- 5 Temmuz 2021
- 232
- 592
- 23
- Konu Sahibi Crazygirls0
-
Bana mı bu cevapAman dikkat pusuya yatmak lazım
he ya baksana ellerinize filan bakmış ay içimizin kötülüğü de olabilir tabiBana mı bu cevap
Aslında konuyu baştan anlatirimda konu sahibinin konusunu sabite gibi etmiş olurum.he ya baksana ellerinize filan bakmış ay içimizin kötülüğü de olabilir tabi
Bu cümlenin aynısı gerçekten size söyledi mi??akşama kadar evde g.tünü büyüteceğine gelip bahçemi sulasana.
Mesel bana diyor ki ilk tanıştığımız da ben şöyle biriyim böyle biriyim işte belki eşin anlatıyordur. Bazen diyor ki Allah cezasını versin akşama kadar evde g.tünü büyüteceğine gelip bahçemi sulasana. İşte eşinin iş yerinde sekreteri gibiyim ben o nereye gitse bende gidiyorum iş öğrenmek için falan böyle abuk subuk şeyler
Ayy oatlayacam.konu sahibi affetHaklısın emme merak da ettim şincik
Bence de bu kadına güvenmemelisin ve mesafeni de koymalısın banyo yapmak nedir evde erkek varkenAyy oatlayacam.konu sahibi affet
Dediğim kadın benim akrabanın gelini
Eşimle sevgiliyken sınamaya giderdik.
O kıyamet koparirdi kocasiyle illa bizde gidelim diye tutururdu.
Sonra bana durdun durdun turnayı gözünden vurddun demisligi var
Ve bigunde eşim beni aradı Ayşe sürekli arıyor bı sor niye arıyor diye
Bende aradım Ayşe'yi ve eşimi ariyomuzsun neden neoldu dedim
Ayşe bizim sular kesilmiş size gidip çocuğa banyo yaptircam dedi.
Bende eşim uyuyor şuan akşam ben geldiğimde gelirsin o zaman yıkarsın çocuğu dedim.
Demezmi düğün var bende yikanacam sen gelene kadar geç olur.
Eşime dedim banyo olacakmış bizde Ayşe ve çocuğu hayır dedi eşim uyuyirum ben gelmesinler.
Ayşe'ye soyledim oda eşin anahtari paspasin altına koysun o yine uyusun,ben gider banyo olur çıkarım dedi. Eşim bunada hayır dedi.ve Ayşe'ye beni bekle zaten bir saatim kaldı eve gelmeye dedim. Eve gittim evdeyim dedim gelmedi.
İlk bu oldu öğretmen arkadaşlarım bana fazla guveniyorsun bu kadına doğru değil. İlk gıybet ateşi burdan çıktı
Ya yemin ederim bu kk ufkumu acti. Bunlar ne sacma isler.Ayy oatlayacam.konu sahibi affet
Bende eşim uyuyor şuan akşam ben geldiğimde gelirsin o zaman yıkarsın çocuğu dedim.
Eşime dedim banyo olacakmış bizde Ayşe ve çocuğu hayır dedi eşim uyuyirum ben gelmesinler.
Ayşe'ye soyledim oda eşin anahtari paspasin altına koysun o yine uyusun,ben gider banyo olur çıkarım dedi. Eşim bunada hayır dedi.ve Ayşe'ye beni bekle zaten bir saatim kaldı eve gelmeye dedim. Eve gittim evdeyim dedim gelmedi.
İlk bu oldu öğretmen arkadaşlarım bana fazla guveniyorsun bu kadına doğru değil. İlk gıybet ateşi burdan çıktı
Saçma evet nebileyim bi kaç garip hareketi de sonradan çok battı gözümeYa yemin ederim bu kk ufkumu acti. Bunlar ne sacma isler.
Kadin fazla rahat biri.dusuk bek pantolon giyinir.bi tarafı yarıya kadar gözükür, Hiç takmaz bile.Bence de bu kadına güvenmemelisin ve mesafeni de koymalısın banyo yapmak nedir evde erkek varken
Ayy oatlayacam.konu sahibi affet
şaştıkça şaşıyorummmYa yemin ederim bu kk ufkumu acti. Bunlar ne sacma isler.
Ayarsiz lafına çok güldümTovbe est.bunlar dogustan ayarsiz doguyor galiba. Bu nasil bir rahatlik ya. Gun gecmiyor ki surada sasirmayalim.
kocasına söyleseydiniz eşin ben evde yokken kocam da evdeyken bize gelip banyo yapmak istedi diyeSa
Saçma evet nebileyim bi kaç garip hareketi de sonradan çok battı gözümede eşimde beni az kiskan diyip duruyodu zaten.. onada gün doğdu sankim.habirw kullandı bu konuyu sen yokken beni arayıp gelip banyo yapacakmış bak hele diyip kizdiriyodu beni
Evet haklısın işte yakın bı akrabanın gelini ve samimiyiz.Kim derse desin ben esim evdeyken anahtari koy falan diye soylemem. Ilk dediginde saçmalama der konuyu kaparim direk.
Kocası kuzenimkocasına söyleseydiniz eşin ben evde yokken kocam da evdeyken bize gelip banyo yapmak istedi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?