- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Crazygirls0
-
Yaşını başını almış bı kadın ve bı anne ama oturup kalkmasını, nerde ne soyliyecegini, nasıl davranması gerektiğini malesefki bilmiyor. Ve çok akıllıyim diye ortalıkta geziniyor..Canim benim hadi sen meleksin anlamadin gelin de seytan ama. Kuzenini uzmeden uyar bu kadini senin esin de sen de firsat vermezsiniz ama bakti sizde is yok komsuda yikanirsa sizin gelin vay kuzeninin haline. Mesele kokunden cozulur. Sorun gelinde. Kimsenin evinde yikanilmaz hele de hanimi olmayan esi evdeyken hic. Cok uzuldum bunu ayirt etmesi lazim anne olan bi kadinin. Ins hayirlar olur ama bu kizin bi akillanmasi lazim.
Hala art niyet yok diyorsun pes. Sen bu olayı iyi yoendirememissin kusura bakma eşin az yamuk adam olsaydı şuan ağlıyor olurdun. Bu kadar iyi niyet olmaz hele böyle ahlaki konulardaArt niyet yok.
fakat çok hassas bı konu yanlış anlaşılmaya ve yıkıcı bı etki bırakmaya da aşikâr...
"Tamam o zaman kocan beni hamama götürsün" demesinden korkmuştur
Eşim beni aramasaydi ruhum bile duymaZdi.Hala art niyet yok diyorsun pes. Sen bu olayı iyi yoendirememissin kusura bakma eşin az yamuk adam olsaydı şuan ağlıyor olurdun. Bu kadar iyi niyet olmaz hele böyle ahlaki konularda
Bak derdi bunu iş o noktaya gelseydiHaha sırtıma kese atsın diyebilirdi haklısın
Şimdi bu Ayşenin evinde sıcak su olmasa bile bir banyo vardır herhalde tüpte keetle da su ısıtıp yıkanamazmıydı? Niye illa sizin ev yahuu niyeee?Eşim beni aramasaydi ruhum bile duymaZdi.
Adamı uykusundan uyandırmş çok aramış.
Eşim cevap bile vermeyip beni aradı. Derdi ne Ayşe'nin arayıp duruyor diyene yönetmesi, ben birde kadının gönlü olsun diye eşime gelsinler mi diye soruyorum üstelik
Suları kesilmiş ondan bizde banyo olacakmış.Şimdi bu Ayşenin evinde sıcak su olmasa bile bir banyo vardır herhalde tüpte keetle da su ısıtıp yıkanamazmıydı? Niye illa sizin ev yahuu niyeee?
Ben bide hic sevmem sudan cikmis halimi… civciv gibi karsimda elin adami… ne rahat kadinlar varŞimdi bu Ayşenin evinde sıcak su olmasa bile bir banyo vardır herhalde tüpte keetle da su ısıtıp yıkanamazmıydı? Niye illa sizin ev yahuu niyeee?
2 damaca su isteseydi sucudan. Biz dede sular kesiliyor ama kimseyi arayıp senin evde bıcı bıcı yapabilirmiyiz demiyoruzSuları kesilmiş ondan bizde banyo olacakmış.
Aynen . Ben rahat etmek için hiç bir akrabamla tatile gitmem. Bikinili ıslak şortlu niye görsün? Rahat edemem. Ecnebiler görsün akraba görmesinBen bide hic sevmem sudan cikmis halimi… civciv gibi karsimda elin adami… ne rahat kadinlar var
Akıl edememiş su istemeyi.2 damaca su isteseydi sucudan. Biz dede sular kesiliyor ama kimseyi arayıp senin evde bıcı bıcı yapabilirmiyiz demiyoruz
Ceycey ondan isimiz rast gitmiyo sanirim. Salsak kendimizi islak islak foolish Casanova petek gibi olsak biz de rahat edicez. Ben akrabalarimin yaninda guneslenmeyi bile huzurlu bulmuyorum. Tuhaf bi durtu el olsa sorun yok amaAynen . Ben rahat etmek için hiç bir akrabamla tatile gitmem. Bikinili ıslak şortlu niye görsün? Rahat edemem. Ecnebiler görsün akraba görmesin
Aynı bensin. Yabancı olunca hiççç sorun yokCeycey ondan isimiz rast gitmiyo sanirim. Salsak kendimizi islak islak foolish Casanova petek gibi olsak biz de rahat edicez. Ben akrabalarimin yaninda guneslenmeyi bile huzurlu bulmuyorum. Tuhaf bi durtu el olsa sorun yok ama
El iyisiAynı bensin. Yabancı olunca hiççç sorun yokpandemi öncesi bir kaç şehir geziyorduk günübirlik. Sinopa gittik . Akrabalar var diye bikininin üstündeki şortu ve tişörtü çıkarmadan yüzdüm ama otelde olaydımmm ovvvvv
Yıllar önce komşu teyze anlatmıştı.2 kadın yakın arkadaşmış beraber banyo da yaparlarmış . Anadolu kadınları işte. Neyse bir gün eşleri sıkı bir kavgaya tutuşmuş biri diğerine karının ben li poposuna bak sen benle uğraşacağına demiş. Adam şok olmuş nereden biliyor bu adam diye. İçi rahat etmemiş karısını boşamışEl iyisitanidiga yohh
Olan benli totoya olmus, yaktim cigarasiniYıllar önce komşu teyze anlatmıştı.2 kadın yakın arkadaşmış beraber banyo da yaparlarmış . Anadolu kadınları işte. Neyse bir gün eşleri sıkı bir kavgaya tutuşmuş biri diğerine karının ben li poposuna bak sen benle uğraşacağına demiş. Adam şok olmuş nereden biliyor bu adam diye. İçi rahat etmemiş karısını boşamışmeğer arkadaşı kadın kocasına anlatmış o ben i zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?