eşimin yemek sorunu

Pis bogaz insanlardandan nefret ederim. Hani daha kahvalti yaparken aksam ne yiyeceginin pesine dusenler var ya, aman aman... Hamile halinle calis eve gel acele acele yemek yap bi de o yemegin salcasi tuzu icin hakaret duy. Agzinin ortasina firin kuregiyle vuracan al bunu ye diye

Ayyy pisboğaz, boğaz için kavga mı edilirmiş yaaa en nefret ettiğim insan tipi. İyi yapmışsın sakın taviz verme o zaman beyefendi kendi yapsın yemeğini. Gitmek istiyorsada gitsin, o kaybeder

Yemek için eşini üzen adamlara diyecek söz bulamıyorum yaa!
Gerçekten hiç derdiniz yok demek ki boğazı için boşanalım kavgası edebiliyor.
Yazık bir de hamilesin..Bunun için boşanacaksa güle güle gitsin pisboğaz.
Çok sinirlendim valla!

akşamda ondan önce gidiyorsanız yiyin yemeğinizi uzanın dinlenin hiç onu düşünmeyin insanları kalpsiz olmaya zorluyorlar malesef

yaptığı,söylediği ne kadar ayıp bir davranış yaaa.5 aylık hamile karısı hemde çalışıyor bir de o halde yemek yapmaya çalışıyor.Beyefendi de annesi gibi yemek yapmanı bekliyor.Ohh ne ala.Gitsin annesiyle yaşamaya devam etsin o zaman.Ne biçim bir adam bu yaaa

Sırf boğazı için mi boşanmak istiyor yani
Ve bu yüzden hamile halinizle sizi üzüyor
Sırf bu yüzden boşanacaksa boşansın.

Ne boğazmış arkadaş hem de anne bağımlısı onun yaptığı şekilde istiyormuş valla bir oğlum var dün yemek seçtiği için kızdım bundan sonra da böyle devam edeceğim böyle alıştırmayacağım aaa oğluşum bunu beğenmedin mi dur sana mantı yapayım dur sarma sarayım falan diye diye bu hale getirmiştir annesi muhtemelen

kendine bir eş seçeceğine aşçı seçseymiş, böylesi bir tostu bile haktmiyor

Midem bulanıyor de çekil kenara, çocuk olunca hangi birine yetiseceksin,ev is çocuk koca, biz şu an menemen ayran yiyoruz başka birşey yok kendimle ve oğlumla ilgilendim bugün

ev hanımıyla evleneymiş..uyuzz..boğazı için boşanmaya mı kalkılırmış.gerizekalı..ayyyhh sinir oldum...

Yuh diyorum...yuh...
Valla eşine odun diycem ama odun bile bu kadar kaba olamaz.
Defolsun gitsin, sakın taviz verme..
Ayyyy sinirlerim zıpladı

Yemek yüzünden boşanmak isteyenide ilk kez duyuyorum pis boğaz

Allah yardımcın olsun.Gerçekten çok üzücü bir durum ne yaptın merak ettim.İnşallah hatasını anlayıp özür dilemiştir

diyecek birsey bulamadim...yaziklar olsun esiniz olacak o insana...

bosansin da semerini yesin.. tovbe yarabbim..
erkek analari icinde bende buna dahil,bu zibidileri alistirmamak lazim oyle cok ama cok ozenli yemeklere..al sonra gunahsiz kizlar ceremesini cekiyor..
siz uzulmeyin,karninizdaki yavruya yazik.
laf dalasina girip laf anlatmaya da calismayin..girtlagi yuzunden 10 senelik iliskinizi bitirecekse kusura bakmasin da cehenneme kadar yolu var.
hele ki yavrunuz dogsun basinizi bian kasiyacak vaktiniz olacak mi bakalim bu ne sapik beklenti boyle..
salcasi tuzu anasinin yemekleriyle ayni olacakmis peh.. tabi canim yaninda salgam da vereyim diyin siz ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…