• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yemek sorunu

yani bosanmadan once benım yaptıgım gıbı yapsın konu sahıbı rahatlar en azından
kolay degıl hamıle ve calısan kadının ıs cıkısı yemegı yetıstırmeye calısması
konu sahıbıne yazdıgımı sanıyordım size mı yazmısım ???

1 yıllık evliyim. Şimdiye kadar pek bir sıkıntımız olmamıştı çok şükür. Aslında varmış ama erteleye erteleye bu zamana kadar beklemişiz artık bardak taştı.
Eşim boğazına çok düşkün bir insan. Ama annesinin yemeklerinden başka yemek beğenmez. Üniversite hayatım boyunca doğru düzgün mutfağa girip yemek yapmış biri değilim. Evlendiğimizden beri de elimden geldiğince her gün yemek yapmaya çalışıyorum. Ama çalışan bir bayanım. Akşam 5ten sonra eve gelebiliyorum o saatten sonra ne yemek yapabilirim, kaç çeşit yapabilirim ki? Üstelik yaptığım yemeklerin de tadı tutmuyor, bazen salçasını fazla kaçırıyorum bazen yağını eksik koyuyorum bazen baharatı yoğun oluyor. Olabilir, bunlar zamanla düzelecek şeyler diyorum ama eşim kabullenmiyor. Dün bu yüzden kavga ettik. 1 yıldır hala yemek yapmayı öğrenememişim, evde doğru düzgün yiyecek bir şey bulamıyormuş. Dışarıdaki yemekler benim yaptığımdan daha lezzetli oluyormuş vs vs demediği kalmadı. Beni annesiyle karşılaştırdı ben de kızdım annen 30 yıldır ev kadını yemek bulaşık çamaşırdan başka ne yapmış ki dedim. ben çalışan biriyim vaktim var mı, yorgun muyum hasta mıyım iyi miyim diye sormuyorsun anca annemin yemekleri diyorsun dedim. Beğenmiyorsan gelir yemeğini kendin yaparsın dedim.
Neymiş efendim, benim yemek çeşidim azmış. önce 1 haftalık yemek sayamazsın dedi saydım sonra 30 günlük sayamazsın dedi. kim 30 gün değişik yemek yapıyor da ben yapayım dedim. Yok böyle devam edemez ayrılalım boşanalım bilmem ne demeye başladı. ben de dayanamadım mahkeme orda avukat orda git başvur ben de çok meraklı değilim senle evli olmaya. Biz niye evlenmişiz ki zaten keşke evlenmeseymişim dedim. Üstelik 5 aylık gebeyim. 9 yıllık bir birliktelikten sonra 1 yıllık evliliğimiz var. Çocuk için geç kalmak istemedim. Oysa çok erken davranmışım. Her şey çok güzel sanıyordum meğerse değilmiş. O kadar mutsuzum o kadar huzursuzum ki bu sıkıntılarım bebeğime de yansıyor. Dün gece 1i geçiyordu ben hala ağlıyordum. Ağlaya ağlaya uyuyakalmışım. Şu an bunları yazarken bile gözlerim doluyor. Ben bunun için evlenmedim. Mutlu olmak, huzur içinde yaşamak için evlendim. :KK42::KK42::KK42::KK42:

tövbe ya hayvana bak bi de bu halde senden yemek beklentisi var yani? ben 4 yıllık evliyim. daha yeni yemek yapmayı öğrendim. yemek yüzünden böyle iş mi olur başka bi derdi olmasın?

yani bosanmadan once benım yaptıgım gıbı yapsın konu sahıbı rahatlar en azından
kolay degıl hamıle ve calısan kadının ıs cıkısı yemegı yetıstırmeye calısması
konu sahıbıne yazdıgımı sanıyordım size mı yazmısım ???
Hayır mesajıniz konu sahibine tavsiye vermek yerine 'bak ben ne kadar becerikli ne kadar hamaratım,sen yapamıyo musun bunları cık cık cık' der gibi de

Çoğu erkek; evinde seks yaparken çamaşırı temiz, boğazı tok olsun diye evleniyor yazık. Hamilesin, çalışıyorsun, 30 güne farklı yemek istiyor. Ananın evinde 30 gün, 3 öğün farklı yemek mi vardı diye sorarlar adama.
Hiç kendini germe, hamilesin. Herkesin artı eksi yönleri var, benim de eksiğim bu, bu kadar yapabiliyorum. İster ye, ister her gün annene git, ister dışarıda ye de geç. Mecbur değilsin.
2 kişi çalışıyorsa ev işi, yemek vs. bölüşülmeli. Ah bu oğullarını damızlık gibi yetiştiren anneler!

