eşimin yemek sorunu

Sizle evleneceğine, ayri bekar evine cikip Ger kalan dugun masrafını da özel aşçı tutmaya harcasaymis beyefendi. Hem gecenin onikisinde falan manti veya dünya mutfağından yemekleri seçip yaptırabilirdi.!
9 yılda ne kadar yemek yapabildiğinızi öğrenememiş mi?
Hamilesiniz üstelik.

aynen devam.
aç olan yapsın yemeğini. sen bir de hamilesin. onun senin etrafında dört dönmesi, hizmet etmesi, ilgi göstermesi lazım.
yemeği daha doğrusu anne yemeklerini senden çok seviyorsa evlenmeyip anasının evinde yiyip içip yaşasaymış.

Biz ailecek yemek konusunda nazlıyız,hepimizin damak tadı ayrı kafadan çalıyor.Annem zeytinyağlı,babam yöresel-daha süssüz-hayvansal yağ ağırlıklı şeyler sever,kardeşim bir adamakıllı balık sever,bense daha sofistike-görsel olarak doyurucu şeyleri severim.Biz bu soruna ailecek diyet yapmaya başlayarak çare bulduk bu aşamaya gelmeseydiniz onu ileride obez olacağına inandırın derdim.Aman boşverin ya,hiçbir şey sizden önemli değil.

nefis yemek tarifleri diye bir sayfa var bn br çok şeyi ordan öğrendim
ben evlendiğimde makarna bile yapamıyordum sora sora internetten baka baka öğrendim ama benim eim çok anlayışlı bana karşı yemek yapamadığım zamanlar olsun bugünde canım kahvalı isted zaten diyim susuyordu

Ah ahh o yemek yapmak ayar tutturmak yokmu cok zaman aliyor benimde ilk bir yıl öyleydi 2. Yilda cok iyi değildi. Sen bide çalışıyorsun. Bu erkeklerin bir kisminin akillari bogaza çalışır. Nerde kaldı anlayış nerde kaldı dayanisma kendide ogrensin yapsın sen mecbur değilsin sürekli onu doyurmaya. Madem ikinizde calisiyorsunuz sivasin kollari. Begenmiyorsa kendine aşçı tutsun seni yemek yapmak icin mi almista utanmadan bosanma lafi ediyor bari teste tabi tutsaydi seni bastan. Neyse yüz göz olmayin az öz sok lafı yerinde olsun. Kendinide hic üzme pisman olursun ne ağlıyorsun inan degmiyor oda zamanla rayina oturur alısir ilk iki yıl cok gicik hal ve hareketler olabiliyor. Sabirli güçlü pozitif ol bebeginde baya büyukmus maşallah :) Allah saglikla kucagina versin

son msjınızdan anladıgım esınızın bu kadar nazlandırılmaması gerektıgı
bıraz kendınızı naza cekın de opucuklerle uyandırılın
hatta artık hamılesınız yapın nazınızı cok halsızım bana bır kahvaltı hazırlar mısın dıyın
yavas yavas emek verırse belkı yaptıgınızın seyın zorlugunu anlar
anlamasa bıle sız kendınız ıcın bır ıs yaptırmıs olursunuz

yemek için yaşamasın eşin söyle; yaşamak için yesin...
boşanma lafını agzına nasıl alabiliyor böyle eften püften bi şeyden? pişman olmadı mı hiç? son durum nedir?

yemek için yaşamasın eşin söyle; yaşamak için yesin...
boşanma lafını agzına nasıl alabiliyor böyle eften püften bi şeyden? pişman olmadı mı hiç? son durum nedir?
Şu anda konuşmaya çalışıyor, gönlümü almaya çalışıyor ama neye yarar onca lafı söyledikten sonra... İçim çok kırgın o yüzden konuşmak bile gelmiyor içimden.

Şu anda konuşmaya çalışıyor, gönlümü almaya çalışıyor ama neye yarar onca lafı söyledikten sonra... İçim çok kırgın o yüzden konuşmak bile gelmiyor içimden.
Sakin ol canım ben de 3 yıllık evliyim, ilk 2 sene böyle şeyler olabiliyo. Erkekler karılarını annesiyle kıyaslıyo atıyorum ilk evlendiğimde yumurta kırdım misal, eşim hemen annem bir yumurta yapar parmaklarını yersin diyordu. Ben de hemen cevabını veriyodum.. "git annen yapsın ye" Kayınvalide de alt katta oturuyo zaten) Üzülme nolur, bak 5 aylık hamilesin.. Sendeki stresten o yavrucak da etkilenir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…