Yeni gelinim, yatak odam ve çeyizim dışındaki her bütün eşyalarımı görümcelerim aldı. Kv 3 bilezik taktı. Ailem 5 bilezik. Altın delisi biri değilim ama yaşım var ve çocuk düşünüyoruz. Eşimin maaşı çok düşük, evimiz yok kiradayız. Kayınvalide erkek kınasında takılan altınların hepsini harcamış bana hiç bir şey vermedi. Sonradan öğrendim ki erkek kınası yapma sebebi altınların kendisine gelmesiymiş, çünkü düğünde eşimin iş yeri haricinde ona kimse bir şey takmadı.
Eşime ısrarla kınada takılanları sormasını istedim, ben onları harcadım borcum vardı, sonra veririm size demiş. Ne kadar olduğunu da bilmiyorum. Eşim de çok borçlandılar dedi ki kv hiç bir şey yapmadı. Şu an biz annemden alıp yiyoruz ayın 15 ine kadar sigara paramız bile yok. Eşime dün sert çıktım, yeni evliyiz, eksideyiz, ihtiyacımız var neden böyle yapıyor diye. Düğünde takılanlara dokunmak istemiyorum zaten çok az bari arabaya yatıralım, yatırım olsun diye. Eve zaten peşinat bile olmaz.
Nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım? Konuşmuyorum eşimle...daha 15 günlük evliyiz yaşadığıma bakın..