1 yıllık evliyim. Şimdiye kadar pek bir sıkıntımız olmamıştı çok şükür. Aslında varmış ama erteleye erteleye bu zamana kadar beklemişiz artık bardak taştı.
Eşim boğazına çok düşkün bir insan. Ama annesinin yemeklerinden başka yemek beğenmez. Üniversite hayatım boyunca doğru düzgün mutfağa girip yemek yapmış biri değilim. Evlendiğimizden beri de elimden geldiğince her gün yemek yapmaya çalışıyorum. Ama çalışan bir bayanım. Akşam 5ten sonra eve gelebiliyorum o saatten sonra ne yemek yapabilirim, kaç çeşit yapabilirim ki? Üstelik yaptığım yemeklerin de tadı tutmuyor, bazen salçasını fazla kaçırıyorum bazen yağını eksik koyuyorum bazen baharatı yoğun oluyor. Olabilir, bunlar zamanla düzelecek şeyler diyorum ama eşim kabullenmiyor. Dün bu yüzden kavga ettik. 1 yıldır hala yemek yapmayı öğrenememişim, evde doğru düzgün yiyecek bir şey bulamıyormuş. Dışarıdaki yemekler benim yaptığımdan daha lezzetli oluyormuş vs vs demediği kalmadı. Beni annesiyle karşılaştırdı ben de kızdım annen 30 yıldır ev kadını yemek bulaşık çamaşırdan başka ne yapmış ki dedim. ben çalışan biriyim vaktim var mı, yorgun muyum hasta mıyım iyi miyim diye sormuyorsun anca annemin yemekleri diyorsun dedim. Beğenmiyorsan gelir yemeğini kendin yaparsın dedim.
Neymiş efendim, benim yemek çeşidim azmış. önce 1 haftalık yemek sayamazsın dedi saydım sonra 30 günlük sayamazsın dedi. kim 30 gün değişik yemek yapıyor da ben yapayım dedim. Yok böyle devam edemez ayrılalım boşanalım bilmem ne demeye başladı. ben de dayanamadım mahkeme orda avukat orda git başvur ben de çok meraklı değilim senle evli olmaya. Biz niye evlenmişiz ki zaten keşke evlenmeseymişim dedim. Üstelik 5 aylık gebeyim. 9 yıllık bir birliktelikten sonra 1 yıllık evliliğimiz var. Çocuk için geç kalmak istemedim. Oysa çok erken davranmışım. Her şey çok güzel sanıyordum meğerse değilmiş. O kadar mutsuzum o kadar huzursuzum ki bu sıkıntılarım bebeğime de yansıyor. Dün gece 1i geçiyordu ben hala ağlıyordum. Ağlaya ağlaya uyuyakalmışım. Şu an bunları yazarken bile gözlerim doluyor. Ben bunun için evlenmedim. Mutlu olmak, huzur içinde yaşamak için evlendim. :KK42::KK42::KK42::KK42:

düşüncesizlik fışkırıyo eşinizden, yemek için boşanacaksa hiç durmasın.
gitsin anasının yanına ömrünü yemek yemekle geçirsin bencil herif.
kendinizi sorgulamayın sakın, siz onun için hamile halinizle elinizden geleni yapıyosunuz yine de ve bence eşiniz bunu hiç haketmiyor.

Eşiniz yemek yapmıyorsun boşarım dememiş ki siz demişsiniz beğenmiyorsan git avukat orada diye bence hemen dillendirilmemeli bu gibi şeyler kaldı ki hamilesiniz. Bana kalırsa çeşitten çok ayarını bu zamana kadar tutturamuyorsunuz diye kızmış olabilir yani çok salçalı, çok baharatlı yiyemiyor olabilir saat 5 çok geç bir saatte değil zaten ev hanımları da sıcak sıcak olsun diye o saatte yaparlar genelde yemeklerini zaten ana yemek olurken bir yandan bir makarna pilav koysanız olur yani kendiliğinden bir de salata tamam. Ya da pilav falan yapmadığınız günler hemen klay bir yayla un mercimek çorbası yapıverirsiniz.

Zıkkımın dibini yesin..
Oduna bak o kadar merakliysa annesinin yemeklerine kalsaydı eteğinin dibinde..
Nedense çocuk yapmaya karar verirler sonra kusurlar göze batar. .
Çocuk olmadan aklın neredeydi diye sorarlar adama??
Hiç kendinizi kasmayin konu sahibi hem çalışıp hem hamile olup hem yemek yapmak öpsün de başına koysun sizi,, yok madem koymuyor siz onu kapı önüne koyun..

evlendiğim ilk günden bu yana çalışıyoruz ikimizde aynı saatte geliyoruz. bazen eşim benden önce gelirdi yapabileceği bişey varsa yapardı, ben geldiğimde yapardım.. ilk zamanlar işte benim yeğenim şöyle güzel yemek yapar böyle güzel yemek yapar, işte yemeğini beğenmedim puanım 3 çok sinir olurdum. bir daha yemeğime bişey dersen tencereyi çöpe dökerim daha da yemek yapmam dedim atarsan şunu yaparım bunu yaparım vs dedi sen o nimetle alay edersen bak nasıl yapıyorum. baktı kararlı ve kavga sebebi yavaş yavaş bıraktı bu huyunu...
şimdi beni sinir etmez sesi çıkmaz yemek varsa yer çekilir yoksa açar dolabı bişeyler bulur doyurur karnını.
zaten ikimizde işteyiz çalışıyoruz. her ne kadar masabaşı da olsa işim ben çok yoruluyorum...ben nasıl onun maddi yükünü sırtlanıyorsam o da bazı şeylerden ödün verecek...

