının evli bir adamı rahatsız etmesinin susulacak haksız çıkılacak bir mevzu olduğunu düşünmüyorum zira ortada adama giden onlarca cevapsız arama, duş almak istiyorum vs gibi saçma sapan mesajlar var. Üstelik bu insanlar tanımadık değil tanış, akraba. Böyle gözü dönmüş birinin yarın öbür gün iftira atmayacağı ne malum, o zaman da ya o bize böyle böyle yapmıştı ondan uzak davranıyorduk iftira atıyor yalan söylüyor demenin de bir faydası olmuyor. Bu tipler ancak rezil edilmekten anlıyor. Önceleri ben de böyle düşünüyordum ama bu tür ‘takıntılı’ 1 kadının olayına şahit olunca anladım ki tek korktukları rezil rüsva olup ellerindeki her şeyi kaybetme korkusu.Boyle durumlarda çamur ustune de siçrar.
Bir sevgilim, flortum herneyse ondan vardi adam nişanliymiş benim haberim yoktu bundan. :)
Bu adamin nisanli oldugunu ogrenince kiza şöyle bir baktim, ayrilacak bir insan degildi. Ne ilk aldatilişi ne de sondu muhtemelen, hiç kiza nişanlin benimle birlikteydi vs yazmadim adamdan sessizce ayrilip geçtim.
Nişanlin seni benimle aldatiyor desem muhtemelen suç benim de olacakti bir şekilde. O yuzden ben boyle şeylerde ilişkilere karışmiyorum hatta baskasinin eşini, kocasini aldatirken yakalasam gidip soylemem. Çok baş agrtici meseleler cikiyor.
Ya ben aşırı rahatlık olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı siz eve gidince gelir alırdı duşunu. Çok iyi niyetlisiniz benceYok o kadar da değildir sadece aşırı rahat.
Tabi sonra arkadaşlarımın uyarisindan sonra gözlemledim bir iki üç beşhareketi eğreti etmedi değil.
"Tamam o zaman kocan beni hamama götürsün" demesinden korkmuşturTatlım hamama git diyemedin mi yav
Yok artık"Tamam o zaman kocan beni hamama götürsün" demesinden korkmuştur
Ayyy çok kötü olmuş. Valla bı anda kendi kesti iletişimi anlamdim da orasını o ayrı tabiYa ben aşırı rahatlık olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı siz eve gidince gelir alırdı duşunu. Çok iyi niyetlisiniz benceeski okulumda bekar müdür yardımcımız bir velinin sürekli kendisini arayıp çocuğun durumunu sorduğunu sürekli kek börek getirdiğini, doğum gününü dahi unutmadığını çok ilgili bir Veli olduğunu söylemişti. Biz kötü niyetli deyince değildir siz art niyetli bakıyorsunuz diyordu oysa kadın ne hikmetse bizlere bir şey yapmıyordu kadının kocası sürekli aramalarını görünce kabak bunun basına patlamıştı. Madem karım böyle yaptı sen neden bana söylemedin tek taraflı değil bu ilişki diye kıyametleri koparmıştı zamanında alınmayan önlem böyle şeylere neden oluyor ne yazık ki
Yavrum kadın senin evde olmadığını bildiği için doğrudan eşini aramış defalarca..senin evde olmadığını ,eşinin evde uyuduğunu (ki zaten bunu biliyor) defalarca söylemene rağmen "olsuuun..o zaman anahtarı paspasın altına koysun kocan,illaha sizde yıkanacağım " demiş..sen bu durumu saf olmasına bağlıyorsun ama durum inan öyle değil.Yok artık
Aman yarabbi el evinde adam uyurken dus almak istemeler ustelik siz de yoksunuzAyy oatlayacam.konu sahibi affet
Dediğim kadın benim akrabanın gelini
Eşimle sevgiliyken sınamaya giderdik.
O kıyamet koparirdi kocasiyle illa bizde gidelim diye tutururdu.
Sonra bana durdun durdun turnayı gözünden vurddun demisligi var
Ve bigunde eşim beni aradı Ayşe sürekli arıyor bı sor niye arıyor diye
Bende aradım Ayşe'yi ve eşimi ariyomuzsun neden neoldu dedim
Ayşe bizim sular kesilmiş size gidip çocuğa banyo yaptircam dedi.
Bende eşim uyuyor şuan akşam ben geldiğimde gelirsin o zaman yıkarsın çocuğu dedim.
