Siz esinizin harcadigi paradan rahatsizlik duymus olabilir misiniz bana biraz oyle geldi yoksa 10 yasinda cocugu kiskanabileceginizi dusunmuyorum
Ön koltuk bu kadar önemli mi yahu? İki gün arkada oturunca inciler mi dökülüyor? Çocuk ne bilsin “yeni gelinlerin ön koltuk önceliği”ni?Araba konusunda ben de yeni gelin adayı olarak kimseyi eşimin yanına oturtmam. Çocuksa çocukluğunu bilsin.
İkincisi de her istediğini çocuk için yapmayın zaten. 100 200 lira az para değil. Bazı şeylere "hayır" denmeli. Eşinize hak veremiyorum. Aile de yanlış bir tutum içinde. Giderken bir tane hediye alın çocuklara ve geçin. Siz pasta alırken filan ne diye karışıyor mesela? Şımarıklık ve can çekmesi farklı mevzular.
Ben 1 hafta çekemezdim hatta bu kadar izin de vermezdim. Eşinizle konuşun yapmasın.
Ön koltuk bu kadar önemli mi yahu? İki gün arkada oturunca inciler mi dökülüyor? Çocuk ne bilsin “yeni gelinlerin ön koltuk önceliği”ni?
Oyuncak fiyatları bütçeye uygun mu değil mi bilemem ama bu konuya göre uçuk fiyat değil sanki, nitekim dayı öncesinde de alıyormuş ki çocuk rahatça isteyebiliyor. Ayrıca oyuncaklar hep pahalı.
Bu konuda çocuğun şımarıklık yaptığı bir şey göremedim ben. Süregelen hayatı böyle, dayısı ilgi göstermiş demek. Artık dayım evlendi, aman eşi bir şey der, ses etmeyeyim diyecek değil ya.
Sizin bu “yeni gelin” yorumunuz beni şaşırttı diğer yorumlarınıza bakarak.