asciyla mi evlenmis arkadas benim annemde 35 senelik ev hanimi gunu geliyo o da bazen tuzunu ya da baharatini kacirabilio bundan dolayi olay mi cikarmis sacmaliga bak odun mu bu ben bazi konularda esime odun diorm da opup de basima koymam lazimmis. gidip bu sebeple avukata veriosa da versin bu ne ya anacigi yapsin yemek getirsin o zaman bu zahmet. haftasonundan hazirla dolaba koy diesim var ama bu adama bi kac gun yemek yapmicaksin bak o laf ettiin yemekleri ario mu aramio mu cok sinirlendim ya zaten sabahtan beri gerginim iyice gerildim bu konuyu okuyunca

Yemek ağır ağır pişince lezzetli olur.saat 5te anası gelse daha iyisini yapamaz.hiç takma kendi zevkine göre hazırla otur ye.beğenirse yesin beğenmezse yemesin.kendi keyfine bak bacım,bu düşüncesiz içinde canını sıktığına ilerde çok pişman olursun.boş ver.

ben olsam eeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh yettin be ben bu evde çorba bile pişirmiyorum sana ne bulursan onu ye derim herhalde. ama senin kocada işe yaramaz.
bu neymiş ya hamile ve çalışan kadından çeşit çeşit yemek bekliyo haspam

ne mideymiş yahu ben hamileyken çoğu zaman yemek yapamıodum insanın karnını doyurması nedir ki bence eşinizin farklı sorunları var zeytin peynir de yenir insan herşeyi bi anda öğrenemez ki ...

akşam 5ten sonra istenirse çok yemek yapılır. burda sorun yokta böyle düşünen bir adam için yorulmaya değer mi?

Bence işten ayrılmayı teklif edin o zaman hem çocuğuma bakarım hem güzel yemekler yaparım deyin eğer yok gecinemeyiz derse sorun yemek değil. Hem hamileyken bazı erkekler bahane ararmis dur çocuk olsunda gör sanırsın kendi büyük bebek. Eşinin şuan ilgi problemi var bnce

Eşiniz yemek yapmıyorsun boşarım dememiş ki siz demişsiniz beğenmiyorsan git avukat orada diye bence hemen dillendirilmemeli bu gibi şeyler kaldı ki hamilesiniz. Bana kalırsa çeşitten çok ayarını bu zamana kadar tutturamuyorsunuz diye kızmış olabilir yani çok salçalı, çok baharatlı yiyemiyor olabilir saat 5 çok geç bir saatte değil zaten ev hanımları da sıcak sıcak olsun diye o saatte yaparlar genelde yemeklerini zaten ana yemek olurken bir yandan bir makarna pilav koysanız olur yani kendiliğinden bir de salata tamam. Ya da pilav falan yapmadığınız günler hemen klay bir yayla un mercimek çorbası yapıverirsiniz.
5aylık hamile duygularını kontrol edememesi hep kontrollü şekilde konuşamaması çok doğal.etrafındaki insanların onu koruması üzmemesi lazım helede çocuğunun babasının.salçalı baharatlı yiyemeyecek bir sağlık sorunu olduğunu da sanmıyorum öyleyse bile o günlük yiyecek başka bişeyler çıkarsın kahvaltı yapıversin.saat 5te işten çıkıp eve gelince insan zaten pert oluyor bide hamile yahu!bu zavallı hiç dinlenmeyecek mi?buzdolabında istediği malzemeler hep tammı,eksik malzemeyle yemek yapmak zorunda kalır bazen.hemde o paşa ne yapıyor.altta kalanın canını çıksın iyi valla.binsin herkes kadınların sırtına.

Bosanmaz merak etme.Cok acmis da boyle konusmustur:)...Evlilikte insanlarin aliskanliklarini degisyirmesi zorfur.Ben gunde 3 krz yemek tabaga koymaktan, her gun yemek yapmaktan deliriyodum
bi halt bilmezfim....Simdi turdumu yogurdumu bile yaparim.dolmalar el acmasi borekler ohooooo....Sen de ysparsin

Bu erkekler :KK12:
Karının kalbini kırana kadar ,
geç tezgaha yap bir Menemen. .
Yap bir jest ..
Yok ölürsün demi ..
Racona ters ..
Ahh ahhh ..
Benimki de böyle(yemek). .
Annesi yapıp yapıp yedirmeye alıştırmış. .
Yetişemiyorum diye, Çalışmıyorum. .
Sende öyle yap ..
Hırpalama kendini , değmez. .
Zamanla alışırsın. .

bu nasıl bir pisliktir yaa. ama sen de altta kalmamışsın aferin sana. çocuk konusunda gerçekten çok erken davranmışsın ama olsun senin için hayırlısı böyleymiş. hayatta bir sürü bekar anne var. senin yerinde olsam kocayı boşar babamın evine dönerdim. annem bebeğime bakar ben de eve bakardım. o gerizekalıyı çekmekten iyidir. tabi ailevi durumunu bilemiyorum senin. işin çok zor bu adamla

Back