- 28 Şubat 2019
- 4.676
- 11.168
- 208
- Konu Sahibi Crazygirls0
-
Telefonuna bakabiliyor musunuz esinizin? Yoksa sifreli mi? Benim eski esim de kimle konuscagima karisamazsin falan derdi sürekli, en sonunda "eski es" oldu, sizi bilmem ama ben gelemem öyle seylere.
Neden kadın suçlu olmuyo bu durumda orayı hiç anamiyorum.Eşiniz yüz veriyor. Kadın eşinizden o yüzü alamazsa o samimiyeti kuramazdı. Kadına değil eşinize kızın
Çok doğru geldi bu yorumunuz bana.Bir kadın birisinden şüphe duyduğunda aslında bi nevi nokta atış yapmış oluyor bence artık 6.his mi dersiniz bilemem ama bi altı üstü yoklayın derim
Kadın suçsuz demedim ki kadına yüz veren eşiNeden kadın suçlu olmuyo bu durumda orayı hiç anamiyorum.
Bence % 50 suçlular.
Herkes önce kendi yanındakine baksın. Evet kadın leş, ama o kadına yüz veren konu sahibinin kocası. Kadını kocası düşünsün. Konu sahibi de kocasına baksın. Ayşe gider Fatma gelir. İşin kötüsü, Fatma Ayşe 'yi aratabilir. Kadını kışkışlamak günü kurtarır sadece.Neden kadın suçlu olmuyo bu durumda orayı hiç anamiyorum.
Bence % 50 suçlular.
Grup seksten bahsediyormVallaha ne demek istediğinizi anlamadım desem
Keşke bana nasıl yakıştırırsın dese şçim rahatlardı. Ne var aynı iş yerinde çalışıyoruz. Kadın sıcakkanlı millet yanlış anlıyor sende yanlış anlıyorsun bana karışma sen konuşmazsan konuşma dedi
Söylediklerinize katiliyorum herzaman derim bizi aldatan kocalarimiz en büyük suçlu onlar ama o aldattigi kadına da hayatı dar etmek lazım.Bu anlatılanlar konu sahibinin ağzından çıkanlar yani onun önsezisi ve onun düşünceleri . Öyle olduğunu farzedelim, öyle olsa bile kendi mutlu mesut yaşamaya devam etsin diye bir tek kadını günah kecisi olarak gösterip yılışık kötü kadın diye tabir etmeden önce kocasının igrenc kişiliğini görsün bence . Kadına taviz verip ona kapı açan ve bu kadar ileri gitmesini sağlayan kesinlikle kocası . Genelde böyle durumlarda herzaman diğer kadın kaka kötü olur kocalar ise zavallı madur başka kadınların etkisi altında kalmış birer masum kedi gibi görülüp affedilirler . Cünkü bu şekilde vicdanları rahat olur ….
Neden kadın suçlu olmuyo bu durumda orayı hiç anamiyorum.
Bence % 50 suçlular.
Ordan buraya nasıl geldiniz anlamadım, sonunda kadının kocasıda olaya karıştı… yani pesGrup seksten bahsediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?