Demezmi düğün var bende yikanacam sen gelene kadar geç olur.
Eşime dedim banyo olacakmış bizde Ayşe ve çocuğu hayır dedi eşim uyuyirum ben gelmesinler.
Ayşe'ye soyledim oda eşin anahtari paspasin altına koysun o yine uyusun,ben gider banyo olur çıkarım dedi. Eşim bunada hayır dedi.ve Ayşe'ye beni bekle zaten bir saatim kaldı eve gelmeye dedim. Eve gittim evdeyim dedim gelmedi.
İlk bu oldu öğretmen arkadaşlarım bana fazla guveniyorsun bu kadına doğru değil. İlk gıybet ateşi burdan çıktı
Evli bir kadının evli bir adamı rahatsız etmesinin susulacak haksız çıkılacak bir mevzu olduğunu düşünmüyorum zira ortada adama giden onlarca cevapsız arama, duş almak istiyorum vs gibi saçma sapan mesajlar var. Üstelik bu insanlar tanımadık değil tanış, akraba. Böyle gözü dönmüş birinin yarın öbür gün iftira atmayacağı ne malum, o zaman da ya o bize böyle böyle yapmıştı ondan uzak davranıyorduk iftira atıyor yalan söylüyor demenin de bir faydası olmuyor. Bu tipler ancak rezil edilmekten anlıyor. Önceleri ben de böyle düşünüyordum ama bu tür ‘takıntılı’ 1 kadının olayına şahit olunca anladım ki tek korktukları rezil rüsva olup ellerindeki her şeyi kaybetme korkusu.
Valla artık tepkilerden bu tepkilerden sonra... Kendime haksızlık etmişim boşuna kötü kalpli ilan ettim kendimiAman yarabbi el evinde adam uyurken dus almak istemeler ustelik siz de yoksunuz
Asıl saf ben olabilirim gibi gibiYavrum kadın senin evde olmadığını bildiği için doğrudan eşini aramış defalarca..senin evde olmadığını ,eşinin evde uyuduğunu (ki zaten bunu biliyor) defalarca söylemene rağmen "olsuuun..o zaman anahtarı paspasın altına koysun kocan,illaha sizde yıkanacağım " demiş..sen bu durumu saf olmasına bağlıyorsun ama durum inan öyle değil.
Sizce ortada bir yuva var mı? Bir yuvayı yıkmak demek aslında olmayan bir şeyi anlatarak, iftira atmakla olur. Siz sadece olanı söyleyeceksiniz. Bir insan bir hareketi yapıyorsa sonucuna katlanmalı. Madem ki art niyeti yok, ettiği teklifi ailesinin eşinin duymasında da bir sakınca yok o zaman.O zaman yuva yıkan olurdum.
İşte bu tür durumlarda her daim kanıt biriktirmek gerekiyor galiba. Özellikle konuşmaları telefonla değil de mesajla yapmak önemli. Zira başka türlü bir şey de ispatlayamıyor insanNebileyim kari koca bir olup iftira derler vs diye dusundum nebileyim. Ben boyle insanlari tamamen hayatimdan cikartirdim hala zorluyorsa anca o zaman soylerdim galiba. Hiç sevmiyorum boyle şeylerin icinde olmayi gerci kimse sevmez ama ugraşmak var işin içinde. Oyle iste
Canim benim hadi sen meleksin anlamadin gelin de seytan ama. Kuzenini uzmeden uyar bu kadini senin esin de sen de firsat vermezsiniz ama bakti sizde is yok komsuda yikanirsa sizin gelin vay kuzeninin haline. Mesele kokunden cozulur. Sorun gelinde. Kimsenin evinde yikanilmaz hele de hanimi olmayan esi evdeyken hic. Cok uzuldum bunu ayirt etmesi lazim anne olan bi kadinin. Ins hayirlar olur ama bu kizin bi akillanmasi lazim.Valla art
Valla artık tepkilerden bu tepkilerden sonra... Kendime haksızlık etmişim boşuna kötü kalpli ilan ettim kendimimeğer bı meleğim ben
Art niyet yok.Sizce ortada bir yuva var mı? Bir yuvayı yıkmak demek aslında olmayan bir şeyi anlatarak, iftira atmakla olur. Siz sadece olanı söyleyeceksiniz. Bir insan bir hareketi yapıyorsa sonucuna katlanmalı. Madem ki art niyeti yok, ettiği teklifi ailesinin eşinin duymasında da bir sakınca yok o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?