- 20 Ocak 2010
- 46.558
- 169.940
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi kullanici adi bulunamadi
Saksı değilim ben yengeyim yenge de bikere bak nasıl diyor terbiyesizler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenge lafını sevmiyorum. Allah'tan yeğenleri bana abla diyorMerhabalar, kafama çok takılan bir konu var.
Eşimin yeğenleri bana abla diyor. Ailede kimse de yengeleri olduğumu öğretmiyor sanırım. Diğer eltime yenge diyorlar ama bana abla diye hitap ediyorlar. Eltime yenge derken bana abla demeleri beni biraz düşündürüyor. Sizin böyle bir duruma tepkiniz olur muydu? Ya da sorun etmezmiydiniz?
Öyle olsa ne olacak? Çocuklar size saygısizlik olarak sayılacak bir hitapta bulunmuyorlar sonuç olarak.Sorun şu aslında, anneleri küs ve ben bu yüzden hususi bu şekilde öğretilmiş olabilir mi diye düşünüyorum. Çocukları uzak tutar hep kendi küs olduğu için. Bunun da bilinçli bu şekilde öğretilmiş olabileceğini düşünüyorum.
Genelde ilk gelinler yenge oluyor, sonrakiler abla oluyor sanırımMerhabalar, kafama çok takılan bir konu var.
Eşimin yeğenleri bana abla diyor. Ailede kimse de yengeleri olduğumu öğretmiyor sanırım. Diğer eltime yenge diyorlar ama bana abla diye hitap ediyorlar. Eltime yenge derken bana abla demeleri beni biraz düşündürüyor. Sizin böyle bir duruma tepkiniz olur muydu? Ya da sorun etmezmiydiniz?
Ha abla ha yenge çokmu önemli ya.Merhabalar, kafama çok takılan bir konu var.
Teyzemin yeğenleri de cici anne diyor adetmiş amca karısına cici anne demek eşimin ailesinde de amca babadan büyükse koca baba koca anne diyorlarKeşke benim eşimin yeğenleri de abla ya da yenge deseler. Öğretmişler çocuklara "cicim" diyorlar banacringe..
Bizimkiler küçük amcanın karısına küçük anne büyük amcanın karısına büyük anne diyorlar çok tuhaf jdjdkfTeyzemin yeğenleri de cici anne diyor adetmiş amca karısına cici anne demek eşimin ailesinde de amca babadan büyükse koca baba koca anne diyorlar
Kocam amcasının karısına GOCANA diyor bu yüzden torunu da babaannesine GOCA demeye başlamıştıBizimkiler küçük amcanın karısına küçük anne büyük amcanın karısına büyük anne diyorlar çok tuhaf jdjdkf