Eşimin yeğenini kıskanıyorum

Bence abartmiyorsunuz, yeğeni yanında iken resmen sizi tanımıyor, ondan başkasını gözü görmüyor anlatmaniza bakılırsa.

Şu arabanın ön koltuğunda ne var çok merak ediyorum ya bu düşünceyi dahi içinizden geçirmeniz hayli anormal adamlarida kendinizden nefret ettirmeyin artik

Tam buldumcuk olayı
Alır alır adam kendi parasıyla alıyor
O zaman dayı da bu durumda tam bir yeğen buldumcuğu oluyor. Öyle saçmalık mı olur? Kendi parası diye birşey de olamaz. Evlendikten sonra senin benim olayı kalkar, bizim olur. Tabi ki de alabilir yeğenine, ona, buna vs.. Ama dozunda.. Karısını da arka plana atmadan.. Artı kendi parasıyla değil ikisinin parasıyla..

Esimin yegeni var ne dogumgununu bilir ne hediye alir ben surekli alirim kizima kiluma aliyorsam.yegenine de Kirim.kendi yegenime de gonderirim coook uzakta cunku yegen bunya sevilmez mi cocuk oolunca esinidde bu kadar pahali urunler alamaz zaten oncelikleri cocuklarinin ihtiyaclari olur smdi alsin aize zarari yoksa maddi olarak zorlamiyrsa hatta dur bakim.bi smdi yegenime brseyler alio.gnderrym ozledim kuzumu

Seni çooooook iyi anlıyorum aynı benim başımdaydı sen eşine dur demezsen o devam eder görümcem olacak cadı yaz tatiline bizimle yollamaya çalıştı çocuğu alışmış nasılsa dayısı yapar alır diye orda hiç bişey demedim yeğenin gelirse ben gelmiyorum dadılık yapamam dedim ve gelmedi sonrasında harcamalarada dur dedim kendi yeğenlerime almıyorum cebimizi düşünüyorum sen fazla abartma diye uyardım eşimde anlayışlı çıktı çocuğu koskanmıyorsun bence yapılanı kaldıramıyosun yani bende öyleydi kısaca konuş eşinle açık açık

Adam çalışıyor alır yani
Kime ne
Konu sahibi de çalışsın söz sahibi olsun o zaman
Alma dese almayacak mı?
Kimisi yeğenlerine çok düşkün oluyor
Kendi çocukları olunca adamın ilgisi dağılır zaten büyütmeye gerek yok

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama size cevap vermek istedim.

Bahsettiğiniz örnek şımarıklıkla değil sınır koymakla ilgili. Bizim ülkemizdeki anne babaların en büyük sorunu sınır koymak ve sorumluluk vermek. Sınırlarının ve sorumluluğunun bilincinde olan çocuk ne şımarık olur ne arsız. Aynı zamanda bahsettiğiniz tehlikelere karşı da önlem alınmış olur sınır koyarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…