Eşimin yasakları ve kavgalarımız

Bu ne ya...benim esimden daha betermis yemeye karisma konusunda.. benim kide yediklerimi sayiyor.neymis efendim kiloluymusum.ama son zamanlara tepkimi vermeye basladim...Ama güzelim yaa senin esinin hastaligi daha bir üst safhalarda..ne diyecegimi bilemedim..

Yiyecekler konusundaki yasakları gerçekten anlayamadım.
Niye yasak hamilelikten dolayı mı?
Sakatat,çay olabilir de zeytin,fasülye niye?
Biri bana zeytin yemeyeceksin dese vururum
Şaka bir yana anlayamadım gerçekten.

hepsi anormalde benim bişey dikkatimi çekti ben olsam bende 7 aylık hamile eşimi sigara içerken görsem cok kızarım.
O içtiginiz sigaraların bebeginize zararını biliyorsunuz deilmi
Benim içimde bi şüphe oluştu nedense

şimdi senin beslenmen için zeytinde yemelisin,maden suyuda içmelisin. eşinin sevmediği şeylere bebeğinin ihtiyacı var sigara hariç tabi ,bizde de balık sıkıntısı var eşim yemez banada yapıyorum diye kızıyordu önceleri ama o yemiyor diye ne çocuğumu ne kendimi böyle bir besinden yoksun bırakamam,şimdi artık sesini çıkarmıyor çünkü ağız benim miğde benim.sende gizli saklı neden yiyorsunki ben seviyorum de geç yani,bunlar yüzünden yanına yaklaşmıyor sa evlenirken bu tür huyları olduğunu söyleseymiş sana tabi buna huyda denirse

Son düzenleme:
1 gram aklı olan evlenmesin ne demek ya? Neden kötü örnekleri gösteriyorsunuz? Sizin eşiniz de sorun varsa tüm erkekler böyledir diyemeyiz değil mi? Zeytin yeme maden suyu içme nefeste alma der yakında sana bu. Siz birbirinizden soğumuşsunuz ama bunu gelipte bu şekilde anlatmanız çok yanlış. Eşinizle konuşup çözmeye çalışın yanımda yemek yeme diyen bir adama ne anlatabilriseniz tabii.

Eskiden beraber çalıştığımız bir abi eve gidince çöpleri kontrol ettiğini söylemişti.
Kırılan atılan var mı diye.Siz sorunca aklıma geldi.

Vardır böyle tipler zaten,kırılsın dökülsn ölüm yok ya uçunda bunun..Kendileri kırıp atmıyorlarmı sanki,tüm suç kadında niye kırdı olayına giriyorlar hemen ...

bir gram aklı olan evlenmesin başlığı banada saçma geldi,bence senin eşin türünün son örneği canım senin için öle olabilir evlilik ama ben böle bir koca ilk kez duyuyorum.

yaşım 30a yaklaştı, 1 senelik evliyim, anne olmak içi tek şansım buydu diyorsun ben bu kelimelerden evlenmek için evlendiğini anlıyorum çok yanlış sevmeden tanımadan amaaaan evleneyimde evde kalmaktan kurtulayım çocuğum olsun anne olayım....herşeyde vardır bir hayır deyip geçicektin bunları..eee ne oldu şimdi başın göğe erdimi...Allah sabır akıl fikir versin..

Son düzenleme:

Katılıyorum...
Evlilik hayatı paylaşmaktır, sizin eşiniz böyle diye herkes böyle olacak değil ya..
Bir tanıdığın kızı bana dediki abla evlilik bedava kölelik bence
Kızcağız 17-18 yaşlarında
Sakın dedim sakın, böyle önyargılı olma
Sen anne babandan böyle görmüş olabilirsin
(Babası sorunlu)
Eğer hayatı paylaşabileceğin, sana değer veren
Seni gerçekten seven biri ile evlenirsen
Hayat cennet olur
Ama bunun gerçekleşmesi için senin de çabalaman gerek
Önce kendini geliştirmelisin
Sağlam basmalısın
Karşındakini çok iyi tanımalısın
Sonrası çorap söküğü
Bu yazdıklarımda burayı okuyan bekarlara örnek olsun
Lütfen genelleme yaparken dikkatli olalım

Size de Allah'tan sabır diliyorum
Keşke hamile kalmadan önce biraz zaman verseydiniz evliliğinize...

Merhaba cnm;

Eşin sana neden bu kadar müdahale ediyor yani kilo sorunun falan mı var? Yada ağız kokusu problemi veya yemek yerken ağzını mı şapırdatıyorsun bende nefret ederim açıkçası. Belkide hamilelikte aşırı kilo almandan korkuyordur.

Eğer geçerli bir nedeni yoksa eşin hiçte normal değil. Sen bir insansın, hamilesin ve beslenme ihtiyacın var. Evlenirken biyonik kadın falan mı aldığını düşündü acaba? Ne tuhaf bir durum.

Sigara konusunda bişi diyemem iyi işte bu vesileyle bırakırsın sende. Ama diğer hususta konuş eşinle olur mu böyle şey ne istiyosan ye yani Allah Allah çok garip bir durum gerçekten...

bizim orada bir deyim vardır '' parça parça deli '' diye bu adam harbiden böyle. Allah sabır versin ne diyeceğimi şaşırdım. onun ailesi oğullarının huyunu biliyordur onlar ne diyorlar bu duruma ?

Hep kötü örneklere bakılır zaten. İnsan ne yaşarsa yaşasın hepsi böyledir hepsi böyle yapar dememeli. Çocuklar özellikle çok fazla etkileniyorlar. Baba aldatır anne bütün erkekler böyledir der çocuk erkeklere güvenmez herşeyden önce tüm babaların böyle yapacağına inanır. Sonra güven eksikliği...

Eşin hasta bunun başka açıklaması yok. 1 yıllık evliymişsin, keşke hemen hamile kalmasaydın Böyle bir adamla ömür geçmez diye düşünüyorum.

Babası annesini aldatmış bi kızcağız var
Diyorki kocama hayatı dar ediyorum
Babam gibi olmasın diye gardımı aldım
Yazık değil mi adama
Hamurunda varsa zaten yapar dedim
Biliyorum ama elimde değil dedi

Daha olaylar balayında baş göstermiş keşke böyle bir psikopattan hemen çocuk yapmasaydınız kim bilir o çocuğa ne gibi saçma salak yasaklar kurallar getirecek. Eşinizin ciddi anlamda psikolojik bir tedaviye ihtiyacı var çünkü davranışları hiç normal değil. Böyle biriyle aynı ortamda hem bedeni hem de ruhsal sağlığı yerinde bir çocuk da yetiştirilmez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…